Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asucan.com - Paticik'e Özel İndirimler

Joker

Öne çıkan mesajlar

önceki muhabete binaen, cinsel tatmin sırasında, o tür yardımcı enstrümanlara ihtiyaç duymak için, artık normal şartlar altında yeterli tatmine ulaşılamamasını da göz önünde bulundurmak lazım, normal zevkleri olanlar için konuşuyorum zira çeşitli fantazileri olanlara değinmedim
Sosyal ağlarda paylaş

değişik şeyler yaşamak/istemek için niye tatminsizlik gerekiyormuş ki

hani hayatında yaptığı seks sayısı <10 olan adama tabii ki düz misyoner pozisyonunda 5 dk öyle büyük bişey gelecektir ki daha pozisyon değiştirmeye aklı gitmez

ama düzenli seks hayatı olan kişi değişik şeyler denemek isteyecektir bundan daha doğal bişi yok
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

said:

joker bunlardan getir abi yumurtalasıyla dildosuyla falan ugrasma hic.

realdoll

https://www.realdoll.com/

ofiste bu spoileri açmamalıydım :'(

lol

amma çok üreticisi varmış lan bunun
http://www.dollforum.com/forum/viewforum.php?f=68&sid=8a7e8919724212bc317ad91013852e8f
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

değişik şeyler yaşamak/istemek için niye tatminsizlik gerekiyormuş ki

hani hayatında yaptığı seks sayısı <10 olan adama tabii ki düz misyoner pozisyonunda 5 dk öyle büyük bişey gelecektir ki daha pozisyon değiştirmeye aklı gitmez

ama düzenli seks hayatı olan kişi değişik şeyler denemek isteyecektir bundan daha doğal bişi yok

ben de arşivi geliştiriyorum hep farklı videolar
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı şeyi diyorum zaten, ama belli bir aşamaya gelmek için, önce önceki aşamaları geçmek lazım, ortalama bir insanı ele alırsak "dür bi çomak daha sokayım o da tırtıklı olsun, tek eksiğim buydu sanırım" safasına insan reşit olunca hemen gelmiyor, biraz görme duyma deneme meselesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...