Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eragon?


Suark

Öne çıkan mesajlar

Okuyan varsa nasıl bir kitap?
Almalımı almamalımı?[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım
inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş?

sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bana gönder ona hayatımı anlatayım..
--------------------------------------------
http://forum.hepdurgun.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
3.kitap çıktı da Türkiye'ye gelmedi yada ne zaman çıkacak artık parayı buldu kitabı unuttu sorularına yanıt için araştırdım (wikiye girdim oooo) (beğenmezseniz diye shurtugala da baktım uuuu) üçüncü kitap September 08 (öeh) çıkıyor ve artık Üçleme değil bir seri oldu Miras çünküm birde 4.kitap çıkacakmış.

Bu seriyi nedense seviyorum. Hem akıcı hemde alıştığım fantastik dünyalardan farklı olduğu için güzel. Mesela duyuyorum yok öyle sihir mi olur büyü öyle mi yapılır falan diyenler oluyor onlar özleriyle çelişiyorlar. Sonuçta bu fantazi. Fantaziyi d&d kurallarıyla sınırlayanların sonunu sağda solda görüyoruz ya naylon delikanlı oluyorlar yada bunlar çocuk kitabı demeye başlıyorlar...

Edit: Bi ara bu seriyi SW ye benzetmiştim ama kendime burdan bi YAVVVAŞ çekmek istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yazarın kitapları daha 20 yaşına gelmeden yazdığını göz önünde bulundurup; evet, bir çocuğun yazabileceği en iyi kitaplardan biri diyebilirim buna ama bu okumamı gerektirmez.

İlk kitabın ortalarına kadar gelmiştim, sonra ara verip elime Tad Williams'ın Shadowmarch'ını aldım(O hafta çıkmıştı daha, pPriority'si bariz Eragon'u ezdi geçti) Eragon'a da bir daha geri dönmek nasip olmadı.

Okumamanızı öneririm(bkz: ilk paragrafın sonu). Eğer fantastik kurgu kilişeleri ve kendi öykülerimizde kaçınmamış gereken stereotype'lar diye bir ders veriyor olsaydım Terry Goodkind ile birlikte okutacağım kitaplardan biri bu olurdu.

Ancak daha yazının estetiği konusunda tam olgunluğa erişememiş bir ergen ya da tam olarak bilmediği bir yabancı dilde okumaya çalışan bir birey bitirebilir bence bunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...