-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şu ah arabirimi çok kullanışlı olsaydı, ozaman oyunlar tabiki en iyi itemlar çok rahat bulabilirlerdi. blizzard neden sadece en iyi itemların satılmasıyla kısıtlasın ki kendini. istiyorki kullanıssız olsun, millet ıvır zıvır ıtemları da alsın aramaktan bunalıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dogru acıdan bakıcak olursan sınırsız arama olmaması akıcılık katıyo ah ye. sadece blizzard icin degil alan satan icin de baya iyi oluyo eger karlı alısveris yapmak istiyorsa. iyi hesaplanmayan itemlar ucuza satılıyo ya da kotu hesaplanan itemlar yuksekten konuluyo ama farkında olmadan(ya da cok abilityi arayamadıgı icin kendi kafasında o hesabı yapamadıgı icin ya da yapmamayı tercih ettigi icin) oyuncu yine de alabiliyor gibi. ben baya ekmegini yedim az ability aramanın problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aynen katılıyorum ben de. 30 saniye yerine 3 dakika uğraşmak çok mu zor item başına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Arka planda database açısından da önemi vardır tahminimce. 3 özellikle item aramanın getireceği yük ile, 5-6 özellikle item aramanın getireceği yük farklıdır herhalde, nedanko'ya sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 parasının hakkını vermesi açısından benim için playstation'a aldığım fifa'dan bile daha verimli bir oyun oldu diablo 3. şu hayatta harcadığım ve karşılığını bana verebilen şeyler listesine ilk üçten girmiştir kafadan. beğenmediyseniz sevmediyseniz tabii ki kötülemekte serbestsiniz ama lamer yorumların da manası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 H&S dünyası böyle ne yazık ki, en iyi oyun bile mükemmellikten fersah fersah uzakta, çok basitçe çözülebilecek sorunlar, ciddi itemizasyon problemleri,inanılmaz komik buglar ve denge hataları ile piyasaya çıkıyor. Ancak işte H6S oynamak istiyorsan bunlara katlanmak zorunda kalıyor insan. Bir de tabiki 15 sene önceki insanlar değiliz, eskiden gözü kapalı 1000 saat aynı bossu farmlayan aynı adam, bugün 10 kere kestiği bosstan item düşmeyince sıkılıyor. Hoş item düşüncede, bu sefer yapacak birşey kalmadı diye sıkılıyoruz ya neyse o başka bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Gangren said: Arka planda database açısından da önemi vardır tahminimce. 3 özellikle item aramanın getireceği yük ile, 5-6 özellikle item aramanın getireceği yük farklıdır herhalde, nedanko'ya sormak lazım. tersi olması gerek ne kadar detaylı verirsen o kadar hızlı geliyor databasede zaman alan bulunanların return edilmesi. ya da sallıyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Lootu düzeltsinler birazda mobların canını arttırsınlar benim için kafi dün gece 3-4 posta full act 3 yaptım level 61+ den çok level 52 attı desem yeridir.. 63 den çoğu gerizekalı embesil enik statlarla çıktı 300 dps silahlar 30 int 22 vit armorlar vs vs ilk loota gizli nerf çaktılar bozuldu millet ağladı fixlediler ilk 3 gün düzgün düştü sonra gene gizli nerf atıp bok ettiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hayır mesela d2 de offline oynayan atıyorum 1.3 patchi çok tırt abi o ne öyle zart diye levellanıyor diyor kurmuyor. burda öyle bir seçenek de yok. sonra diablo 3 mmo değil. nasıl değil abi, patch yiyince oto sen de yiyiyorsun. class nerflenince hayır saçmalamayın oynamam lan ben öyle diyemiyorsun. drop editleniyor, eski droprate de oynayanlar sen biraz geç başladıysan otomatik önüne geçiyor senin. gıkın çıkamıyor. sırf ehehe arkadaşlarla landan oyun atıcaz diye çektiğiniz eziyete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Single oyuna MMO donu giydirmeye kalkarsan böyle olur. Şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 12391231231 kişiyle kavga ettim single (offline) yok dedim diye.yok HİLE olurmuş, save saklarmış millet(en komiğide bu) vs. vs. bi dünya laf söylendi.eee sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Regalya said: Lootu düzeltsinler birazda mobların canını arttırsınlar benim için kafi dün gece 3-4 posta full act 3 yaptım level 61+ den çok level 52 attı desem yeridir.. 63 den çoğu gerizekalı embesil enik statlarla çıktı 300 dps silahlar 30 int 22 vit armorlar vs vs ilk loota gizli nerf çaktılar bozuldu millet ağladı fixlediler ilk 3 gün düzgün düştü sonra gene gizli nerf atıp bok ettiler.. 107tane 63lvl silah açtım one hand hepsi en iyisi 701dps çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kısmet ben ah den 1250 dps 90 crit+soket staff aldım 3 liraya baya güzel performansı 1600 mü ne max dmg var çok güzel sanki demon hunterle oynuyorumda cluster spamlıyorum gibi dmg veriyor arcane orb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Elma ile Armut kıyaslaması oluyor D3 vs AnyMMO. 1 ay bile oynadıysan D3'u çok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 aklı selim oyuncuların senelerce oynıyacagı bir oyun 1 ay diil..bende girmiyorum kaç gündür ara sıra girip bi farm yapıyorum .. bu işin patchleri var degisiklikleri var exp cıkınca bi heycanla gidip alıp yüklemesi var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 min 4 sene exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 arada güzel güzel patchler gelir işte , act 2yi rahat bi sekilde daha yeni yeni farmlamaya basladım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yok canım ne 4 senesi. D2'ye 1,5 senede gelmişti o exp, benzer bir hazırlık yapıyorlardır. Hatta direk MoP sonuna doğru çıkarılar bence, en geç 2 sene yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar