Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 japonyada erkek oranı azmış arkadaşlar türk erkekleri bekliyorlar bir de türk erkeklerinin fiziğine bayılıyor japon kızları büyük burun büyük gözler göbek kıl vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 arkadaşım kendini tarif edene kadar gitsene kıl konusunda bir şey diyemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben gittim seksimi yaptım geldim sıra sizlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu arda atma lan neredeyse 1/1 oran varmış 2010 verilerine göre az önce baktım hem capon bana gelmiyor hacı ondan kuzey avrupa kadını aldım kendime, alman aldım, BARBAR ALDIM! BARBAR BARBAR ÇOCUKLARIMIZ OLSUN DİYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 loltractor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 gençler KARILAR ve TANK nasıldır? izlenmelik mi yoksa tam anlamıyla zaman kaybı mı? bu arada "tonari no kaibutsu-kun" çok iyi haru.. HARUUUUUUUU bi harima değil ama rahat kapışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 izlenirse tank için izlenir. özel tank merakı yoksa ırak olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 karılar ve tank'ın ikinci bölümünden sonrasını izlemedim. suspension of disbelief skillim yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 robotics;note da cok bayik gidecek gibi gozukuyor simdilik, zaten kimse izlemiyor sanirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 off bariz izliyorum ben o girls und tanks'ı. t34'ler gelene kadar izliycem sanırım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 o uçakgemisi ne iş çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 BabacumMostors said: gençler KARILAR ve TANK nasıldır? izlenmelik mi yoksa tam anlamıyla zaman kaybı mı? bu arada "tonari no kaibutsu-kun" çok iyi haru.. HARUUUUUUUU bi harima değil ama rahat kapışırlar zaten bi tane harima var bi tane daha gelmez. anca harry mckenzie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ucak gemisidnen bi iş cıkmaz ya. en fazla ww3 geyiği cevirler bi o kadar. fanservice tümüyle o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 shinsekai yori hastalıklıymış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 İlk 5 dakikasında kapadım onu ben, çok fazla hastalıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 5 bölümüde izledim güzelmiş ya :D Ama 1. bölüm girişini yeniden izlemem lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 samaella said: shinsekai yori hastalıklıymış biraz http://www.youtube.com/watch?v=AsAk-f-p6qc&feature=g-all-lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi yok yani shinsekai yori olmadı her bölümde inanılmaz bayıp ileri aliorum çok sıkıcı neresi güzel anlamadım ilk bölüm iidi sadece 5. bölümü izlemedim ama 4. bölüme kadar inanılmaz baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ne olduğu belli değil çünküi Herşey havada bi garip gidiyo yani adamların gücü vartaş yuvarlıyolar falan :P Hoş5 te açıklandı biraz ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Shinsekai Yori 6 http://i.imgur.com/3o9vT.jpg DUUUUUUDE I'M TRIPPIN' BALLZ MAAAAAAAN @o@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sakurasou no Pet na Kanojo ilk bölümü izledim, özetlememe gerekirse; ıslak rüya, hani kamyonu devirirsin ya öyle işte. (tu) bütün akrakterler dibine kadar arıza, aklı başında adam yok (tu) ben sevdim ikinci bölümden sonra gelen edit: NSFW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Shinsekai yri nereye bağlayacak çok merak ediyorum:D Bu miniklerde bi ibnelik var, Çocukta saykoya bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Sakurasou no Pet na Kanojo da iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Shinsekai Yori çok iyi. 4 te olayları bağladılar, 6 da aksiyona girdiler filan bayağı sağlam gidiyo. 2. 3. bölümlerde bayıp bıraktıysanız devam edin. bunu daha önce de söylemiştim sanki, ama olsun, hatırlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Kaede said: of sakurasou ne kadar iyi autism moe bu bölüm daha bi net gördük AHAHAH bu arada Chuunibyou raw ı çıkmış yarın akşam da o var miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar