Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir internet bağlatırken en kolay ve hızlı çözüm

Bone

Öne çıkan mesajlar

bir yere yeni internet bağlatmam gerekiyor.
en az 10mbit olsun, ayrıca mümkün olduğunca kotasız veya kota limiti yüksek olsun.

ancak odalar arasında halat gibi kabloların geçirilmesi, matkapla duvarların delinmesi felan istemiyorum.
en iyi ve kolay çözüm ne olabilir bu şartlarda?

mesela kendi evimde uzun süre kablo internet kullanmıştım, evin içi kablo yığını gibiydi. şu an fiber var, onda biraz daha az ama yine kablo yığınları mevcut.
odada telefon hattı varsa en kolayı adsl oluyor sanırım,

ama onda da gündemi takip etmedim. acaba yeni bağlantılarda yine çatıdan kablo sarkıtma, duvarları delme vs gibi işlemler oluyor mu?
yoksa odada telefon kablo girişi varsa, aldığımız modemi takar takmaz çalışır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ttnet de superonline da sadece kazıkçı firmalar. interneti kotalarla hız limitleriyle küçük küçük veriyorlar büyük paralar istiyorlar. hizmete gelince beceriksiz ikisi de. bir türlü internet sağlayamadılar eve...
fiber baglanamasin adsl iste, adsl'yi zorla iptal etsinler tekrar fiber ekibi gelsin, fiber ekibi fiber hattı kurulamadigini farketsin tekrar adsl konusulsun...

böyle böyle 2 hafta geçsin...

ançüez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1 aydır internet baglamayi beceremeyen TTNET'e de Superonline'a da çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum.
Her gün evde sabahtan akşama kadar bekle, "hede hödö oldu başvurunuz iptal olmuş, tekrar kaydınızı yaptırcaz" diyip duruyorlar. Her gün böyle.

Eskiden ne zordu ya. Sabah Dial-Up şirketine giderdin, öğleden sonra internetin bağlanmış olurdu.

Modern ülkenin gözünü seveyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim işlerim Türkiye'de hep kolay oldu internet bakımından, fiberi tak diye bağladılar, adsl keza öyleydi; öte yandan Almanya'da yaşadım 1 sene internet ve telefon olayından çekmediğim kalmadı.

Adamlar 3 ay internet üyeliğimi iptal edemedi O2'da, ettiklerinde de edildi mi? diye aradım, hiç bir imzam vs. olmadan üstüme telefon hattı açtılar taahütlü falan. Uğraşmasam 150 euro param yanmıştı + adamlar bana bugün dava açmıştı taahütlü hat aldın ödemeden ülkeyi terkettin diye.

Çok sövüyordum Türkiye'de bu işleri yapanlara da biz yine iyiymişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi sirketmis ki o. türkiyede olacağını sanmıyorum. çünkü gidiyorsun kayıt yaptiriyorsun "2 gün sonra gelip bağlantı yaptırcaz" diyorlar. ekip geliyor, "telefon hattıyla baglayamadik sizde fiber gözüküyor bir mudurlukle konuşun" diyorlar felan öyle saçma durumlar.

sen eve gelmeden bağlanmış olması gibi bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de istanbul'a bağlatırken, ki 8 sene öncesinden bahsediyorum, sabah okula giderken telefon ettim eve geldim kurdum modemi internet açıktı.

izmit'te 2 farklı eve bağlattım internet. ilkinde modem vs onlar getirecekti onun için sabah aradaık akşama gelip kurdular. ikincisinde aradıktan 45 dakika sonra kullanmaya başladık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...