Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kafayı çalıştırırlarsa sadece elitlerde işe yarar yaparlar yoksa dediğin gibi abuse edilmezi baya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 2hlere güzel bonuslar geliyor gibi said: HitLife 14 Two-Handed HitLife 14 Two-Handed stats : [Each Hit Adds +1316 - 1918 Life] said: CriticalD X Two-Handed X CriticalD X Two-Handed X stats : [Critical Hit damage increased by 132 - 200%] said: LifeS 7 Two-Handed LifeS 7 Two-Handed stats : [5.6 - 6% Damage Dealt is Converted to Life] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 gelecek değişiklikleri beğenmeyen bir ben mi varım. yeni itemlar falan güzel de bu skilllerin hali ne bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Wizardda YEŞİL HYDRASINI GETİRENE BAŞKA BİR RENK HYDRA BEDAVA dışında pek birşey yok ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Oha çok ilginç duruyor yeni MF ve Paragon sistemi. http://us.battle.net/d3/en/blog/6968517/Introducing_the_Paragon_System-8_20_2012 Tekrar oynatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Gelsin simdi cinli paragon farmcilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Hala beklemedeyim diablo için bende gw2'ye kadar çıkarsalar iyi olacaktı şu patch'i ,ona göre ya diablo da vakit geçirirdik ya gw2 satın alırdık ,kaldım ortada şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paragon baya güzel duruyor yav. Adamlar yüksek paragon levelları D2'deki Level 99'da eşit diyor, ve sonuçta baal run tarzı şeyler de olmadığına göre ulaşmak aşırı zor olacak ki gayet iyi. Bu arada paragon-mf olayını da sevdim. Çalışıyor adamlar valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ya adamlar kendileri yazmış zaten "gidiyorsunuz 3 saat farm yapıyorsunuz 5 nv ile, yine de bir halt düşmüyor, bir de üstüne repair falan derken yarara değil zarara giriyorsunuz, bu böyle olmamalıydı" diye. Cidden helal team. Onun dışında lod'suz diablo da gayet dull değil miydi sonuçta, adamlar zamanla böyle şeyler ekleye ekleye geliştire geliştire kült haline getirmediler mi? Haterlık yapmanın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 1 Ay a da Mop geliyodu yapilirmi bu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ne zaman gelecegine dair bı bilgi yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bu kadar stringin leak olması + extended maintanence + ağustosun dördüncü haftası sözü yarını işaret ediyor, ama kesin birşey söylenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mf olayi guzel olmus. Hepimiz bunaldik, oynamaz hale geldik ama cagrilara guzel kulak vermis blizzard. Tekrardan el atariz. Ah ve rmah hala sikintili bana gore ama gelismeler gayet guzel su an icin. Legendary duzenlemeleri, two-handed itemlarin gelistirilmesi,class duzenlemesi ve bu son paragon (mf) ayari oyuna yeni heyecan katacagi kesin. Blizzard, elestirilere kulak verdikce guzelsin. jay Wilson'a da laf edemeyiz bi sure simdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 paragon level sisteminde her level aldığımızda normalde ki kadar stat alacakmışız. yani atıyorum normalde level 60 ta 1000 oluyosa vitality, paragon lvl 100 yapınca 2400 olacak. biz devasa güçlenirken yaratıkların gücü aynı kalacaksa oyun haddinden fazla kolaylaşmış olur. Tahmin ediyorum millet paragon lvl 40-50 lere falan geldiğinde, daha güçlü yaratıkların olduğu bir iki dungeon getirirler. ama beğendim yeni sistemi ve item bufflarını. Allahtan zamanında 3 tane level 60 kasmışım. Şimdi değişe değişe oynarım paragonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 helal team. gw2 oynamıycak olsam heralde su patch cıktıgı gibi sadece diablo3 oynardım. ama bakalım oynatabilir kendini yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Yabancı dilim çok çok yeterli değil, anlamadığım yerler var. Bir kişi paragorn lvl sistemini açıklarsa sevinirim. Ayrıca bir arkadaş sormuş bu şekilde main stat geldikçe oyun aşırı kolaylaşmicak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 60 lvl den sonra 100 lvl daha kasıcan işte her lvl 3gf mf vericek + stat vericek max mf cap 300 olucak valorsuz. valor ile %375e kdar çıkabilirsin. şimdilik mf itemlere dokunmuyorlar ama azalarak bitecekler http://media.diablofans.com/images/news/2012/august/patch/exp3.jpg botçulara gün doğdu yinei powerleveling zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bu arada level 60a kadar main statınıza aldığınız +miktar 180 mi 190 mı ne, yani mesela çıplak monkun dexi 190 falan, ne 1000i 1400ü abi ne yaptınız. "KASAN ADAMA +1000 İNT VERİYORUZ" diye birşey yok yani sfdfssdf. Ayrıca Flash'a katılmıyorum :p Normal moblardan item düşme şansını 4 misline çıkardılar + legendarylerin düşme şansını da arttırdık gibisinden şeyler söylemişlerdi. 2-3k elit killi herife natalya's mark düşerken size 8k killde dandik chantodo düşmesi talihsizlik. Sonuçta ikisi de aynı level ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Yani sonuç olarak oynanırlık daha güzel olucak diyosunuz dimi arkadaşlar ? İngilizce bende de zayıf oldugu için sizlerin elinize bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Jigglypuff said: Bu arada level 60a kadar main statınıza aldığınız +miktar 180 mi 190 mı ne, yani mesela çıplak monkun dexi 190 falan, ne 1000i 1400ü abi ne yaptınız. ;o benimkisi zaten bir örnekti. gerçeği üzerinden konuşalım o halde. max dex 200 gelsin. para 60 a geldiğinde 400 dex, paragon 100 e geldiğinde de 533 civarı bir dexin olacak. az mı ? benzer fikirler forumlarda dolaşıyo zaten ama devler paragon end için bişey demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 paragon sistemi güzel görünüyor ama kesin yine abuk sabuk bir bug bulurlar, 5 günde paragon'u bitirirler, şimdiye kadar öyle buglar gördük ki oyunun dengesini tüm zevkini rezil etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paragon her 24 saatte sıfırlansa mesela güzel olur böylece nsanlar uzun süre oynamak zorunda kalır sürekli yoksa %300mf gold find ile yine herşeyin fiyatı allak bullak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paragon level zaten diablo 2deki level 90+ gibi ulaşması aylar yıllar alan birşey olacak demişler, bunun yanında statlar da +1 +1 gelecek diye söyleyenler de var. O yüzden ben pek kaygılanmıyorum. Bu patchin getirdiği en iyi yenilik paragon level değil zaten bana kalırsa. 60-62 itemlerin de doğru düzgün high end roll atabilecek olması ve legendarylerin hem nefis hale getirilmeleri hem de düşme şanslarının yükseltilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Diablo'da Cow Level, Baal run'lar olmasa millet 90+ ları zor görürdü zaten. Burada öyle bir olay yok, bug abuse'unu bilemem ama o kadar zor olacaksa hakikaten aylarca sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar