Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asucan.com - Paticik'e Özel İndirimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
realdolls 2 galerisine bak anlarsın neden 5k sdfs

ben pardon filminde gardiyanın dürttüğü şişme kadın teknolojisinde kalmışım ahahha
Mesaj tarihi:
önceki muhabete binaen, cinsel tatmin sırasında, o tür yardımcı enstrümanlara ihtiyaç duymak için, artık normal şartlar altında yeterli tatmine ulaşılamamasını da göz önünde bulundurmak lazım, normal zevkleri olanlar için konuşuyorum zira çeşitli fantazileri olanlara değinmedim
Mesaj tarihi:
değişik şeyler yaşamak/istemek için niye tatminsizlik gerekiyormuş ki

hani hayatında yaptığı seks sayısı <10 olan adama tabii ki düz misyoner pozisyonunda 5 dk öyle büyük bişey gelecektir ki daha pozisyon değiştirmeye aklı gitmez

ama düzenli seks hayatı olan kişi değişik şeyler denemek isteyecektir bundan daha doğal bişi yok
Mesaj tarihi:
yok abi öle bişi nerden biliosun her seferinde mükemmel orgazm yaşadığını bunun böle richter ölçeği felan yok ki bu sefer 7.4 şiddetinde boşaldım felan diyemessin o yüzden bu tarz oyuncaklar her zaman zevki artırır.
Mesaj tarihi:
aramil said:

said:

joker bunlardan getir abi yumurtalasıyla dildosuyla falan ugrasma hic.

realdoll

https://www.realdoll.com/

ofiste bu spoileri açmamalıydım :'(

lol

amma çok üreticisi varmış lan bunun
http://www.dollforum.com/forum/viewforum.php?f=68&sid=8a7e8919724212bc317ad91013852e8f
Mesaj tarihi:
DoruK said:

değişik şeyler yaşamak/istemek için niye tatminsizlik gerekiyormuş ki

hani hayatında yaptığı seks sayısı <10 olan adama tabii ki düz misyoner pozisyonunda 5 dk öyle büyük bişey gelecektir ki daha pozisyon değiştirmeye aklı gitmez

ama düzenli seks hayatı olan kişi değişik şeyler denemek isteyecektir bundan daha doğal bişi yok

ben de arşivi geliştiriyorum hep farklı videolar
Mesaj tarihi:
bende aynı şeyi diyorum zaten, ama belli bir aşamaya gelmek için, önce önceki aşamaları geçmek lazım, ortalama bir insanı ele alırsak "dür bi çomak daha sokayım o da tırtıklı olsun, tek eksiğim buydu sanırım" safasına insan reşit olunca hemen gelmiyor, biraz görme duyma deneme meselesi
Mesaj tarihi:
o pıtpıt olayından zevk alan sıçarkende zevk alıyodur yahu :D Kabız olduğunda da boşalır heralde bilemedim.

Su titreşen halkalardan aldıydımda pek bir halta yaramadıydı.
Mesaj tarihi:
hangi halka?

dedelerin kullandigi ereksiyon icin olanlar lastikli boyle kokunden sikistirmali oluyo.

bi de klitoral penetrasyon halkalari var, titresimli falan da oluyo.

zevk olayinin sonu yok yani.
Mesaj tarihi:
dedelerinkini bilmiyorum :D fiesta vibration aldıydım da işte etkili değilmiş pek.

Bu arada dotada kazanan takıma asucann dan müthiş hediyeler var. Dün golden dildo gitti mesela.
  • Yeni Oluştur...