Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://www.modrevival.net/mod_target.gif bu neyi temsil ediyordu... ingiliz kraliçe ordusunun muydu neydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Air_Force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 eyvallah koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 mutlu ol yeter asdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 beni tam buradan vurun ki hemen düşeyim demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ingiliz işte illa bir cinslik yapcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 en iyisi capon, kırmızı nokta koymuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 imamizer said: beni tam buradan vurun ki hemen düşeyim demek o. asdhuashduashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi üstteki logoda AA kapalı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 o nedemek be dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nerd geyiği yapıyo arkadaş. :D antialias kapalı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mr_Hand said: antialias kapalı demiş. Bıyır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa geçersiz bi işlem yürüttü şimdi kapatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 antialiası açıkliim o zaman: ekran kartlarının ayarlarını kurcalayınca görürsün, render alınırken ekrana verilecek son outputu tekrar işler, pixelleri kontrastı ve keskinliği bozmadan yumuşatır. mesela o logodaki kenarlara bakınca "kırık" yerler görüyosun, onları ortadan kaldırır işte. mükemmel daire gibi görürsün onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dikkat çeksin de çarpmasınlar diye uyarı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya ne alakası var kardeşim ingiliz nazar boncuğu bu eski bir kelt adeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: abi üstteki logoda AA kapalı yalnız hazır tasarımcı olarak gelmişken bi de logoyu yeniden yapsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ww3'ü bilmiyorum ama ww4'e tüm amblemleri ben yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 taş-tebeşirle yapacan di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mr_Hand said: antialiası açıkliim o zaman: ekran kartlarının ayarlarını kurcalayınca görürsün, render alınırken ekrana verilecek son outputu tekrar işler, pixelleri kontrastı ve keskinliği bozmadan yumuşatır. mesela o logodaki kenarlara bakınca "kırık" yerler görüyosun, onları ortadan kaldırır işte. mükemmel daire gibi görürsün onu. gençlere bugün de bir bilgi öğrettik.. çok şükür, sevap point sayacı vızır vızır dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 imamizer said: beni tam buradan vurun ki hemen düşeyim demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 benim küçükken bi oyuncak asker koleksiyonum vardı (aynısını daha sonra bulamadım hiç) onda üç tane farklı takım vardı diye hatırlıyorum. bi şu üstteki sembol (ben hep fransızlar sanıyordum) bi amerikan, bi de alman sembolü. en çok alman sembolünü seviyordum, kuru kafa gibi bir karizması vardı... http://i.imgur.com/RIDdP.jpg http://i.imgur.com/D5CfF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 demekki sen küçükken naziymişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sonra oldu niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 iarwain said: demekki sen küçükken naziymişsin doğrudur. halen de öyleyim. dod'da mesela alman tarafını seçiyorum hep. (bu arada internetten baktım da, bahsettiğim oyuncaklar şu olması lazım: http://www.army-toys-tanks-and-planes.co.uk/army-toy-playsets ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar