Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 salmiyormuyduk zaten? ha pardon once israilin olen vatandaslarimiz icin ozur dilemesini beklicektik dimi adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 reyou said: http://media-cache-ec7.pinterest.com/upload/122582421077844645_I8g6AJqv_f.jpg 10 üzerinden 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: paspaslarla uranyum kovaliyan abiler yonetir ya, imanli insana radyasyon dokunmaz radyasyondan korunma duası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Dark_Soul said: Gece 1 de ne orucu mubarek,bizi mi yiyon? Sohbetlerede gelmiyorsun zaten...gomunist forumlarda geze geze iyice bozuldun. 6 aydir mmolardan da eli ayagi cektim elhamdulillah ufkum acildi.sanki tek basima dunyayi degistirecek gucte hissediyorum kendimi :d cocuklar olmesin bu dunyada savaslar dursun cicekler acsin ,kirlarda nikahli sevgililer elele kossun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 nesi yanlış anlamadım nükleer santralin, su buharı spamleyen soğutma kulesi çok daha ilkel bir olay ki. Viktor said: http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/227/fallout_tayyip_nukleer_sex_am_got_meme_227119700v.jpg AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 o klasik nükleer santral goruntusundeki bacalar sogutma kulesidir bi cok santral tipind eolur http://en.wikipedia.org/wiki/Cooling_tower türkiyede de var hatta bi kaç termik santralde felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ayrıca nukleer santral,i biz yonetemeyiz patlar denen sacma mantıktan vazgecin artık muhendislere ayıp ediyosunuz türkiyede nasıl termik santraller hidroelektriks antraller çatlamadan patlamadan yönetiliyosa onlarda yönetilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Hacı sen Tr yi bilmiyor musun? Lavuğun tekini sırf falancanın oğlu diye santrale möhendis yaparlar dallama yandaş tayfanın adamı diye ondan sonra uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 lol. bizim dediğimiz "tr'nin otomotiv sanayine girmesi lazım. motorunu kendi üretmesi lazım" ayarında bişi. sizin dediğiniz ise "abi arabayı kullanamayız ki biz. araba nasıl gider bilmeyiz. süremeyiz!" ayarında. farklı tellerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yandaş tayfa boş beleş hiçbişi yapmadan yüksek maaş alınacak işlere yerleştirilir . bu işi yapacak adamın yüksek eğitimli olması ve çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi termik veya hidroelektrik santral patlaması yüzüden yaşanamaz hale gelen bir coğrafya duymadım ben, aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sparkcaster said: abi termik veya hidroelektrik santral patlaması yüzüden yaşanamaz hale gelen bir coğrafya duymadım ben, aydınlatın pls evet termik santraller daha cok yavas yavas kanser yaparak olduruyo insannarı ayrıca nukleer santral patlamaz su gune kadar patlayan nukleer santral yok en fazla sızıntı olur oda çernobilde oldugu gibi test sırasında yada fukusimada oldugu gibi dogal afetle olur dunyada yuzlerce daha entresanı 30 sene oncenin teknolojisi ile calısan santral var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bende arkasında mantar bulutu bırakarak patlıyolar sanıyodum teşekkürler söylediğin için peki daha kazasız bi şekilde köprü yıkamayan bir ülkede yaşadığının farkında mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 türkiyenin gerçekten nükleer santralle ihtiyacı var mı onu konuşmak lazım zaten açıkladılar santralin üreteceği elektirk ucuza satılmayacak falan bir sürü ayrıntı var o işte geriye, nükleer tesisin diğer faydaları kalıyor, onları da deneyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 nükleer santral bu. Bir sızıntı veya kaza sonucu etkileri sadece bölgeyi değil Avrupa ve Rusya'yı etkileyeceği için bu işin denetimlerini sen yapmıyorsun tek başına. Belli standartları oluşturman buna göre eleman çalıştırman lazım. O yüzden güvence kendimiz değil zaten bu işi senden daha iyi bilen ve kendi götünü de düşünen diğer devletler. Ayrıca Ermenistan'da zırt pırt arıza çıkaran nükleer santral çalışıyor. Yıllardır riskli deniyor, ekonomisi gayet boktan olan Ermenistan'da bile bir sıkıntı yok henüz. Ki çok eski teknoloji o santral. Son olarak bu santrali yapacak olan Rusya. 15 sene boyunca kendileri işletecek ve 15 yıl satın alım garantili Türkiye'ye satacak. Şu anda bildiğim kadarıyla zaten Rusya'da eğitim görenler var. Daha da artacak bu sayı. Çalışmaya başladıktan sonra santral zaten bu 15 sene içinde diğer santrallerde kurulmaya ve çalışmaya başlayacak rotasyon başlar kısa bi süre için bir süre sonra gereğinden fazla eğitimli eleman olur. Ha gene birilerinin akrabasına veya tanıdığına kıyak geçilir ama gene bu kalifiye adam üzerinden olur. Öyle karikatür kafasıyla düşünmeyin pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 mani said: Ayrıca Ermenistan'da zırt pırt arıza çıkaran nükleer santral çalışıyor. Yıllardır riskli deniyor, ekonomisi gayet boktan olan Ermenistan'da bile bir sıkıntı yok henüz. Ki çok eski teknoloji o santral./quote] ordaki santralin sırf ermenistanın o santrali kaldırma maliyetine yetememesinden hala çalıştığını duymuştum bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sparkcaster said: bende arkasında mantar bulutu bırakarak patlıyolar sanıyodum teşekkürler söylediğin için peki daha kazasız bi şekilde köprü yıkamayan bir ülkede yaşadığının farkında mısın ? abi bu mantıkla gidersen ne köprü yapalım ne baraj nukleer santral sadece ucuzluk icin tercih edilmez temiz ve stabil enerjidi r aman sıkıldım bin kere anlattım aynı mevzuyu daha iyisi gelene kadar nukleer santral en temiz stabil ve güçlü enerji kaynagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 aga tamam iyi güzel de sayılar var mı? şuan x kadar enerji dışarıdan alıyoruz bu nükleer yapılınca y kadar almaya başlayacağız çünkü z kadar kendimiz nükleerden elde edeceğiz falan? faydası ne olcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 faydası illaki var, ama astarı yüzünden pahalı olma ihtimalide yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bu ilk santralde amaç deneme bunun ardından bi kaç tane daha var planlanan ha bu arada herkes yenişlenebilir güneş rüzgar demeden sunu diyim başta birinci dünya ülkesi olmadna önce ikinci dünya ülkesi olmak lazım üçten bire geçiş yok önce kur nükleerleri ekonomini enerji politikanı düzelt sonra yenilenebilire dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yok bizim über bilmiş kullanıcılarımız hazır yemeye alıştıkları için direkt 1. dünyayla yarışmamız gerekir diye düşünüyor. öbür türlü ya testis geçiyorlar ya da beğenmiyorlar. yapmayalım mı diyince bi laf yapınca bi laf ağızlar papuç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 greenpeace üçüncü dünya ülkelerinin gelişmesini engellemeyen çalışan örgüt gibi geliyo bazen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 aynen tıpkı aşırı islamı birilerinin lider kadrosunu elinde tutup alt kademelere fışkırtması, bu sayede geri kalan kısmın istedikleri gibi salak nesillere sahip yobaza dönüşmesini istemesi gibi. sonrada elde oyuncak olarak kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sparkcaster said: bende arkasında mantar bulutu bırakarak patlıyolar sanıyodum teşekkürler söylediğin için peki daha kazasız bi şekilde köprü yıkamayan bir ülkede yaşadığının farkında mısın ? abi bu mantıkla gidersen ne köprü yapalım ne baraj nukleer santral sadece ucuzluk icin tercih edilmez temiz ve stabil enerjidi r aman sıkıldım bin kere anlattım aynı mevzuyu daha iyisi gelene kadar nukleer santral en temiz stabil ve güçlü enerji kaynagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 aga tamam iyi güzel de sayılar var mı? şuan x kadar enerji dışarıdan alıyoruz bu nükleer yapılınca y kadar almaya başlayacağız çünkü z kadar kendimiz nükleerden elde edeceğiz falan? faydası ne olcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 faydası illaki var, ama astarı yüzünden pahalı olma ihtimalide yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bu ilk santralde amaç deneme bunun ardından bi kaç tane daha var planlanan ha bu arada herkes yenişlenebilir güneş rüzgar demeden sunu diyim başta birinci dünya ülkesi olmadna önce ikinci dünya ülkesi olmak lazım üçten bire geçiş yok önce kur nükleerleri ekonomini enerji politikanı düzelt sonra yenilenebilire dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yok bizim über bilmiş kullanıcılarımız hazır yemeye alıştıkları için direkt 1. dünyayla yarışmamız gerekir diye düşünüyor. öbür türlü ya testis geçiyorlar ya da beğenmiyorlar. yapmayalım mı diyince bi laf yapınca bi laf ağızlar papuç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 greenpeace üçüncü dünya ülkelerinin gelişmesini engellemeyen çalışan örgüt gibi geliyo bazen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 aynen tıpkı aşırı islamı birilerinin lider kadrosunu elinde tutup alt kademelere fışkırtması, bu sayede geri kalan kısmın istedikleri gibi salak nesillere sahip yobaza dönüşmesini istemesi gibi. sonrada elde oyuncak olarak kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar