Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 niye bu kadar ucuz lan bu kitaplar, kargodan mı geçiriyolar daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 valla bilmiyorum da, 5-6 lira kargo giriyor net işte ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ilknokta var,kapida odeme seysi de var 4 lira mi neydi kargosu. kitaplarda ucuz falan iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bugün geldi bi tane yine. Sürekli dnr'dan alıyorum ben ders kitabı değilse. Kargosu ist-gemlik 3.5 tl tutuyor, normalde istanbuldan 7 liradan aşağı gelen kargo yok. Kitaplarda da bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kargoları normal çok bi şey tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben sormuştum raf, mağaza vs. masraf olmadığı için online daha ucuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 TAKLAYA GELMİYİM SORA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 aynen insan killaniyo ama sorunsuz dnr, kitap alisverislerimi hep burdan yapiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Alın gitsin ne olabilir ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 dnr da online kitap değil herşey indirimli zaten 15se 9 mesela falan ama kargosu var o yüzden kargosuz olsun diye büyük alışveriş yapmaya itiyor seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Aklıma şöyle birşey geldi; Dükkan açmak pahalı birşey. Kirası, giderleri ve en büyük gider olan çalışan masrafları vs. İnternetten satış bütün bunları yokediyor, yavaş yavaş tamamen internet üzerinden satışa dönmeye çalışıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 valla ben bu tip şeylerim tamamını online alıyorum. Hatta Diablo 3'ü bile oradan verdim. Diğer sitelerde ön şiparişlerde sorun çıkmasına rağmen adamlar çıkış gününde getirdiler Diablo'yu vs. Kitapları zaten bıraktım başka yerden almayı, kesinlikle buradan alıyorum ve bugüne kadar sorun yaşamadım. Belirli bir miktar alışveriş üstüne kargo parası da alınmıyor. Çok iyi çalışıyor DR'nin internet sitesi, mağazalarda bu kadar iyi çalışsaydı şimdi uluslararası bir hal alabilirdi asfsdadsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 başka yerlerde de vardır da tunalıda 6 katlı bina yapmışlar. çıkıyosun çıkıyosun bakıyosun bitmiyor. pencere kenarlarında koltukta var. otur oku akşama kadar. boşuna kitap almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 selam geçen hafta cuma günü 4 gibi sipariş verdim,cumartesi 12 ye doğru elime geçti. 2 kitap adedi 16.50 idi,normal satış fiyatı ikisininde 22 civarıydı.kargo parası da vermedim.kaç parayı geçince kargo beleş oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Kargo fiyata ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yok abi kargo fiyatı 0 tl yazıyordu hatta faturaya bile öyle yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 idefixin sanal kitap fuarı en iyisi bu konuda. yıl sonuna doğru oluyor ve çok uygun fiyatlara alınabiliyor. yüklü kitap alıp yıl boyunca devam ediyorum okumaya. tabi yıl içinde gözüme takılan aldığım kitaplar oluyor tek tük. baya avantajlı oluyor böyle. geçen kasım ayı etiket fiyatı 400 tl olan kitapları 250 civarına almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Kitapyurdu'da ucuz baya. Orası da sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 e-booklar gereksiz pahalı d&r'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Kitapyurdundan bir sipariş verdim 10 tane kitap filan. 1 tane kitabımı bulamadılar. O zaman iptal edin komutu verdim. İptal ettiler parayı 2 haftada gönderdiler hesaba. Bende direk para gelince hesabı kapattım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar