Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ne virali abi adam direk reklamını yapıyo sitesinin işte.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bana çok güvenilir gözüktü. llama olayından sonra kimseye güvenim kalmadı asşdflkasdf ama güvenilir joker.
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 müşteri temsilcisi arkadaşı merak ediyorum, nası bir eğitimden geçmiştir.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ahaha abi sanki adam gitmiş yerine türkcell müşteri temsilcisi oturmuş lan. bence viral.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 benjani said: sipariş veren var mı, güvenilir mi? nasıl güvenilir mi abi ayıp oluyor ama :) paticikten sipariş verenler var teslim aldılar. teslimat süresi ortalama 2 gün. (kargo süresi dahil)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ARAMIZDA SİPARİŞ VERENLER VAR, ÇIKIP ÇALSIN!
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sen vermişsin, log'lardan takip ettim.
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 arkadaşım ürünü beğenmezsek iade edebiliyormuyuz ?
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Pakedi açılmamış ürünleri iade alabiliyoruz (tu)
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 pakedi acmadan nasil saapcaklar afedersin ?
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 saapılmış ürünü iade almıyoruz. (üründe problem varsa alıyoruz) ve bu heryerde bu şekildedir. bu tip sektörlerde kullanılmış ürünü kimse almaz :) bu tip durumlar için her sitede bu ibare bulunur. said: Orijinal ambalajı zarar görmüş, bozulmuş, açılmış, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde denenmiş, kullanılmış, kullanımdan dolayı zarar görmüş veya orjinal faturası bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi hani o kadar tavsiyelerde falan bulunmuşsun ya, hepsini tek tek denedin, hepsinin tecrübesini yaşadın izlenimine ulaşıyorum ve bu durum beni çok tedirgin ediyor asdfs
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 poşeti üstündeyken şaapacanız kardeş
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 şöyle bi topikte seviyeyi nereye çekmeliyiz yani bi rakım verinde o düzeyde seyredelim. yoksa bu muabbette seviye tekirdağ nüfus 1 milyon rakım buzlu olsundan öteye gitmez. :/
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ahaha.kırbaçların yapay vajinaların vibratorlerin satışının yapıldığı seviyeli bir topik
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ses duvarını açan ilk insan yapımı şey kırbaçtır bu arada arkadaşlar eğlenirken öğrenelim.
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ses duvarını açıyo mu, aşıyo mu öğrenirken öğretelim
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 cümledeki komik öğeyi buldun aferim albert.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ulan 10 sene önce param olacaktı, ırzına geçmiştim türk erotik market sektörünün.. helal koçlar sizte başarılı.
Öne çıkan mesajlar