Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç uzatma (beni motive edin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 yıldır saçıma makas değmedi eheh. Gerçi kırıklar filan var, onları düzelttirsem mi diyorum arada sırada ama üşeniyorum. Saçım ince ve hafif dalgalı olduğundan karışma/kabarma gibi sorunlarım pek olmuyo zaten, öyle kendi halinde bıraktım uzuyo işte.
Dökülme sorunu var gerçi ama o da saçın uzunluğuyla pek alakalı değil zaten, kısa olsa da dökülücek.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür.

ben bunu bilmiyodum lan, kaşağılarmışçasına kuruturum hep saçlarımı
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

saçını uzatacaksan berbere değil kuaföre gideceksin. 1 - 1.5 ayda bir kırıkları felan aldırtacaksın, hatta paran varsa bir de saç bakımı abanacaksın. şampuan olarak saç uzatıyor ol ya da olma her zaman eczane şampuanlarını tercih et. sebamed, cosmed gibi ürünler iyidir. saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür. bir de sabırlı olucaksın, saçını düzelttirmeye gittiğinde şurayı da keseyim abi, burayı da keseyim abi diyenlere siktir git işini yap evlat diyeceksin. böyle böyle uzatırsın.
erkek arkadaşın nasıl deno
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

arkadasim ben de uzattım biliyorum yani hele de kalın telliyse sacin sictin sictin

lan ben farklı bişi mi diyorum olm. o maymun dediğin saçlarla 70ler 80lerde dünya futboluna yön verdiler.

o dönemki her saç uzadı uzayacak ama uzayamadı saçı abi

Mesaj tarihi:
hiç zor değil
hiç uğraşma sacınla
özellikle sakın ola ktöü görünüyor diye sağdan soldan aldırma ilerde acısını çekersin orayı kısaltmasaydım keşke diye.
acı çek biraz. 1.5 sene falan. sonra kafan rahat olsun.
aha bu benimkisi
http://i49.tinypic.com/29ur210.jpg
Mesaj tarihi:
Saeros said:

-Deno- said:

saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür.

ben bunu bilmiyodum lan, kaşağılarmışçasına kuruturum hep saçlarımı

yavuz...
Mesaj tarihi:
3-5 ay zeki müren gibi kabarık gezicen sonra kendine gelir saçlar.tavsiyem tam o zeki müren dönemini kış ayına getir,bereyle şapkayla idare edersin bi süre
  • Yeni Oluştur...