Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 görüntü kalitesi çok kötü liteların. bantgenişliğine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 magiyi baya beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 GERGE said: İndirdim bende şimdi övgülerinize dayanamayıp. O Lite'lar ne ama? seyret seyret litelarda ii hele neden sadece gözünün seal lı olduğu 2. lite puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Baktım yine seriye, bu sezonen iyisi Magi diyorum hala, sonra da Shin Sekai Yori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k1Oom5r-cWY&feature=g-all-f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 /a/ AZ ÖNCE ERKEK OLDU. http://i.imgur.com/SBwz7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Screencap yetmez, direk archive'den vermek lazım TOLD OF THE YEAR çünkü. Bitchslap at its finest. https://archive.foolz.us/a/thread/73538009/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Oh arşivlenmiş. Saved, Bookmarked, called the cops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ne ki o elde kalem çevirme hareketi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Helal be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 2. bıçak deliver'ını hiç beklemiyordum. Salak tripfag'in dersini almayıp tekrar challenge atması, ve hemen altına gelen YOU NEVER LEARN DO YOU youmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ahahah oh no, not again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Videolarda hareketleri yaptıktan sonra kamerayı taunt'layan postlara yaklaştırınca tükürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Shin Sekai Yori 4'ü izledim şimdi. Efsane olma yolunda gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Gintama 2012 Zetsuen No Tempest: The Civilization Blaster Episodes Magi Tonari No Kaibutsu-kun Episodes Code: Breaker Episodes Kamisama Hajimemashita Episodes Little Busters! Episodes Bunlari seyrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CRpz1o77OlU&feature=g-all-f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tonari No Kaibutsu-kun epey iyi gidiyor. Shoujo mouju ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya arkadaş, japonlardaki lise müfredatı ne genişmiş.. bitmiyor lan heriflerdeki malzeme bizden lise temalı iş çıksa anca hayat bilgisi tadında oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 olur mu canım; slice of life, drama, shounen "arka sıradakiler" var. reverse harem; comedy "hababam sıfınıfı" var. shoujo, romance, comedy, fantasy "acemi cadı" var. var oğlu var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lol cidden oturup bizdekilerin türlerini analiz etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lise edebiyatının da ekmeği iyi yeniyor yani.. aslında mantıklı, şöyle mantıklı; hikaye ana karakterlerin mezun olmasıyla beraber bittiği için çok fazla uzatıp olayları sakız etmeye gerek kalmadan mezuniyet bahanesiyle çıkmaza girmekte olan yapım trak diye bitirilebiliniyor hem bitimi en kolay hem de son bölümlere mezuniyet unsurunu verdikçe izleyiciyi daha da etkileyen bir tür oluyor lise konseptinde ağır manüpilasyon var aslında neyse tonari nin ilk bölümünü izledim keyifli bir yapıma benziyor şimdi bir de seitokai yi deneyeceğim ardından sevgili kaedenin arka sayfalardaki önerisiyle hayatenin ilk sezonunu deneyeceğim şu sıralar işyerinde yapacak pek bir iş yok haftaya fln yoğunluk gelmeden temizlerim bunları da hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Tonari no kaibutsu kun da Baklavayı övdü lan hem de Türk tatlısı dedi afferim lan yunan demedi afferim çocuklara haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Canım baklava çekmişti o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 baka tu test in iki bölümünde de türk bayrağını gözümüze gözümüze soktulardı japonların türkleri sevdikleri geyiğinin şehir efsanesi olmadığına inanmaya başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar