ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 2 yıldır saçıma makas değmedi eheh. Gerçi kırıklar filan var, onları düzelttirsem mi diyorum arada sırada ama üşeniyorum. Saçım ince ve hafif dalgalı olduğundan karışma/kabarma gibi sorunlarım pek olmuyo zaten, öyle kendi halinde bıraktım uzuyo işte. Dökülme sorunu var gerçi ama o da saçın uzunluğuyla pek alakalı değil zaten, kısa olsa da dökülücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 -Deno- said: saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür. ben bunu bilmiyodum lan, kaşağılarmışçasına kuruturum hep saçlarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 -Deno- said: saçını uzatacaksan berbere değil kuaföre gideceksin. 1 - 1.5 ayda bir kırıkları felan aldırtacaksın, hatta paran varsa bir de saç bakımı abanacaksın. şampuan olarak saç uzatıyor ol ya da olma her zaman eczane şampuanlarını tercih et. sebamed, cosmed gibi ürünler iyidir. saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür. bir de sabırlı olucaksın, saçını düzelttirmeye gittiğinde şurayı da keseyim abi, burayı da keseyim abi diyenlere siktir git işini yap evlat diyeceksin. böyle böyle uzatırsın.erkek arkadaşın nasıl deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 "Suphesiz ki; her erkek saç uzatırken maymunluk evresini gecirecektir." Mahogany 23.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 erkek adam bi nedenden dolayi sac uzatir o da sac kestirmeye usendigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kullum yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 lan adamlar o maymun dediğin saçlarla 70ler 80lerde dünya futboluna yön verdiler. o dönemki her saç uzadı uzayacak ama uzayamadı saçı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 arkadasim ben de uzattım biliyorum yani hele de kalın telliyse sacin sictin sictin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 pascalnouman said: arkadasim ben de uzattım biliyorum yani hele de kalın telliyse sacin sictin sictin lan ben farklı bişi mi diyorum olm. o maymun dediğin saçlarla 70ler 80lerde dünya futboluna yön verdiler. o dönemki her saç uzadı uzayacak ama uzayamadı saçı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hiç zor değil hiç uğraşma sacınla özellikle sakın ola ktöü görünüyor diye sağdan soldan aldırma ilerde acısını çekersin orayı kısaltmasaydım keşke diye. acı çek biraz. 1.5 sene falan. sonra kafan rahat olsun. aha bu benimkisi http://i49.tinypic.com/29ur210.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi ramazan ramazan yanlışlıla LCD'mi dişleyip CRT'mi yutmadıysam çiçek gibisin vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 saykodelikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 dasaaa cim slyvester stallion amcayı unutmussun ama neyse 10 uzerinden 8 aldin bizımlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 fitbolcu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 alnım çok açık o yüzden saçımı toplamaya utanıyorum, salınık salınık hep, bi rüzgarda püüüüü 70lerde yaşasaydım kimse laf etmezdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 21. yuzyilda sac uzatmayin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 benim isyanım 21. yüzyıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Saeros said: -Deno- said: saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür. ben bunu bilmiyodum lan, kaşağılarmışçasına kuruturum hep saçlarımı yavuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 DENİZ deniz kız ismi lan zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 3-5 ay zeki müren gibi kabarık gezicen sonra kendine gelir saçlar.tavsiyem tam o zeki müren dönemini kış ayına getir,bereyle şapkayla idare edersin bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yazin da sapka takarsin, bere takarsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 egos - wax - ıslak bilmemne 2 numara gayet etkili istediğin şey için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 uzun sac kisin guzel oluyor yaa kulaklarını kapatıyorsun fln gayet efektif beni rahatsız eden tek yer ensemde umarsızca uzayanlardı zerre rahatsızlık duymadım geri kalanından-yıkamasını saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Lisansta uzundu benimde. Hastanede yükseğe başlayınca kestirdim. Öyle çalışması rahat olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar