Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Feamer said: bu arıtma cihazları iyi güzelde, iyi aratıp arıtmadığını nasıl takip edeceğiz? ters ozmozla içtiğiniz şey su değil, kesinlikle kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 iyi suyun damacanası 6-7 liradan aşağı olamaz. saka dır eriklidir, bunlarda sıkıntı yok. olan yine fakire oluyo, yani ak partiye oy atanda. sevinmeniz lazım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aşağılıyo yine aklı sıra. yazık yemin ediyorum üzülüyorum. %10 OY ALMIŞ OLABİLİRİZ AMA BU %10 ÜLKENİN OKUMUŞ KESİMİ. falan tatmin edin kendinizi. not: akpyi gram sevmem ama iyi ki var diyorum böyle yorumları gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Esh said: Feamer said: bu arıtma cihazları iyi güzelde, iyi aratıp arıtmadığını nasıl takip edeceğiz? ters ozmozla içtiğiniz şey su değil, kesinlikle kullanmayın. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 içilecek su içmiyorsun diyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 düzgün arıtma cihazlarından çıkan suyun değerleri şişede aldığınız sudan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ters ozmoz suyun içindeki kireci bile arıtıyor. geriye sıfır mineralli h2o kalıyor. evet ak partiye oy basan fakirlere laf sokuyorum, onumuzdeki seçimlerde ben de ak partiye verebilirim (ne de olsa ekonomi benim için iyi gidiyor), benzin 10 lira olsa da yollar boşalsa diye bakıyorum artık. sonuç olarak halklar layık olduğu gibi yönetilir, algılaması cok zor değil. polisin apoletini de söktürürsün, her işte yolunu da bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 agresif ama doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bir ruruş çıkmıyor ki ülkeden destekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi su arıtma işi gerçekten büyük sıkıntı yalnız. ben sanıyorum burada o britalardan alıcam. sertliğini biraz azaltsa yeter yahu! içinde başka ne var bilmiyorum tabii sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ya böyle çok mainstream olmayan su markaları büyük olasılıkla, nestle erikli felan rahat rahat pis su dağıtamaz denetimi çok oluyo oraların, ama yeşil sermayenin sular pis olabilir denetimden uzak olduğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 İstanbulda dolum yapan diyo ama genelde satılan sular bursa kaynak suyu falan diye geçiyor. Belki de beklediğimiz haber bu değil :( Özkaynak alıyorum mutluyum. http://www.hurriyet.com.tr/saglik/21089166.asp Denetimlerde, mevzuat hükümlerine uygun şartlarda numuneleri alınan ve tekraren yapılan analiz sonuçlarına göre İstanbul genelinde faaliyette olan 61 dolum tesisinden uygunsuzluğu tespit edilen damacana suyu markaları şunlardır: "Buzada", "Erpınar", "Alps", "Kervansaray","Yalısu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Hayat'tan AOÇ'ye doğru yönelmeye başladım ben. AOÇ'nin suyunun içimi de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Esh said: ters ozmoz suyun içindeki kireci bile arıtıyor. geriye sıfır mineralli h2o kalıyor. evet ak partiye oy basan fakirlere laf sokuyorum, onumuzdeki seçimlerde ben de ak partiye verebilirim (ne de olsa ekonomi benim için iyi gidiyor), benzin 10 lira olsa da yollar boşalsa diye bakıyorum artık. sonuç olarak halklar layık olduğu gibi yönetilir, algılaması cok zor değil. polisin apoletini de söktürürsün, her işte yolunu da bulursun. peki bir günde içtiğin suyun içindeki bütün mineral vs yi bir kaşık fasulyeden alabildiğini biliyor musun? Sağlıklı su için en iyi arıtma reverse osmos dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Bazı yerler suyu yalnızca yumuşatıcıdan geçirip satıyorlar. İçimi güzel oluyor ancak içerisinde aşırı sodyum bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Trias said: Esh said: ters ozmoz suyun içindeki kireci bile arıtıyor. geriye sıfır mineralli h2o kalıyor. evet ak partiye oy basan fakirlere laf sokuyorum, onumuzdeki seçimlerde ben de ak partiye verebilirim (ne de olsa ekonomi benim için iyi gidiyor), benzin 10 lira olsa da yollar boşalsa diye bakıyorum artık. sonuç olarak halklar layık olduğu gibi yönetilir, algılaması cok zor değil. polisin apoletini de söktürürsün, her işte yolunu da bulursun. peki bir günde içtiğin suyun içindeki bütün mineral vs yi bir kaşık fasulyeden alabildiğini biliyor musun? Sağlıklı su için en iyi arıtma reverse osmos dur. tek akıllı siz ikiniz misiniz sdf ters ozmoz filtreleme yapan çoğu yerde suya tekrar mineral katılır. minik ev filtrelerinde bile suya tekrar mineral katan sistemler var anyon katyon ekleyicisi diyorlar sanırım. hiç sıfır mineralsiz su içtiniz mi bilmem musluk suyundan kötü tadı zaten insanların onu içeceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ardeth said: Trias said: Esh said: ters ozmoz suyun içindeki kireci bile arıtıyor. geriye sıfır mineralli h2o kalıyor. evet ak partiye oy basan fakirlere laf sokuyorum, onumuzdeki seçimlerde ben de ak partiye verebilirim (ne de olsa ekonomi benim için iyi gidiyor), benzin 10 lira olsa da yollar boşalsa diye bakıyorum artık. sonuç olarak halklar layık olduğu gibi yönetilir, algılaması cok zor değil. polisin apoletini de söktürürsün, her işte yolunu da bulursun. peki bir günde içtiğin suyun içindeki bütün mineral vs yi bir kaşık fasulyeden alabildiğini biliyor musun? Sağlıklı su için en iyi arıtma reverse osmos dur. tek akıllı siz ikiniz misiniz sdf ters ozmoz filtreleme yapan çoğu yerde suya tekrar mineral katılır. minik ev filtrelerinde bile suya tekrar mineral katan sistemler var anyon katyon ekleyicisi diyorlar sanırım. hiç sıfır mineralsiz su içtiniz mi bilmem musluk suyundan kötü tadı zaten insanların onu içeceğini sanmam hiç gerek yok. ro membranları %99 yazmasına rağmen, içme suyu arıtımında kullanılanlar %90-95 arıtıyor. tad için kalan yeterli. ama diyorsan ki ben alıştım damacana/musluk suyuna, o zaman konu farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 baba şu brita vs olanlar hiç mi işe yaramıyor, yarıyor ama reverse osmosis'in tırnağı etmez mi ya da sadece yumuşatma mı var? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Norak said: kate uptonlu damacana olcak aslında ne biçim satar tecavüz ederler buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 aoç nin suyu istanbul bahçeşehir de satılıyor mu? yok galiba neyse buldum galiba bir arayalım da bu AOÇ elmacık da terso bir durum olur mu acaba kimler işletiyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 terz osmoz cihazıyla anca deniz akvaryumu kurarsın ama onunda içine zilyon mineral eklemesi yapman lazım içilmez aküne koyarsın bak arabanın, o da bakım gerektiren dandik akü ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 FromTheHell said: 4-5 tane kaliteli yaşam danışmanı tarzında insanla konuştum şu ana dek, hepsinin dediği şey pet şişede su içmeyin. bi kaç tane de sıf bu tür sebeplerden kanser olmuş insana rastladım hatta. hepsinin dediği şey, ya cam şişede alın suyu ya da çeşme suyunu bekletip için, pet şişeden her türlü daha sağlıklı oluyo o şekilde bile. ben yine pet şişe kullanıyorum da, çeşme suyunu kaynatıp beklettikten sonra içtiğim de oluyo dışarı çıkıp su almaya üşeniyosam. http://art.ngfiles.com/images/59/tmst_true-facts-about-bottled-water.png ...and knowing is half the battle! g i jooeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Soris said: Ulan su bile içemez olduk doğal yaşayan topluluklara katılacam şaman olacam avcı olacam anasını satim. o zaman DIY: http://i.imgur.com/n9D15.jpg http://i.imgur.com/8U1Ma.gif http://i.imgur.com/tEnDu.jpg http://i.imgur.com/QTuC4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kojiroh said: Abi nerde bu markalar ya, gösterip de vermeyen kadın gibi haberi yapıp ortadan kayboldu ahaber denen herifler. Ardeth said: Yayınlatırlar mı abi ucu herkese dokunuyor bunun çünkü, bu ülkede denetim işlerinin ne kadar dandik olduğunu anlar millet yoksa. Rezalet ötesi ya burası türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ardeth said: Yayınlatırlar mı abi ucu herkese dokunuyor bunun çünkü, bu ülkede denetim işlerinin ne kadar dandik olduğunu anlar millet yoksa. Rezalet ötesi ya bizzat gıda sektöründe bir üretim işine giren aile arkadaşı insan denetimciler gelsin de kontrol etsin diye herifleri sürekli aramaya başlamış adamlar da sürekli başlarından savmış siz başlayın sorun yok falan diye. 3. dünya ülkesiyiz hala avrupanın bilmem neyinci gelişen ekonomisi reklamlarının bir önemi yok sen kendi vatandaşına hizmet etmediğin sürece. abi ülkede her şey bok gibi. ama eleştirme hakkın da yok, çünkü insanlar halinden memnun, hükümetin her şeyi dört dörtlük yaptığında hem fikir. mesela ben buraya gün boyunca gördüğüm, duyduğum, yaşadığım 10 saçmalığı yazayım sana, eminim ki ardından biri gelip "lololo bunu yazdığına göre çok bilgisizsin, onun metodu öyle, sen salaksın anlamasın" tribi atacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar