iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dostum şantiyeler tehlikeli yerlerdir.Saat 18:00 den sonra ;
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 copry said: xaty said: pzt-salı-prş günleri öyle çalış. O niye sevgili phantom ? sabahları uyumaya ya da sabahtan işlere vakit kalır, istediği saatlere de genelde kavuşmuş olur. cuma akşamı ve alternatif olarak çrş akşamı da çıkar gezer takılır. hatta pazar gece de takılır, pzt sabah uyur. güzel olmaz mı sevgili copry?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi sabahlari nasi uyuyabiliyorsunuz ya ne yaparsam yapayim 6 dedin mi ayaktayim ben hatta keske isler 7de baslasa 4te bitse. miss
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 9:30 - 18:30'u hiçbir mesaiye değişmem.
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yarından itibaren başlıycak işte bikere herkes haftada 60 saat çalışırken haftada ben 54 saat çalışıcam bunun 18 saatinde patron ben olucam. Tek eksiği yeme ve spor düzenimi bu saatlere uydurmak olucak o da çok zor olmaz gibime geliyo
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sorun olmaz abi, kafan rahat olur. insiyatif fazla olur falan.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi hayatında kimse yok mu, arkadaşın falan? işte onlarla görüşemiyosun, senkron kayıyo. herkes evdeyken sen iştesin. akşam dışarı çıkayım diyemiyosun. ben kafayı yemiştim ya. akşam ofiste tektim, tamam tek olmak çok rahat falan ama depresyon rulez.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 xaty said: copry said: xaty said: pzt-salı-prş günleri öyle çalış. O niye sevgili phantom ? sabahları uyumaya ya da sabahtan işlere vakit kalır, istediği saatlere de genelde kavuşmuş olur. cuma akşamı ve alternatif olarak çrş akşamı da çıkar gezer takılır. hatta pazar gece de takılır, pzt sabah uyur. güzel olmaz mı sevgili copry? Sen dersin de güzel olmaz mı zeki sevgili xaty <3
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 "roket adam" said: abi hayatında kimse yok mu, arkadaşın falan? işte onlarla görüşemiyosun, senkron kayıyo. herkes evdeyken sen iştesin. akşam dışarı çıkayım diyemiyosun. ben kafayı yemiştim ya. akşam ofiste tektim, tamam tek olmak çok rahat falan ama depresyon rulez. arkadaşlarım işkolik haftasonları görüşebiliriz rahat rahato yönden sorun çıkmaz
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gayet iyi bence kolay gelsin başarılar dilerim bol kazanç hayırlı işler allaha ısmarladık
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 "roket adam" said: abi hayatında kimse yok mu, arkadaşın falan? işte onlarla görüşemiyosun, senkron kayıyo. herkes evdeyken sen iştesin. akşam dışarı çıkayım diyemiyosun. ben kafayı yemiştim ya. akşam ofiste tektim, tamam tek olmak çok rahat falan ama depresyon rulez. niye zor olsun dışarı çıkmak falan ? 22 de iş bitiyor 1 saat yemek arasını 8 gibi verirsin nargile cafeye takılmıyorsan 23-00 dan sonra gece dışarı çıkmak, rahat rahat takılmak varken? bence hardcore iyi çalışma saatleri.
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yavaş yavaş hazırlanayımda işe gideyim bari
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 gece hayatı olan adama iyi
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Nolifer isen iyi aslında. El ayak çekildikten sonra geçersin pc nin başına artık oyun mu oynarsın film mi seyredersin orası sana kalmış.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 nolifersan tüm koşullar sana iyi oluyor zaten belki o yüzden noliferimdir sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi sanki hayatı boyunca bu saatlere hapsedecekler adamı
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Loex said: iç mimarım iç çamaşırım olarak okudum noluyo lan dedim
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Herkes gitti şimdi de wow yüklüyorum bilgisayara it ci lavuk farkedermi acaba nasıl anlarım
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 şu bilgisayar şu kadar download yapmış vs vs falan diye kontrol etmez heralde çok ciddi bi yer değil burası adam torrentin ne olduğunu bilmiyodu öyle bi it ci bide
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 it ci misin gardaş nasıl bu kadar eminsin
Öne çıkan mesajlar