Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abdullah Sozer aciklama yapmis, FBnin aciklamasinda hata var diye. Uzatma opsiyonu 150.000 euro karsiliginda bizdedir diye. Gerci bu hiyar cok net konusup cok fazla sicti. FB ufak puntolarla maddeler bile koymussa okumadan imzalamistir bunlar sdfss

ha birde aciklamasini da resmi sitelere, kaynaklara degilde haber1903 gibi hicbir resmiligi bulunmayan yerlere yapiyor...
Mesaj tarihi:
BJK Kombine biletleri satışa çıktı, Abdi İpekçi'de oynayacağız bütün sezon :(

Sanıyorum almayacağım bu yüzden, istediğim maçlara bilet alır giderim. Bana her şekilde ters ve zaten maçlara tek gidecekken düşünceye sevk etti. Kombine parasına da Store'dan yüklü alışveriş yaparım, zaten kırmızı ve çizgili forma almayı düşünüyorum üstüne satışa çıkarsa basketbol forması vs. alırım tamam :)

250-1000 TL arası bu arada kombineler,
Mesaj tarihi:
FB ligde kesinlikle patlamaz oyuncular kavga edip birbirlerine vs. girip bütünlük bozulmazsa sfasd

Euroleague önemli olan, geçen yılın Efes'i gibi olmasınlarda,

gerçi onlarda çok sağlam oldular ya, bi Final Four görelim artık ülkecek
Mesaj tarihi:
kadro iyi, 2 transfer daha gelecek deniyor ki biri NBA yıldızı olacak dediler. Abdullah Sözer'e güvenmiyorum gerçi,

Christopher'in yanına Gelabane gelirse mükemmel olur, transfer ihtiyacımız kalmaz gerçi
Mesaj tarihi:
sağlam bir indirim yapıldı evet sdfsd 550k dolar ödenecek.

Çok mal adamlar cidden, bir yandan Erman Kunter var diye içim rahat ama bu Abdullah Sözer salağı ile nereye kadar gidecek iş bilemiyorum.

Sponsor yarın netleşecek dedi, 1.5 ay geçti. Erman Kunter bile geçen dedi yapacak transferlerimiz var hatta bir NBA yıldızını bağladım ama sponsor gerek dedi. Bu salaklar bu sezonun pazarlaması en kolay takımına sponsor bulamıyorlar.

6.5 milyon euro verilecek dendi, 6.5 milyonluk harcama yapılmadı ama para lazım diyor Erman Kunter, demek ki verilmedi lafta kaldı.

Bonsu bize yakın, konuştum hallettim dedi. Adam Maccabi'ye gidiyor.

vs. vs. vs.

Hani Beşiktaş'ta şuan her şubede gerçekten güven veren, iyiye giden bir iş var ama karşısında mutlaka saçma sapan bir oluşum daha var. Basketbolda da direk şube sorumlusu işte ...
Mesaj tarihi:
asıl olay ilkan GS nin 5 sene sözleşmesi olan basketbolcusu. Tofaş'tan alınmıştı. Geçen sene kiraya verilmek istendi KSK ye. Ancak 2 tane basketbolcunun kiralık olması sebebi ile 3.sünü veremiyorsun. Böyle bir kural var. GS de özel bir anlaşma ile KSK ye basketbolcuyu bonservisi ile verdi. 1 sene oynadıktan sonra GS İlkan'ı gel bakalım sözleşmeyi tekrar yapalım dedi. Ancak İlkan bahaneler ile gelmedi. Federasyon da klüpler arası özel anlaşmayı kabul etmediği için oyuncu serbst kaldı. İlkan ve menajerinin çakallığına FB nin etik dışı ama profosyonelce hamlesi eklenince oyuncu FB nin basketbolcusu oldu.

Şimdi FB-GS kavgası başlamış olacak. Fener etik davranmadı kabul ancak profosyonel spor da bunlar var. Yapacak birşey yok. Yeni yetme bir basketolcunun böyle tezgahlar ile iki klübü biribine düşürmesi hiç yakışık almadı.
Mesaj tarihi:
basketbolcunun işi değildir ya bu, çıkıpta kendisi böyle davranmaz. Tamamen menejer yönlendirmesidir diye düşünüyorum ben ki böyle bir işten sadece o kârlı çıkacak.
Mesaj tarihi:
Eger konu yukardaki gibiyse ve eski sozlesmeyi federasyon tanimiyorsa ne diye gs nin yoneticileri cikip, bizim oyuncumuzu bizden habersiz aldilar, kuraldan haberleri yok aciklamasi yapiyor merak ettim. 2 gun sonra laflari yedirirler bu durumda
Mesaj tarihi:
biraz alakasiz bisey sorucam, simdi diyelim ki bu adamin 5 yillik kontrati var gsyle, ama bu sene gidiyo nba draftina giriyo. kontrati ne oluyo? draft edilirse, nbadeki takim parasi neyse verip bonservisini mi aliyo? brooklyn picklemis bu elemani, gelsin misafir edelim assfd.
Mesaj tarihi:
"Bugün bir kulübün resmi sitesinde, basketbolcumuz İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı açıklanmıştır.

Sporcu ile tam bilgi sahibi olmadan ilgilenen bazı kulüplerin konunun hem ahlaki hem de hukuki boyutlarının neticesini bilmemesi tehlikesine karşı bu duyuruyu yapma zorunluluğu doğmuştur.

Haziran 2011 tarihinde Kulübümüz ile İlkan Karaman arasında 2011-2016 dönemini kapsayan sözleşme imzalanmıştır.

Sporcumuzun bonservisi 2011-2012 sezonunda Karşıyaka Spor Kulübü’ ne bir sezonluğuna verilmiş ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde yapılan sözleşme uyarınca bonservisi 12 Temmuz 2012 tarihinde tekrar Kulübümüze intikal etmiştir.

Konu ile ilgili gerekli bildirim Türkiye Basketbol Federasyonu ‘na da yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
Mesaj tarihi:
GS inatla bonservisin resmi olarak ellerinde olduğunu söylüyor ki sanırım bu olayda GS kazanacak. Şöyle ki FB duyurmasına ve TBF'ye gerekli bilgileri yollamasına rağmen TFF gerekli açıklamayı yapmadı. Onlarda araştırma aşamasında sanırım, direk karar vermiyorlar.

Sonuçta TFF'de resmen duyurursa transferi olay FB'nin lehine sonuçlanacak. İş dava sürecine vs. gider derken olaylar olaylar,
Mesaj tarihi:
aquila said:

biraz alakasiz bisey sorucam, simdi diyelim ki bu adamin 5 yillik kontrati var gsyle, ama bu sene gidiyo nba draftina giriyo. kontrati ne oluyo? draft edilirse, nbadeki takim parasi neyse verip bonservisini mi aliyo? brooklyn picklemis bu elemani, gelsin misafir edelim assfd.

Kontratında herhangi bir tarih için NBA çıkışı varsa, belirtilen tarihte o opsiyonu kullanarak serbest kalabilir.

Bu tip özel bir madde yoksa kontrat buyout edilerek serbest kalabilir. Yalnız NBA takımları uluslararası kontratlar için belli bir miktarın(bu sezon için $550,000) üzerinde ödeme yapamıyorlar, eğer limitin üzerinde bir miktar ödenecekse oyuncunun bunu cebinden karşılaması gerekiyor.
Mesaj tarihi:
BİRİ KAZANDI BİRİ KAYBETTİ

1) G.Saray’ın inanılmaz bir ihmali var. Çünkü KSK tarafından sözleşmesi feshedilen oyuncularına yeni sözleşme yapmadılar..
2) F.Bahçe yöneticisi Özsoy’un bu transferde büyük bir başarısı var. Çünkü ezeli rakibine şok bir darbe vurdu.

FEDERASYON NE DİYOR?

Basketbol Federasyonu özel sözleşmeleri kesinlikle kabul etmiyor. Resmi sözleşmeyi geçerli sayıyor. Ancak Galatasaray ile İlkan arasındaki özel sözleşmede bir cezai tazminat durumu varsa, kulüp bunu tahsil etmek için mahkemeye başvurabilir.

Meriç Tunca Hürriyet'de yazmış bişiler.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/21253527.asp
  • Yeni Oluştur...