trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Merhabalar, Bugün spam kutusu temizlemekten bir hal oldum, derken aklıma geldi. Sizin görüpte süper düşünmüş adamlar dediğiniz spam mesajlarınız nelerdir. İlgili çekici olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 trolcn said: Merhabalar, Bugün spam kutusu temizlemekten bir hal oldum, derken aklıma geldi. Sizin görüpte süper düşünmüş adamlar dediğiniz spam mesajlarınız nelerdir. İlgili çekici olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 *Misal* [p]i[n]ar - kocam yazarsa cvp verme Hizli aşklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Amazing effect on your health http://hotelkayisi.com/term.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 pınar bana da geliyor öyle abuk sabuk sitelere de girmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Lelouchshiba said: trolcn said: Merhabalar, Bugün spam kutusu temizlemekten bir hal oldum, derken aklıma geldi. Sizin görüpte süper düşünmüş adamlar dediğiniz spam mesajlarınız nelerdir. İlgili çekici olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Hotmaile emir veriyorum bu kişinin gönderdiği ve göndereceği tüm mesajları otomatik sil diye bi bakıyorum pınar gene karşımda. Birşey değil bi görecek birisi açıkla açıklayabilirsen. Hadi açıkladın sana neden geliyor sorusuyla ölümüne kapışırsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Hayır paylaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Böyle saçma konular için garbage var etrafı kirletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 trolcn said: Merhabalar, Bugün spam kutusu temizlemekten bir hal oldum, derken aklıma geldi. Sizin görüpte süper düşünmüş adamlar dediğiniz spam mesajlarınız nelerdir. İlgili çekici olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Biggest and Best Organised IH yet! Ibiza’s largest UK clubbing invasion IBIZAN HEAT 2012 has just taken place. There were just over 600 Ibizan Heat wristbands walking around the white isle last week...400 went to Privilege and Cream (complimentary priority admission!), 250 checked out Tuesday sensation TOGETHER @ Amnesia and nearly 200 hit SUBLIMINAL @ Pacha. A potential logistical nightmare was executed smooth as Vince Passions bald head and everyone was remarking on how well organised Nick, Kirk and their team were – well done fellas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Şu Afrika'da bir ülkede generalim/warlordum ve 10m dolar yürüttüm ama Avrupa'da bankaya geçirmek için ortak lazım, bana kimlik bilgilerini yolla ortak olalım mesajlarını baya seviyorum, ne bilim samimi geliyor diğerlerine göre asdasasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kocam çok zengindi ama öldü acaip miras kaldı diyen hatunlara ahlaksız tekliflerde bulunuyorum ama daha bişey çıkmadı. bi arada prensesim filan diyende vardı ona da yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 şu geldi aklıma http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=16589 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 copry said: Böyle saçma konular için garbage var etrafı kirletmeyin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 spam giderek artıyor artık olay garbage'dan taşması doğal. sms'ler, mailler, bant kaydı telefon çağrıları... daha iyi bi konu siz açın da sizinkine yazalım açılmışa bahane bulacağınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kgns said: Lelouchshiba said: trolcn said: Merhabalar, Bugün spam kutusu temizlemekten bir hal oldum, derken aklıma geldi. Sizin görüpte süper düşünmüş adamlar dediğiniz spam mesajlarınız nelerdir. İlgili çekici olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 said: soldier who aided your escape, Bethuel, is one of our spies who keeps narcogases in the air-and I was right. You and Floyd were glassy-eyed No? Her rather attractive forehead furrowed while Othreds face Stay in line, weapons ready, I called out, swinging my own sword came and picked them up. In case he got curious the contents were What do we do next? I said. Steengo, now more of an admiral than a about three clicks away from you, in the same direction you have been now going to abolish. You can ship him off for treatment at an A big one. Has the communication been set up? will soon be able to play the electronic gadgetry and lead this group. None other, he rumbled in a voice like distant thunder. Welcome informed me to get stuffed if they could. But the labtechs would have Who wants me? I asked suspiciously through a mouthful of sweet couldnt tell them about the thirty-day poison or the fact that as of yıllar önce gelen, silmeye kıyamadığım bir spam mail. Hala arada açar açar okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 çıplak meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar