Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Powerhouse sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 şunu yapıcam hardcore mod başlıyım bi bakalım... http://www.gamesradar.com/fallout-new-vegas-character-build-guide/?page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 abi JSawyer ile level atlamak korkunç zormuş ya. başka JSawyer ile oynayıp da tavsiyesi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 harcore işsiz işi asırı zor ya kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bence hardcore oyna, oyun çok daha zevkli öyle, vazgeçme hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/40040/? Project nevada var, tüm özellikleri ayarlar menüsünden değiştirilebilir durumda. Maalesef food, sleep ihtiyaç seviyesini hardcore seviyesinin 4 katına çıkarsan dahi survival hissi olmuyor oyunda, tüm pre-war yemeklerin oyundan silebilmenin bir yolu olsa belki. böyle her yer konserve kaynıyor. Avlayacaksın tazesinden 2 cazador, kamp ateşinde pişireceksin yiyeceksin radyasyonlu radyasyonlu oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 project nevada'nın oyundaki bütün vanilla duyguyu sil<ip attığına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ne vanilla duygusu allasen, 200 yıllık konserve yiyince hp'nin artıyor top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 oyundaki kalan her şey süper realistik çünkü. fallout'taki radyasyonun gerçek dünyadaki gibi çalışmasını beklemşiyorum, fallout'taki yemeğin gerçek dünyadaki gibi çalışmasını neden bekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 hardcore un bir zorluğu yok, tek handikap mermilerin ağırlığı olması ki, snipera 70 mermi alınca dünyalara yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Oski said: 2 yilda 64 saat playtime le tum dlc lerle falan bitirdim lvl 44 olarak. barter ve explosives haric butun skiller 100 du. explorer perkini alip her delige girip cikmadim ama 2. oynayisim olmasina ragmen 2 yil oynattirdi kendini ara sira da olsa. rispekt obisidian cezarla oyna. melee falan da gidebilirsin keyfine. sezarla oynamak daha zor diger tarafa gore cunku genelde mekanar hep diger tarafa ait adini hatirlayamadim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 NCR: new californian republic. ilk iki oyunda kuruluşunu gördüğünüz yer. ilk fallout ta shady sands kasabasını slave raider lardan kurtardığınızda ikinci oyunda o kasabanın müdavimleri cevre kasabalarla birleserek NCR yi yeni kuruyor oluyorlar. 3. oyun bu taraflarda gecmiyor dolayısı ile olayları bilemiyoruz. 3. oyunun ek paketi olan vegas ta hikaye tekrar bu yakaya geri donuyor ve vegas cevresinde geciyor. NCR 700bin+ nufuslu baya büyük bir devlet haline gelmiş. Hoover dam i kontrol ediyor ve Vegas ı ilhak etmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 new vegas 3. oyunun ek paketi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bliksem said: new vegas 3. oyunun ek paketi değil onu oraya yazarken birinin mutlaka firlayacagini biliyordum. hazirlikliyim :) stand alone olsa, stand alone satilsa ve orjinal oyunu istemese de aslinda bal gibi ek paket :P devasa, 60bin satirlik dialog iceren, cok iyi ve genis kapsamli hikayesi olan devasa bir ek paket. 15 kisilik bir mod ekibi ve cok iyi bir yazar ile siz de aynen yapardiniz. stand alone install edemezdiniz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Seru said: Oski said: 2 yilda 64 saat playtime le tum dlc lerle falan bitirdim lvl 44 olarak. barter ve explosives haric butun skiller 100 du. explorer perkini alip her delige girip cikmadim ama 2. oynayisim olmasina ragmen 2 yil oynattirdi kendini ara sira da olsa. rispekt obisidian cezarla oyna. melee falan da gidebilirsin keyfine. sezarla oynamak daha zor diger tarafa gore cunku genelde mekanar hep diger tarafa ait adini hatirlayamadim simdi bu sezar mezar ne ya ? mod mu ? Abdül benim karakterim kendim verdim ismini :) hala kafama göre bi build bulamadım başlangıc kasabada takılıyorum. Biriniz post atsin da başliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sezar factionlardan birinin basi. karsilasacaksin cok yakinda o faction ile :P cok onemli degil build. ne yaratirsan yarat oyunun sonunu gorursun. bir de modlar icin nexus a bir bak. yuklemek istediklerin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ben new vegas'i bitirmedim hiç. Daha oyunu bitirmeden eğlenceli kılacak , olmazsa olmaz modlar neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Modsuz oyba dlcler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 nevada skies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Masticore said: ben new vegas'i bitirmedim hiç eşyaları koyabileceğin player house u alınca ana questi boşver direk, gez dolaş, yoksa ana quest çok çabuk biter bi olayı yok. toplanacak tonla unique item, bi sürü side/secret quest vs vs var yapılacak, acayip yerler var görülecek oyunda. 250+ saatlik gameplayimle ben yanlış hatırlamıyorsam tee tüm haritayı heryeri dolaşıp son dlcyi de bitirince anca gidip oyunu bitirmiştim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Namessar said: 15 kisilik bir mod ekibi ve cok iyi bir yazar ile siz de aynen yapardiniz. stand alone install edemezdiniz sadece. şunun aynısını "new vegas oblivion'ın ek paketi" demek için de kullanabilirim. sana göre oyunlar arasında motor değişmediği için ek paket oluyor çünkü. BG2 de BG1den bazı art assetler kullanıyordu ama bu ek paket olduğu anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Norak said: Masticore said: ben new vegas'i bitirmedim hiç eşyaları koyabileceğin player house u alınca ana questi boşver direk, gez dolaş, yoksa ana quest çok çabuk biter bi olayı yok. toplanacak tonla unique item, bi sürü side/secret quest vs vs var yapılacak, acayip yerler var görülecek oyunda. 250+ saatlik gameplayimle ben yanlış hatırlamıyorsam tee tüm haritayı heryeri dolaşıp son dlcyi de bitirince anca gidip oyunu bitirmiştim sdf. deadclawlardan enclave armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 orası oyunun başı için biraz zor olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ben tum dlcler falan 60 saatte bitirdim sanmiyorum ki 100 saat ustu icerik olsun haritanin her noktasini tek tek acmadim ama aldigim gorevleri falan bitirdim bir cok yere gittim. o 250 saatin yarisi save load falandir fsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Seru said: haritanin her noktasini tek tek acmadim ben açtım ve temizledim hepsini :o bi sürü gizli mini quest var oyunda journalde çıkmayan, ses kayıtları kitaplar vb vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar