Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Rise and fall,mount and blade tarzı first person combatı olan ama aynı zamanda rpg kafasında level kas ,ordu topla ,ordu geliştir ,toprak kazan ,kale kuşat tarzı oyun tavsiyesi var mıdır? Civilizationının fps combatlısı diyelim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yok ki öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yok demi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mount&Blade serisi var işte kendin yazmışın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 İşte onun serilerini tükettiğim için sormuştum var mı benzerleri acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kale kusatma falan yoktu herhalde ama gothic fps combatlı rpg kategoreisine giren iyi oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 age of empires gibi tarihi bi rts var mı bu aralar çıkmış? böyle köy kurmalı kaynak toplamalı ordu toplamalı falan. rts benzeri de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yok. RPG-FPS çok, ama M&B gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mount&blade e devam et,alternatifi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ahmedinejad said: age of empires gibi tarihi bi rts var mı bu aralar çıkmış? böyle köy kurmalı kaynak toplamalı ordu toplamalı falan. rts benzeri de olur. Empire Earth, Rise of Nations falan vardı ama çıkarmıyorlar artık öyle ben de aramıştım, bitek Total War var o da RTS değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 tontiş şöyle bir oyun var Rise and Fall : Civilizations at War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mount&Blade'in modlarını denedin mi? Denemediysen Brytenwalda'yı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ahmedinejad said: age of empires gibi tarihi bi rts var mı bu aralar çıkmış? böyle köy kurmalı kaynak toplamalı ordu toplamalı falan. rts benzeri de olur. Age of Empires Online var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 turkiyeye oynatmio ms diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Ben ilk ciktigi donemde sorunsuz oynamistim. Daha sonra durum degistiyse bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 toggie said: kale kusatma falan yoktu herhalde ama gothic fps combatlı rpg kategoreisine giren iyi oyunlardan biri. fps combat isteniyorsa bloodlines, arx fatalis, deus ex, system shock 2, dark messiah, morrowind tavsiye ederim. kaynak toplamalı felan rpg pek yok. misal i of the dragon, divinity 2, sacrifice felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 First person en iyi RPG Dark Messiah. Efsane oyun. Onu oynayın. Konu olarak filan değil bu arada, first person olarak sadece. Combat ve first person özellikleriyle. İkinci sırada Morrowind vardır sanırım, sonra E.Y.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar