senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 neler cikti :) canim cici bilgisayarima bugun kavustum ve 8 aydir oyun piyasasindan bi haberim tek bildigim diablo 3 ve skyrim bunlarin disinda neler cikti oynamaya deger soyle hizlidan bi soyleseniz bu cocukta onlari edinip mutlu mesut olsa hayat bayram olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya aslında sam bi başlık açsana vizyondaki gibi .en son ne oynadınız tarzında .oyunun resmi altına bilgi filan ekleriz ama 50 tane diablo 3 oynadım diye mesaj gelirse olmaz .bi oyun için başlık açsak 3-5 tane mesaj geliyo sonra dibe gidiyo topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.gamespot.com/newthisweek.html?platform=5&date=20111204&mode=top&sort=rdate&dlx_type=all&sortdir=desc&official=all burdan başla, ileri doğru git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 world of warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Osuran_boğa said: ya aslında sam bi başlık açsana vizyondaki gibi .en son ne oynadınız tarzında .oyunun resmi altına bilgi filan ekleriz ama 50 tane diablo 3 oynadım diye mesaj gelirse olmaz .bi oyun için başlık açsak 3-5 tane mesaj geliyo sonra dibe gidiyo topik vardı zaten öyle bir başlık, devam ettirmenize mani olan bir durum yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hadi ya yuh o başlık da mı dibe gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: neler cikti oynamaya deger son 12 aydan veriyim batman arkham city (arkham asylum oynadıysan gayet şahane ve çok zevkli bir oyun) l.a. noire (detaylı ve aşırı mimikler, yarı-noir havasıyla, ilginç hikayeler sunan bir gta klonu gibi düşün) max payne 3 (hiç tavsiye etmem, ama sırf rockstar yaptı diye oynamak istersen buyur) mass effect 3 (bunu sevmedim, sıkıcı, ama oyun piyasasında sci-fi eksikliği yüzünden açlık yüzünden oynamıştım) alan wake (çıkması yılan hikayesi gibi bir oyundu bu, xbox piyasasında reklam yapıp en sonunda pc'ye geldi, ilgini çekerse oyna) trine 2 (ilk trine'ı sevdiysen bunu da oyna, grafikleri güzel atmosferi eğlenceli bir oyun) saints row the third (benim pek hoşuma gitmedi bu, saints row 2'den sonra zayıf geldi hikayesi, ama atraksiyonundan dolayı çok seven var, belki sen de seversin) battlefield 3 (askeri fps'ler seviyorsan zevkli, gerçi diablo 3 ve dota 2 yüzünden oynayan kalmadı patide) bastion (çok keyif veren bir oyun olmuştu bana, sever misin bilmem ama müzikleri, senaryo anlatımı, grafikleri ve karakterleriyle çok güzel bir uyum içerisindeydi) deus ex: human revolution (ilk deus ex'in tadını vermese de, dialog seçimleri çok iyiydi, rpg piyasasının yavaş olduğu şu dönemlerde oynanması gerekli) syndicate (oynama, tavsiye etmem, zamanın klasiğini anlamsız bir oyuna çevirmişler) blacklight retribution (değişik bir tarza sahip f2p fps, hareketli ve hızlı, oynanabilir) the darkness II (ilk oyun beni derinden etkilemişti, bu oyun o kadar derin değil, ama yine de kendi çapında değişik bir hikaye sunmuş, çizgi romanına daha yakın yapmışlar) rage (berbat, oynama) hard reset (serious sam sevdiysen bu da ona çok benziyor, onun cyberpunk vari bir dünyada geçenini düşün, multisi yok) warhammer 40.000: space marine (çok olumsuz yorumlar alsa da, warhammer zevkini yaşattığı için benim bu oyuna yorumum pozitif oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 listenin cogu oynamaya deymecekler olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bombilo said: listenin cogu oynamaya deymecekler olmus :D http://www.youtube.com/watch?v=iSXDcom3SE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bone cok sagol skyrim arkham city l.a noire max payne 3 alan wake bf3 deus ex bunlari bir oynayayim ilk once mass effect ve dragon age'lerin hicbirini oynamadim simdiye kadar 1den baslayip gitmek istiyorum onlarda da mass 1-2-3 sirasiyla oynarim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 la noire ben hard rain gibi falan sanıyordum su an %50 de daha fazla indirim görmüştü değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Dragn age 2 indirdiginiz bandwithe yazik direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 spompas said: la noire ben hard rain gibi falan sanıyordum su an %50 de daha fazla indirim görmüştü değilmi? 2-3 kere 3,75 dolara düştü. daha çok düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: bone cok sagol skyrim arkham city l.a noire max payne 3 alan wake bf3 deus ex bunlari bir oynayayim ilk once mass effect ve dragon age'lerin hicbirini oynamadim simdiye kadar 1den baslayip gitmek istiyorum onlarda da mass 1-2-3 sirasiyla oynarim sonra çocuum sen bu kadar oyun oynayacak zaman bulduğuna göre pek çalıştırmıyorlar seni. yetkililer duysun sesim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko ev buldunmu lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 buldum hocam miss gibi ev buldum hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 konudan sapmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar