Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bu konuya da gerek var bence. Steam'den çok ucuza (indirimden bile ucuza bazen) ve Rus gibi şeyler olmayan keyler satan adamlar var. Burada paylaşabiliriz onları, iyi-kötü diyebiliriz. İki tane var benim kullandığım, ikisi de Gittigidiyor'dan: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Gamer_Zone/ Bu mesajla keyi yolluyor. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/GameKeyStore/ En çok bunu kullandım, güvenli bence. Sorun yaşamadım daha. Retail oyunların içinden çıkan keyi satıyor. Şöyle: http://i.imgur.com/23n0j.png Var mı başka bildiğiniz? Güvendiğiniz? Hızlı çalışan? Bunların ikisinden de genelde 1-2 saat içinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hepsinin aldığı yer http://www.plati.ru git ordan al, başkası da senin üzerinden kar yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 http://new.marlamin.com/cdr/view.php?type=sub Buradan aratın, oyunun subscription'ının RU sürümü varsa, Rusya kökenli cd-key almayın. Çünkü multi'si kısıtlıdır, ileride DLC çalışmaz, yurtdışına giderseniz oynayamazsınız vs. bir sürü sorun çıkarıyor. Ama tek bir sürümü varsa, hiçbir sorun olmaz. edit: Bir diğer nokta da preorder olarak ilk eklediklerinde tek bir sürüm koyuyorlar genelde. O yüzden preorder edecekseniz yine Rus steam'inden alın :P. Örnek: Max Payne 3, CoD: Black Ops 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 O benim verdiklerim genelde rus satmıyor işte. 20 oyunun biri rus. Verdiğim ilk linkte hiç Rus yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 2. verdiğin link Nuclear'ın tükkanı zate. Kendisi Pati'ye üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 GERGE said: O benim verdiklerim genelde rus satmıyor işte. 20 oyunun biri rus. Verdiğim ilk linkte hiç Rus yok. 2. eleman Nuclear işte diğer adıyla Rusçu ve neredeyse tamamen Rus keyleri satıyor, sanırım Bulgaristan'la alakası var ve o sayede Rusça biliyor. Neyse dediğim gibi keylerin %90'ı Rus ve EU keylerinden bile pahalı satıyor bir kısmını. 8-10 oyun almışımdır ondan ama artık eskisi gibi hızlı değil tüm gün beklediğin bile oluyor ve diğer satıcılar EU versiyonunu bunun Rus versiyonundan ucuz satıyorlar. Mesela LevelTR, SanalSaray falan bence şu ara daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bu gittigidiyorculara bir ara maliye baskını vardı. faturasız tonla satış yaptıklarından canları yandı deniyordu baya. şimdi yine türemiş sanal cd key, konsol oyunları satan. ne iş? maliye yalan mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 O adamdan sırf Steam oyunları aldım, çıkmadı daha Steam'in Rus dediği. Rus olanlarda Rus yazıyor genelde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sana ROW, Region Freeler denk gelmiştir, yoksa paso RU satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 abi niye tartışıyorsunuz anlamıyorum ki? hepsinin nereden key aldığını yazdık işte, gidin siteyi bi inceleyin (mesela google translate ile) anlarsınız zaten. adamlar $18.50'ye Skyrim satıyor, steam bize $30 ruslara 600 ruble'ye satarken (600 ruble de aşağı yukarı o kadar ediyor zaten). nerdeyse kar koymayıp hatta zararına gibi gözüken satışlar var adamlarda. neden bi de araya aracı koyma ihtiyacı var anlamıyorum gittigidiyor gibi. hem sorun çıkarsa görüşeceğin birisi var, öbür türlü adam key'de sorun yok dese ispatlayamazsın bile. typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 1-Rusçamız yok 2-plati.ru sitesinin ödeme sistemi bombok, ödeme kartı falan alıyorsun başka yerlerden falan saçmasapan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Rusça sitede ne kadar bilmiyorum ama şuna bak: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/divinity-2-the-dragon-knight-saga-steam-cd-key-60375079 Yüklüyorum şu anda. 2-3 lira için güvenmediğim ödeme sistemlerinde Rusça kasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 g2play.net güzel site iyi indirimler de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 amazon (60-70 key aldım heralde) gamersgate greenmangaming gamestop vazgeçilmezlerim. bunların dışında bedava verseler eklemiyorum ben library e. (steamgifts falan dahil) Tercih meselesi.Rusçuların legal iş yaptığını düşünmemekteyim. 10-20 tl için bazı işlere ortak olmam. Paramı amazondaki gavurlara vermeyi, kendi vatandaşımın kayıt dışı ekonomiden 10-20 tl kazanmasına tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kayıtdışı meselesi değil de olmaz olmaz derken birden bütün hesap ban yerse sinemada gala basarım. hiçbir şekilde düzeltemezsin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 son 6 ayda pek duymadım ama, özellikle yılbaşı zamanında "trade ban" alan account sayısı oldukça fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyrider935 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben bu siteye guveniyorum burdan mw3 ve gta 4 aldım suanda oynuyorum: www.gamekeystore.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ne güzel bir reklam ben steam için sadece legit siteleri kullanıyorum gmg, gamersgate, amazon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 balonlu reklamı da çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 cok özel durumlar olmadığı sürece tatillerde aliyorsunuz işte steami bir öğrenemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi calıstıgı sırketin esyasını satmaya calısan adamlarlardan 3-5 kurus icin oyun alıyorsunuz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bize ne ki zamanında bi bk yemişse. Adamdan ucuza satıyor, bizde alıp kullanabiliyoruz. Yarın gitsin eniştesinin evini satsın isterse davalık olsunlar np ha varsa aynı fiyatta sorunsuz satıcı gidelim ondan alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bombilo said: abi calıstıgı sırketin esyasını satmaya calısan adamlarlardan 3-5 kurus icin oyun alıyorsunuz ya.. 40$'lık oyunu geçen hafta 14TL'ye aldım, region-free üstelik, oynayıp duruyorum. Gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar