Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DnR dan online kitap alan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün geldi bi tane yine. Sürekli dnr'dan alıyorum ben ders kitabı değilse.

Kargosu ist-gemlik 3.5 tl tutuyor, normalde istanbuldan 7 liradan aşağı gelen kargo yok.

Kitaplarda da bi sorun yok.
Mesaj tarihi:
Aklıma şöyle birşey geldi;

Dükkan açmak pahalı birşey. Kirası, giderleri ve en büyük gider olan çalışan masrafları vs.

İnternetten satış bütün bunları yokediyor, yavaş yavaş tamamen internet üzerinden satışa dönmeye çalışıyor olabilirler.
Mesaj tarihi:
valla ben bu tip şeylerim tamamını online alıyorum. Hatta Diablo 3'ü bile oradan verdim. Diğer sitelerde ön şiparişlerde sorun çıkmasına rağmen adamlar çıkış gününde getirdiler Diablo'yu vs.

Kitapları zaten bıraktım başka yerden almayı, kesinlikle buradan alıyorum ve bugüne kadar sorun yaşamadım. Belirli bir miktar alışveriş üstüne kargo parası da alınmıyor.

Çok iyi çalışıyor DR'nin internet sitesi, mağazalarda bu kadar iyi çalışsaydı şimdi uluslararası bir hal alabilirdi asfsdadsfds
Mesaj tarihi:
başka yerlerde de vardır da tunalıda 6 katlı bina yapmışlar. çıkıyosun çıkıyosun bakıyosun bitmiyor. pencere kenarlarında koltukta var. otur oku akşama kadar. boşuna kitap almayın.
Mesaj tarihi:
selam geçen hafta cuma günü 4 gibi sipariş verdim,cumartesi 12 ye doğru elime geçti. 2 kitap adedi 16.50 idi,normal satış fiyatı ikisininde 22 civarıydı.kargo parası da vermedim.kaç parayı geçince kargo beleş oluyor ki?
Mesaj tarihi:
idefixin sanal kitap fuarı en iyisi bu konuda. yıl sonuna doğru oluyor ve çok uygun fiyatlara alınabiliyor. yüklü kitap alıp yıl boyunca devam ediyorum okumaya. tabi yıl içinde gözüme takılan aldığım kitaplar oluyor tek tük. baya avantajlı oluyor böyle.

geçen kasım ayı etiket fiyatı 400 tl olan kitapları 250 civarına almıştım.
Mesaj tarihi:
Kitapyurdundan bir sipariş verdim 10 tane kitap filan. 1 tane kitabımı bulamadılar. O zaman iptal edin komutu verdim. İptal ettiler parayı 2 haftada gönderdiler hesaba.
Bende direk para gelince hesabı kapattım ahah
  • Yeni Oluştur...