Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Arkadaş zetsu no tempest te inceses e bağladı sao gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 BabacumMostors said: Kaede said: of sakurasou ne kadar iyi autism moe bu bölüm daha bi net gördük AHAHAH bu arada Chuunibyou raw ı çıkmış yarın akşam da o var miss kavga-yanlis anlasilma sahneleri cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahah girls und panzer ne kadar iyiymiş süper kötü military otaku pandering shit beklerken 5 bölüm peşpeşe yapıştırdım hele o son bölüm dat ciiizıs dat VAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o zaman hemen başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 karılar ve panzerler 1 sondaki gemi, ya bi siktirin gidin aln AHAHAH -babcum babacum el kadar kızların tank kullandığına işnanıyorsun da şehir kadar gemi olduğuna mı inanmıyorsun - '-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Karılar ve panzerler i ben pek sevemedim ya, upotte kalitesi bekliyodum hayal kırıklığına uğradım. gerçi son 2 bölüm filan bayağı güzeldi, droplamaya da kıyamıyorum o yüzden^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 komedisi yok upottenin başları gibi ama animeyi o kadar tatlı yapmışlar ki tanklara ilgim uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 code breakerı fate zero tadında kapışırlar diye ümit ederken çok farklı yerlere gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Abi galiba İldenizi çok sert zehirledik ya. Biri baka test dayasın. Last nail in the coffin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 babacum için ümidim kalmadı cidden, yanlış zamanda, yanlış yerde, yanlış serilerle, yanlış tavsiyelerle başladı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 baka test izledim ya, genelde güldüm de şu şey olayı hoş değil hani espriler güzel konu iyi şeker gibi giden dizide arada filler gibi göt meme göstermek için hamamlı banyolu denizli bölüm koyuyorlar ya çok "cheesy" olduğunu hissedip daralıyorum "abi ne gerek vardı" diyorum en son; upotte yuru yuri bitirdim güzeldi bunlar de işte "sex sell" muhabbeti olmuyor ya Edit; Hyouka ve kokoro connect i de izledim mesela onlar da çok başarılıydı, Hyouka'nın devamı gelse hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Abi o beach, onsen episodelari falan hep obligatory. Her animede görmeye alışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 onsen-havuz-deniz bölümlerinin arasına birkaç plot bölüm koyuyorlar anime oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tabi canım Rtük kuralı var Japonya'da tek sezon içerisinde bir Beach bir Onsen bölümü olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 galiba gerçekten J-RTÜK kuralı bu ya, şimdi aklıma geldi Hyouka'nın normal sezonunda yoktu da "işte karakterlerin memesi götü buna benziyor" demek için resmen ova ya yedirmişler o bölümü AHAH neyse alışmaya çalışıyorum, izlediklerimin genelinden memnunum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ova dediğin zaten parayla satılan bölüm, adı üstünde fanservice. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Joshirakunun finali mükemmel ya ahahahahah. Uzannu-chan OP sahnesinde anırdım. (sırf burası değil, tamamı da süper ama bu link raw, export yapılabilen sub linki bulamadım) http://www.dailymotion.com/video/xtx67g_joshiraku-13-raw-end_shortfilms&start=407 (biliyorum, geçen sezonun animesi ama sublamayı daha yeni bitirdiler işte...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 tonari no kaibutsukun çok garip lan böyle bazen bağıra bağıra güldürtüyor bazen meh shoujo dedirtiyor geriye kalan sahnelerde kanahananın o parlayınca çıkardığı patlak sesinden eargasm geçiriyorum http://www.youtube.com/watch?v=ixHT04OQ5WE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 HARUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 shinsekai 8 abv shinsekai abv yaoi mi diyolar yurimi diyolar. insan uyarır bunlar man on man yapcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 shinsekai yaoi... yuri... oops yori:P 8 i açmayın bence. Bayağı feci development var. Sonrasında düzeliyo gerçi, büyük ihtimalle böyle gitmez ama yine de feci yani. İzlerseniz de benden günah gitti. Gerçi sonrasında yuri de var, nötrlüyo yaoiyi:P Bir de kesinlikle yaoi sahnesine uyarı gelmesi lazımdı orada, atlardık filan işte. Şöyle sol alta bi yazı çıksa 1 dakika ileri alın filan diye daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 anlamadım ben ya son bölümü. Ormandaydılar en son arada bölüm mü kaçırdım noldu.. Sataru da ibne olmuş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kaçıncı bölümden bahsediyosun bilmiyorum birkaç bölüm ormanda geçti ama sonrasından bahsediyosan eğer; Ormandaki savaş bitince diğerleriyle buluştular farelerden ayrıldılar köylerine geri döndüler, gerisini göstermediler de bölüm sonunda anlatarak geçmişlerdi. Saki mağarada tekrar ettiği hipnotizma ritüelini diğerlerine de uygulayarak güçlerini geri kazandırmış, sonra keşişle ve sümüklüböcekatkütüphanesiyle hiç karşılaşmamış gibi yapıp köye dönüp hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam etmişler. O olaydan sonra hiçbir şey olmadan aradan 2 sene geçmiş işte. Ama köydekiler en başından beri veletlerin belaya bulaştıklarını biliyolarmış falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 tamam anladım :D Sakurasou çok güzel yaaa :D https://www.facebook.com/photo.php?v=10151171628151247 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sakurasou müthiş, tam harem eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar