Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bir yere yeni internet bağlatmam gerekiyor. en az 10mbit olsun, ayrıca mümkün olduğunca kotasız veya kota limiti yüksek olsun. ancak odalar arasında halat gibi kabloların geçirilmesi, matkapla duvarların delinmesi felan istemiyorum. en iyi ve kolay çözüm ne olabilir bu şartlarda? mesela kendi evimde uzun süre kablo internet kullanmıştım, evin içi kablo yığını gibiydi. şu an fiber var, onda biraz daha az ama yine kablo yığınları mevcut. odada telefon hattı varsa en kolayı adsl oluyor sanırım, ama onda da gündemi takip etmedim. acaba yeni bağlantılarda yine çatıdan kablo sarkıtma, duvarları delme vs gibi işlemler oluyor mu? yoksa odada telefon kablo girişi varsa, aldığımız modemi takar takmaz çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yıllardır odadaki telefon kablo girişinden alınıyo ztn internet duvar delen görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 fiberoptikte deliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 vınn al madem kablo istemiyorsan kota mota gırla ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kablo işte, 3-4 günde takılır, kablosuz modem alırsın, kablo olmaz. Gerçi evde hiç tesisatı yoksa uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bir internet baglatmak da ne zor ismis arkadaş... evi baştan inşaat etsek iş daha kolaylasirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ttnet de superonline da sadece kazıkçı firmalar. interneti kotalarla hız limitleriyle küçük küçük veriyorlar büyük paralar istiyorlar. hizmete gelince beceriksiz ikisi de. bir türlü internet sağlayamadılar eve... fiber baglanamasin adsl iste, adsl'yi zorla iptal etsinler tekrar fiber ekibi gelsin, fiber ekibi fiber hattı kurulamadigini farketsin tekrar adsl konusulsun... böyle böyle 2 hafta geçsin... ançüez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 1 aydır internet baglamayi beceremeyen TTNET'e de Superonline'a da çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Her gün evde sabahtan akşama kadar bekle, "hede hödö oldu başvurunuz iptal olmuş, tekrar kaydınızı yaptırcaz" diyip duruyorlar. Her gün böyle. Eskiden ne zordu ya. Sabah Dial-Up şirketine giderdin, öğleden sonra internetin bağlanmış olurdu. Modern ülkenin gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Uydunet'i TV ve net istiyorum diye aramıştım geçen, ertesi güne gelmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 1 haftadır yalın adsl bağlatmaya çalışıyorum en son daire no 3 diye verdiğim adresi 2 yazmışlar kafayı yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Benim işlerim Türkiye'de hep kolay oldu internet bakımından, fiberi tak diye bağladılar, adsl keza öyleydi; öte yandan Almanya'da yaşadım 1 sene internet ve telefon olayından çekmediğim kalmadı. Adamlar 3 ay internet üyeliğimi iptal edemedi O2'da, ettiklerinde de edildi mi? diye aradım, hiç bir imzam vs. olmadan üstüme telefon hattı açtılar taahütlü falan. Uğraşmasam 150 euro param yanmıştı + adamlar bana bugün dava açmıştı taahütlü hat aldın ödemeden ülkeyi terkettin diye. Çok sövüyordum Türkiye'de bu işleri yapanlara da biz yine iyiymişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 adsl baglatmak icin 100 metre gittim, geldigimde adsl acikti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 hangi sirketmis ki o. türkiyede olacağını sanmıyorum. çünkü gidiyorsun kayıt yaptiriyorsun "2 gün sonra gelip bağlantı yaptırcaz" diyorlar. ekip geliyor, "telefon hattıyla baglayamadik sizde fiber gözüküyor bir mudurlukle konuşun" diyorlar felan öyle saçma durumlar. sen eve gelmeden bağlanmış olması gibi bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben de istanbul'a bağlatırken, ki 8 sene öncesinden bahsediyorum, sabah okula giderken telefon ettim eve geldim kurdum modemi internet açıktı. izmit'te 2 farklı eve bağlattım internet. ilkinde modem vs onlar getirecekti onun için sabah aradaık akşama gelip kurdular. ikincisinde aradıktan 45 dakika sonra kullanmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sana kıllık yapmışlar bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 en kolay çözüm 146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar