progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.traileraddict.com/content/20th-century-fox/life_of_pi.jpg said: The story of an Indian boy named Pi, a zookeeper's son who finds himself in the company of a hyena, zebra, orangutan, and a Bengal tiger after a shipwreck sets them adrift in the Pacific Ocean. http://www.youtube.com/watch?v=j9Hjrs6WQ8M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 hoş bir peri masalı izleyeceğiz gibi. yönetmen ang lee olması dikkat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi yapmasınlar yapamazlar da zaten kitap olduğu gibi kalsın iptal etsinler filmi yazık etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yahu size kalsa film çekmesin kimse emenike. ne lan bu kitabını okudum ben onun karizması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 filmi çekilcek kitap var çekilmeyecek kitap var bu filmi çekilmeyecek kitap. mesela dragonlance serisi filmi çekilecek kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 çekilir abi, bal gibi çekilir. adam gibi adam çekerse çekilir. herkes kitap okumaya meyilli değil belki filmini izleyip çok sevecek hikayeyi. niye engel oluyon öyle insanlara. herkes sen mi? şakayla karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bence her kitabın filmi çekilsin hatta oyunlarında çekilsin. Önce world of warcraftı çeksinler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ravenloft serilernin filmlerini ceksinler bence once sonra Warcraft 2 yi ceksinler boyle 3leme, Drizzti TV serisi yapsinlar zeyna gibi olsun eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ne bu pi sayısı bulan çocuğu mu anlatıuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 adamlar kafe piyi anlatıyor siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sanssizsansli said: hoş bir peri masalı izleyeceğiz gibi. herhangi bir yerme amacım yok ama şu lafı okuyuna aklıma direkt geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 weak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9o6BXfBgWLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Görsel şölen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bengal kaplanı için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 life of 3.14159265359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bugün gittim güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dün gece seyrettim oldukça güzeldi film. İlk hikayede köpekbalığı muhabbeti yok ikincide var ya da ben mi kaçırdım o kısmını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 şimdi bana şunu anlatın xpand mı daha iyi real3d mi? imax yok.. =( olsa sormam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 onun tartısmasi geçen sene yapılıp real3d denmişti sanırım, xpand görünce yok olun kaçın uzaklaşın deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 realD'nin gözlükleri daha bir rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 gittik, xpand ile boktan bir deneyim oldu kesinlikle izlemeyin. 2 yıldır falan izlemiyordum ben xpand'de zoraki işte neyse vs. vs. Film beklediğimden iyiydi, harikaydı hatta. Aslında 3D değilde kaliteli bir TV'de blu-ray izlesen daha makbule geçermiş gibi geliyor. Renkler harikaydı, hikaye ile birlikte kusursuz kullanılmıştı. Herşeyden önce tam bir seyir zevki ya, izleyin, izlemeyen varsa da kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar