Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye böyle oluyor ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi niye böyle oluyor ? Diyceksiniz boş boş şeyler yazmışsın içimden geldi. Sıkıldım, öldüm, bittim bu konuyu düşünmekten. Niye böyle oluyor ya. Niye hayatımızı en güzel biçimde istediğimiz her şekilde yaşasakta içimizde bir boşluk dolmuyor. Neden belkide gerçek sevgiyi bulamadım ondandır. Yada bulduğumda da bu boşluk dolmıycak. Anlamıyorum içimde neden her şeye karşı bir şüphe, insanlara karşı ''bu beni kandırır mı '' gözüyle bakmak zorundayım. Niye benim medeni cesaretim yüksek diye gıcık oluyorum. Bir insanın içinde hiç bir şey tutmayıp her şeyi herkesin yüzüne söylemesi kötü bişey mi. Bugün derste çocuklara bir yazı okudum. Gerçekten sevdiğini kaybedersen , hayatının büyük bir bölümünüde kaybetmiş olursun. diye düşündüm dersi işliyemedim bu yazı yüzünden. Ölümü düşündüm. Ölümden sonra ne olcak tanrı gerçekten var mı? Ölülerin gittiği bir yer var mı ? gittik ne olcak herkesi hatırlıycakmıyız. Belkide ölüler yoktur. Cennet yada cehennemde yoktur. Öldüğün anda tekrar doğuyorsun. yaptıklarına karşılık dünyada cenneti yada cehennemi yaşıyorsundur. Niye böyle sorular aklıma takıldı. Çok mu boş şeyler yazdım. Nese sizede takılıyor mu bazen böyle gereksiz sorular....[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sana şöyle birşey söyliyim. her ne akdar söylesemde görmediğin bilmediğin için hissetmiceksin ama, ben bu sorular yüzünden aylarca kopuk yaşadım hayattan. hep " cevap bulayım ona göre amacımı belirleyeceğim" dedim.. ama bulamadım kafayı yedim sonra böyle oldum..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 31 Ekim 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Ölümden sonra ne olcak tanrı gerçekten var mı? Ölülerin gittiği bir yer var mı ? gittik ne olcak herkesi hatırlıycakmıyız. Belkide ölüler yoktur. Cennet yada cehennemde yoktur. Öldüğün anda tekrar doğuyorsun. yaptıklarına karşılık dünyada cenneti yada cehennemi yaşıyorsundur.
öldükten sonra düşünürsün.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Sosyal ağlarda paylaş

benimde öyle..karar veriyorum mesela, kaç kere bunu dediğimi hatırlarım." tamam kendimi kapatıyorum eve sapkınlıkta olsa sürekli bu konuda düşünücem okuyucam öğrenicem"...10 dakika sonra telefon çalar ve "hadi an 45 dk sonra şuraya gel" vs...Bu sorular yüzünden gittim kitapçıdan incil aldım okumak için sana öyle söyliyim..Vay be bi gün bunları içeren topic görücekmiydim.Ben açamazdım şahsen, çok nadir kişiyle konuşurum çünkü insanların tepkisi çok saçma salak bu tür şeylere..

chat gibi oldu birileride bişi yazsın..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim içimde bi boşluk var :( sanki kalp krizi geçiriyomuşcasıma canımı yakıyor . Bende hep diyorum zaten "Bir şeyler eksik ama ne ?" diye fakat cevap bulamıyorum . Hepimiz bbirşeyler arıyoruz fakat nerde olduğunu , yada ne olduğunu bilmeden arıyoruz . Bu yüzdende asla bulamıyoruz , bu yüzdendirki hep içimizde bir boşluk oluşuyor :([signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Düşün düşün Boktur işin .
Gay bebe :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 5 " Day Th.. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

Olunce ne olacak yada Cehennem varmı yokmu gibisinden soruların icin Ac KURan-ı Kerim'i oku.

Bunların dısında hayatta bir amacın yokmus gibi yasamak yada bir boslukta geziniormus gibi hissetmen normal bu bircok kisinin basina gelen bir durum korkma heycanlanma gecicektir.
Seni hayata sımsıkı baglayan sana yasama istegi uyandıran seyler mutlaka cıkacaktır. ve o zaman hayat ne kadar gusel kusla bocekler ne kadar gusel die dolascan ortalıkta.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!

[Bu mesaj Naa tarafından 31 Ekim 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sheref anlyırumda bellow denilen arkadşımz bizim can ciğer dostumuzdur,kardeşimizdir,annar o.
dimi bellow?
yoksa severiz onu,o üzülnce bende üzüldüm şimdi.
lan darlanınca dershane çıkışna gel be adam,gielim akfaları çekelim
allah allah.[signature][hline]sevgü kelebeğüüü...
Sosyal ağlarda paylaş

Insan bunları düşündükçe ölümden sonraki hayatı öğrenmeye adım adım yaklaşır . Bırakın işte benim gibi bi sürü insan gibi günü yaşayın . O kadar da benim gibi olmanız tavsiye edilmez 10 saniye sonrasını düşünmeden yapıyorum hareketlerimi ben =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...