dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Norak said: microsoftun online departmanı 10 senede sadece 1 kere kar etmeyi başardığı için olabilir sdfs bu gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yes sadece 2002-2004 arası bi yerde kar ediyor o departman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Gerçektir bence. Bir Xbox Live ile kâr ettiler diye biliyorum ben, ötekiler hep zarar. Bu Windows 8'in Ubuntu ya da MacOS kadar bulut entegre olarak gelmesi çok şey değiştirecek gibi ama. Bu arada böyle olmuş kaydolmalar Outlook.com'a: https://p.twimg.com/AzKkLh4CYAAvzPE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 heeh ad soyadı 20 sene osnra da olsa alırım aynısını np unique name ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aynen. 3 veya 4 harf alayım dedim de o da bitmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ismim mehmet, hiç zahmet etmiyorum böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ben kendi çok kullanılan adımı kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 eski hotmail hesaplarınızı cancel ettikten sonra 9 ay falan girmemeniz lazım ki kapansın tamamen, yoksa cat diye açılıyor yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 There's a temporary problem yazıyor 2 gündür bende alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 işte hotmail hesabımı kapa diyorsun ama kapanmıyor tamamen. mail kabul etmiyor ama, 9 ay gibi bi süre hiç girmez isen siliyorlar anca o hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Masticore said: There's a temporary problem yazıyor 2 gündür bende alınmıyorie ile dene. telefona mesaj geldi microsoft hesabı sıfırlama sifresi diye biri aldigim maili zorluyor heralde almak icin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 isim soyisim olarak aldim kenarda dursun diye ama bu nokta olayi cok salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fistan said: Masticore said: There's a temporary problem yazıyor 2 gündür bende alınmıyorie ile dene. telefona mesaj geldi microsoft hesabı sıfırlama sifresi diye biri aldigim maili zorluyor heralde almak icin sdfds hala aynı bende malesef ve isim soy isim alınmış an itibariyle başka birşey salladım temporary yazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 adsoyadı kaptım ben de. Zaten nasıl kombinasyonum varsa Türkiye'de tek olabilirim. İsmimi koyarlarken düşünmüşler bir de sağolsunlar, türkçe karakter yok isim soyismimde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 duyurulduktan 1 saat sonra falan hem adsoyad hem de sadece adim icin aldiydim bunu. dursun kenarda. ilerde gmail sicarsa toptan gecis yapilabilir. rekabet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 assdsfdfg opera ile menüler mail listesi, hiç bi yer tıklanamıyor, tıklansada tepki vermiyor.. microsoft kafası! --- edit: acayip kıl oldum ya, bu kadar basit bi arayüzde bile bunu yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 outlook gibi dandik bi alan adından mail aldık diye seviniyor bir sürü insan. ben de sevindim gerçi başta, ama sanırım hiç kullanmayacağım. geçenlerde @mail.com adresi aldım adsoyad, gmail'e geçirdim olduğu gibi. çok rahat oldu. gerçi mail adresimi söyleyince millet soruyor gmail mi, hotmail mi, ne mail diye.. outlook'u da aktarıyım gmail'e, ayrı ayrı hesaplarla uğraşılmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 xaty said: outlook gibi dandik bi alan adından mail aldık diye seviniyor bir sürü insan. İnatla aynı şeyi söylüyorsunuz. Artık Windows 8'e bu hesabı kullanarak gireceksiniz, o yüzden önemli. Windows Store ile hep bu hesabı kullanarak etkileşim kuracaksınız. Muhahaha: http://www.theverge.com/2012/8/1/3212173/outlook-com-email-addresses-microsoft-forgot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 [email protected] https://twitter.com/tekmaven/status/230338243596525568 win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 soyadı olarak aldım ben fransız restoranı soyadımla domain almıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 GERGE said: xaty said: outlook gibi dandik bi alan adından mail aldık diye seviniyor bir sürü insan. İnatla aynı şeyi söylüyorsunuz. Artık Windows 8'e bu hesabı kullanarak gireceksiniz, o yüzden önemli. Windows Store ile hep bu hesabı kullanarak etkileşim kuracaksınız. Muhahaha: http://www.theverge.com/2012/8/1/3212173/outlook-com-email-addresses-microsoft-forgot xaty129837 diye görünse ne olur, görünmese ne olur sadece windows'a login olmak için kullancaksam. bi de offline kullanamayacakmıyım windows8'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 1 million users sign up for Outlook.com in six hours http://news.cnet.com/8301-1023_3-57484076-93/1-million-users-sign-up-for-outlook.com-in-six-hours/?part=rss&subj=news&tag=title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 gecen ay gmail den adım soyadım aldım rahadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 o 1 milyonun 10 tanesi benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar