Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Kojiroh said: Aman allahım her şeye facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Evet suan baktim mynete ve buyrun mynetten izlemek icin direct olarak... facebooksuz http://video.mynet.com/habervideo/Turkiye-gercegini-suratimiza-carpti/1461723.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dasaaa said: facebook login isteyince ben de kapattım. geçen gün bi site daha vermişlerdi böyle.. onda da youtube'dan bulmuştum videoyu. her neyse, yakında böle login etc diyen videoları içeren yazıları doğrudan VİRAL LAN BU! diye kilitleyeceğim galiba. virallikle alakasi yok Dunya degisiyor, degisim coktan basladi onun parcalarindan biri bu. Yani herseyin sosyal oldugu bir Dunya'ya gidiyoruz, anonimlik kalmiyor artik eskisi gibi. Yine isteyene var, ama internetin dogasi anonimlikten cikiyor. sosyal olmak bir cok girisime nitro etkisi yapiyor, sosyal olmayan girisim bulmaniz zorlasicak zamanla. sosyal olan kazaniyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bide yakamoz çift anlamlı bi kelime hem ayın deniz üstündeki yansıması hemde bi canlının adı soru külliyen yanlış bu arada ben anlamadım nesi türkiye gerçeği üniversiteli olup sokak satıcısı olması mı? iş bulamamış sokak satıcılığı yapıyo doğru düzgün bi bölümde okusaymış işe girseymiş gazetecilik okumuş tercih kendinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 GERGE said: Baktım, ökaryot olarak geçiyor alemi, hayvan değil. Biyoloji derslerini çok fazla hatırlamıyorum da ökaryot farklı bi sınıflandırmaydı ya, hücre yapısıyla filan ilgiliydi ilkel bakterilerden filan ayırılıyodu işte. Çok hücrelilerin tamamı ökaryot, ama tek hücreli ökaryotlar filan da vardı ama emin değilim. edit: yakamoz Domain: Eukaryota Kingdom: Chromalveolata ökaryot Kingdoms Animalia – Animals Fungi Amoebozoa Plantae – Plants Chromalveolata Rhizaria Excavata Chromalveolata Ökaryotlar 7 gruba ayrılmış ve Chromalveolata grubu Animalia içinde değil. Yakamoz Chromalveolata grubunda olduğuna göre hayvan değildir, buna göre soru yanlış. Gerçi yakamoz dediğimiz olaya sebep olan başka bi canlı türü var mı onu bilmiyorum, belki animalia grubunda olan benzer canlılar da vardır, ama en yaygın türü buymuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 evet ya. üst alem ile alem'i karıştırmışım ben. protistaymış yakamoz, yine hayvan değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar