Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bulabileceginiz en ucuz fiyata plex satiyorum :) 5x plex = 60 tl 10x plex = 100 tl toplamda 27 tane falan var 200 e veririm iste hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 nekro nekrofilinin kısaltması sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 25 tane için özelden görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 satılmış beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hepsi satildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Oyundaki char adını atabilir misin_? MERKEZ kanalında olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 biktim ben bu oyundan topici olmus biraz:) neyse gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Glatheros said: biktim ben bu oyundan topici olmus biraz:) neyse gecmis olsun. aynen baydi cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bu kadar çok plex satan görmeye başlayınca bir an kendimi Çin'li sanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bu kadar çok kazanmayı bide ben öğrensem şu eve'den deli zevk alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Eve'de para kazanamamak mümkün değil ki? Param yok diyenleri anlayamıyorum. Ha hiç emek harcamadan kazanayım diyorsanız, o mümkün değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 zevk alarak para kazanamıorum diyelim. Benim denediğim ve beceremediklerim; -markette 1isk savaşı yaparak al+sat yapmak. sürekli markete bakmak lzm. casual iş değil. -anomally+plex yapmak (0.0'da alliance'dan sürekli şu savş var buna katılın dedikleri için alliance'larda kalamıorum pek) -empire'da mission yapmak. çook yavaş kazanıorum ve çok sıkıcı -0.0'da kaçak olarak rat yapmak yada low-sec te plex kovalamak. genelde 2ileri bi geri oluo arada patladığımdan dolayı. -0.0'da rat yapmak, (düzgün sisteme denk gelmek için iyi bir alliance bulmak lzm ben beceremedim. gerçi bunların hiçbirini yapamıorum artık sattım karakterleri :) iyi derecede raven-drake ve orta seviyede de tengu kullanan bir karakter kaldı sadece. Tek umudum gimli ile efe'nin pvpden para kazanılıo demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben hala incursiondan kazandığım paraları yiyorum. 3 aydır sadece skill queue update etmek için girdim oyuna. 3 account var ekime kadar plex ihtiyacım yok. ondan sonrası için de bi 3-4 ay daha idare edebilirim sanırım. hatta pi işim bozulmasaydı main account dışında ki 2 alt account kendi kendini götürüyordu da şimdi hiç uğraşasım yok sıfırdan tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 incursion olayına giremedim hiç ya orda çok para vardı diolardı evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Hiç maden kazmadım, hiç incursion yapmadım, anomaly yaptım sayılmaz, market alım satımı yapmadım... Ama bunlara rağmen Eve'de hiç parasız kalmadım. Evet plex yaptım. Ama öyle deli gibi falan değil; bana yetecek kadar. GTC parası çıkıp, üç dört gemi de yedeğe attım mı, o para bana yeter. Sanırım para işi Eve'i nasıl oynadığınla yakından ilgili. Yani üç dört hesap açıp, tüm bunları da GTC ile beslemeye çalışıyorsan, elbet de Eve'deki bütün hayatını para kazanma üzerine kurman gerekir. Bu da eğlenceyi (eğlence benim için pvp anlamını taşıyor) ikinci plana atmana neden olur. Oysa benim tüm Eve hayatım boyunca hep tek karakterim oldu. Dediğim gibi, Eve nasıl oynadığınla alakalı. Super cap'e, Titan'a bineyim; pvp'de hep faction gemi kullanayım. Gemilerimi faction itemlerle donatayım diyorsan, isk sıkıntısı çekebilirsin. Tabii isk'yı normal yollardan kazanıyorsan. (Pvp'yi seven bir arkadaşımın -adını vermiyorum burada- sırf titan alabilmek için farmer corpa girdiğine şahit oldum). Gimli veya efe değilim ama ben cevap vereyim soruna. "Evet pvp'den para kazanılır." Biz kazandık. Hem de deli gibi. hala da kazanıyorum aslında. Biz üç arkadaş, neredeyse bir yıl boyunca, sadece gate camp yaparak vurduğumuz gemilerden düşen lootlarla hem gtc paralarımızı hem de gemilerimizin parasını çıkardık. Ben şu an bile, katıldığım fleetlerde patlattığımız gemilerin lootlarını alıyorum. (Ormanda benim için, loot yaparken 10 aslan gücündedir derler). Velhasılı kelam; Eve oynarken lükse kaçmıyorsan, para bir şekilde gelir. Ama dediğim gibi, emek olmadan yemek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 çok mu zevkliydi gate camp ? PVP ASIL ORADA YAA demeni bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama gate camp da pvp'nin bir çeşididir Eve'de. Tabii eğer Eve oynadıysan bunu bilmen gerek. Benim orada demek istediğim ise, (tırnak içinde yazacağım daha iyi anlaman için), "sadece gate camp yaparak bile" para kazanılabileceğiydi. Bu arada, Eve bir oyundur. Her ne kadar bazı insanlar (ben onlara sorunlu insanlar diyorum) bu oyunu gerçek hayatla karıştırsalar da (sanırım bir çeşit şizofreni durumu) gerçekten de bir oyundur. Bu oyunu oynayan insanlar da, Eve'in içinde barındırdığı değişik aktivitelerden birinden veya birden fazlasından keyif alabilirler. Kimse kimseyi maden kazdığı için küçümseyemeyeceği gibi, farm yaptığı için, pvp yaptığı için, market alım satımı yaptığı için, incursion yaptığı için, FW yaptığı için veya gate camp yaptığı için küçümseyemez. Herkes parasını vererek oynadığı oyundan en fazla keyfi almak için istediğini yapmakta özgürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 güzel bi savaş sonrası hüseyin abinin gemisini patlat 1 tane plex parası çıkar zaten :D al sana kolay yoldan para :D adam hudini (hüsüyini) gibi, wreck in yanından 3km/s ile geçerken lootlayabiliyo mesela :D hatta pod'ları da alıp götürdüğü görülmüştür... hangarında bildiğimiz kadarıyla CCP ye petition atıp tekrar oyuna dönmeyi bekleyen 4 tane oyuncu var :D Savaşlardaki görsel manzara böyle oluyo genelde :D Abi artık CEO olduğuma göre aylardır sinsice planlanmış olan hedefimi gerçekleştirebilecem :D senin Title'ı FC yapıyorum akşama.. İNTİKAM!!!! görelim bakalım 4 tane gemi yetiyo mu artık sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ahaha Hüseyin abiyi afişe ettiler :D Kişisel hakların özgürlüğü kapsamında resmi silebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 sansürledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 haaahaha sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 PvP gemilerinin kargo kapasitesinin artırılması, ya da transport shiplerin high ve med slotlarının artırılması için CCP'ye mail attım. İlk patchde yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mosquito said: zevk alarak para kazanamıorum diyelim. Benim denediğim ve beceremediklerim; -markette 1isk savaşı yaparak al+sat yapmak. sürekli markete bakmak lzm. casual iş değil. -anomally+plex yapmak (0.0'da alliance'dan sürekli şu savş var buna katılın dedikleri için alliance'larda kalamıorum pek) -empire'da mission yapmak. çook yavaş kazanıorum ve çok sıkıcı -0.0'da kaçak olarak rat yapmak yada low-sec te plex kovalamak. genelde 2ileri bi geri oluo arada patladığımdan dolayı. -0.0'da rat yapmak, (düzgün sisteme denk gelmek için iyi bir alliance bulmak lzm ben beceremedim. gerçi bunların hiçbirini yapamıorum artık sattım karakterleri :) iyi derecede raven-drake ve orta seviyede de tengu kullanan bir karakter kaldı sadece. Tek umudum gimli ile efe'nin pvpden para kazanılıo demesi Şanslıysan kazanıyosun her zamanki gibi. Ben şuan aktif station trading + PI 'yle götürüyorum tek accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar