Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Sonbahar

samaella

Öne çıkan mesajlar

baka test izledim ya, genelde güldüm de şu şey olayı hoş değil hani espriler güzel konu iyi şeker gibi giden dizide arada filler gibi göt meme göstermek için hamamlı banyolu denizli bölüm koyuyorlar ya çok "cheesy" olduğunu hissedip daralıyorum "abi ne gerek vardı" diyorum

en son;
upotte
yuru yuri

bitirdim güzeldi bunlar de işte "sex sell" muhabbeti olmuyor ya

Edit; Hyouka ve kokoro connect i de izledim mesela onlar da çok başarılıydı, Hyouka'nın devamı gelse hatta
Sosyal ağlarda paylaş

Joshirakunun finali mükemmel ya ahahahahah.
Uzannu-chan OP sahnesinde anırdım.
(sırf burası değil, tamamı da süper ama bu link raw, export yapılabilen sub linki bulamadım)

http://www.dailymotion.com/video/xtx67g_joshiraku-13-raw-end_shortfilms&start=407

(biliyorum, geçen sezonun animesi ama sublamayı daha yeni bitirdiler işte...)
Sosyal ağlarda paylaş

shinsekai yaoi... yuri... oops yori:P
8 i açmayın bence. Bayağı feci development var. Sonrasında düzeliyo gerçi, büyük ihtimalle böyle gitmez ama yine de feci yani. İzlerseniz de benden günah gitti.

Gerçi sonrasında yuri de var, nötrlüyo yaoiyi:P

Bir de kesinlikle yaoi sahnesine uyarı gelmesi lazımdı orada, atlardık filan işte. Şöyle sol alta bi yazı çıksa 1 dakika ileri alın filan diye daha iyi olurdu.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaçıncı bölümden bahsediyosun bilmiyorum birkaç bölüm ormanda geçti ama sonrasından bahsediyosan eğer;

Ormandaki savaş bitince diğerleriyle buluştular farelerden ayrıldılar köylerine geri döndüler, gerisini göstermediler de bölüm sonunda anlatarak geçmişlerdi.
Saki mağarada tekrar ettiği hipnotizma ritüelini diğerlerine de uygulayarak güçlerini geri kazandırmış, sonra keşişle ve sümüklüböcekatkütüphanesiyle hiç karşılaşmamış gibi yapıp köye dönüp hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam etmişler.
O olaydan sonra hiçbir şey olmadan aradan 2 sene geçmiş işte. Ama köydekiler en başından beri veletlerin belaya bulaştıklarını biliyolarmış falan filan...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...