ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 GMG de bugun bedava imis steam degil sanirim. http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/strategy/ufo-aftermath/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Teşekkürler ya. Kesin kaçırırdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 greenmangaming hesabımdaki ilk oyunu da almış oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 lol, ben öle 3 oyun aldıydım sonra geçen trade-in ederek metro yu aldım bedavadan :) oynamasanız bile alın saklayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 oo iyi, bunun aslında üçlü pakedini satıyorlardı ist'te onu alacaktım. güzel seriydi, yazık oldu şirkete. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bende bu siteden beş tane beleş oyun olmuş oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar