Soris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Şakamısın abi sen meyvenin kendi şeker zaten taze sıkımını bile içmemek gerek. Sebze suyu sıkıp için 100000 kat yararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ha şeker eklemişsin ha meyvenin kendi şekeri çok farklı değil şeker açısından ancak bazılarına eklenen yapay tatlandırıcılar zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fruktoz da bildiğim kadarıyla karaciğer yağlanmasına yol açıyor. en temizi su ve maden suyu dışında birşey içmemek. ben 3-4 senedir öyle yapıyorum, hayattan da gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 axedice said: Meyve suyu alırken %100 meyve ibaresi olmasına dikkat edin. Yalnızca %100 olanlar zaten "meyve suyu" diye isim verebiliyor, diğerleri hep meyve nektarı, meyve aromalı içecek vs. diye geçiyor. Haliyle şeker ilavesi de oluyor onların içinde. %100 meyve sularında şeker katkısı olmaz, en fazla elma suyu üzüm suyu gibi yine meyve sularıyla tatlandırılıyorlar. soyle sizinkilere su portakallari kabugu ile atmasinlar, portakal suyu diye sattiklari seyler icilmio abi, gavur bi yapio ama kabuksuz likir likir gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Silphatos said: zero beyin hücrelerinle vedalaştın mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yok panpa askere gönderdim gelecek 6 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 limonlu su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Viktor said: rakip sirket gidiyor bu profesorlere "aga insan yasam standartlarini ileri goturucek arastirma yapmaya ne gerek var? , alin size research grant bize cocacolanin kanser yaptigini ortaya cikarin, hipotezinize gore datayi manipule edin gerekirse" diyor olay bu kadar basit 30 escinsel buluolar, 25i kola iciyorsa datayi ole bir manipule edip kilifina uydurarak sunuyorlarki KOLA GAY YAPIYOR diye haberi basiyorlar iste Internette Cola'nin gay yaptigi pek cok forumda tartisildi. Fotograflar icin tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Silphatos said: zero hzuur zeroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Zero'nun tadı bok gibi ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 alisinca normal kola icemiosun ama, 1 yil once basladim ben, normalde pepsi max iciodum ve her firsatta normal pepsi veya kola canim cekiodu, simdi evde 2.5 luk normal kola var, 1 aydir duruo acilmamis normal kola icemiyorum artik, serbet direk tadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Soris said: Şakamısın abi sen meyvenin kendi şeker zaten taze sıkımını bile içmemek gerek. Sebze suyu sıkıp için 100000 kat yararlıdır. Ahah e meyve de yememek lazım o zaman? Ki meyvede doğal olarak bulunan şekerin "zararı" mısırdan üretilen glikoz şuruplarına göre yok denecek kadar az. Fruktozun glikemik indeksinin 20nin altında falan olması lazım. Aşırı tüketim tabii ki zararlı ama aşırı tüketimin zararlı olmadığı bi yer yok zaten. Biz portakal yapmıyoruz viktor bişey diyemiyorum o konuda. Ama gevurun portakal suyu brezilyadan geliyor. Belki oranın portakalına hastır olay bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 o olay tüm içeçekler için geçerli bende şekerli çay ve kahve içemiyorum. Alışınca içemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 2012 yılında henuz cola içmedim ztn eve yıllardır cola sokmuyoruz ayran için su için en güzeli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 naneli ayran bayağı güzel bidon ile tüketilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Red said: 2012 yılında henuz cola içmedim ztn eve yıllardır cola sokmuyoruz ayran için su için en güzeli sdf aynen :) icmiyorum bende ayran icin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 icin icin ayrani, sirf yag oda ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Meyve suyu için meyve suyu. En güzeli o. Ben daha çok para kazanırım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çok zararlıymış o meyva suları. içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 1 haftada 10 litre meyvesuyu içtim bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 limonata, ice tea, ayran fln takılıyorum uzun süredir. asitli içeceklerden iyice huylandım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oha ne ara 5 sayfa oldu bu konu ya.. buradan sesleniyorum.. dokunma kolama! içinde böcek var dediniz sallamadık, yok içinde ağaç kökündeki farelerle birlikte işleme giriyor, fare var dediniz midemizi bulandırdınız yine içtik. baktınız olmuyor israil ordusuna yardım ediyor dediniz, kanser ediyor dediniz. yeter. kolama dokunma arkadaşım dokunma. ben gidip ayran kanser yapıyor, limonatada kurbağa suyu kullanılıyor, meyve suyunda tuvalet temizlikçisi var diyor muyum? demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Viktor said: alisinca normal kola icemiosun ama, 1 yil once basladim ben, normalde pepsi max iciodum ve her firsatta normal pepsi veya kola canim cekiodu, simdi evde 2.5 luk normal kola var, 1 aydir duruo acilmamis normal kola icemiyorum artik, serbet direk tadi aynen şekersiz cc/pepsiye alışınca normalini üstüne para verseler içemeyecek kıvama geliyosunuz, kola sever şişko arkadaşlar eğer şekerli versiyonları içiyorlarsa intihar etmeliler hemen kahvaltıda bile içerim ben ama kilo kaç? 65-70 aralığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kolaya benzeyen kvass var işte. güzel. demir ve potasyum oranı yüksek. güzel içiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar