screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben satın aldım 45tl ye 2dk da yolladı herif key i simdi girdim oyuna bakalım nası gidicek maclar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben almıycam ya hem çok vakit yiyo hem deli para harcadım şu sıralar oyuna. demoyla yarım sezon takıldım aslanlar gibi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oyun coktu ya. 1 saat gitti bosa neyse onemli degil. yeni mod fena degilmis. ama oyuncu bilmedigimi farkettim staff falan da biraz okumak lazım haftaya hakkını veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yassine Benzia diye genc bi zenci aldim 18 yasinda drogbanin cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Oski said: screwy said: ya nuclear satmıyo ondan bilemedim gg de kimden alsam diye 45 tl ye satan adam saglammı acaba adamın notları full ya bi sürü başka da oyun satıyo. sanmıyorum sıkıntı olsun 45 tl ye satan heriften aldım bende yolladı hemen. cdkeyshop adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sowdan en iyi performansı hangi rolde alıyoruz çözemedim bi türlü ilk haftalar iyiydi atmasa bile hazırlıyordu şimdi o da yok, maç içinde taktik destek veren adamı nasıl değiştiriyoruz asistan menajeri bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hay ulan dayanamadım aldım ben de 45 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 steam'de achi kasmak için yeni modda mı oynuoduk şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 italya ligi ne zamandan beri 12 yedekle oynanmaya başladı ? Birde herhangi bir maçın istatistiklerine bakmak istiyorum kim gol atmış vs.. hemen generating match report cıkıyor yğklemeye başlıyor. Ben artık beklemeden hiçbir maça bakamıycakmıyım tek istediğim istatistikler ne salak bir olay. Eskiden de vardı ama sadece maçı izlemek istediğinde açılırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 içeride dışarıda milanı yeniyorum, geliip sivasa karabüke yeniliyorum küme düşücem ligte resmen ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 oyunu şu aralar oynamayın bence kanser olursunuz. peç meç gelir illa ki düzelir oyun şu anda çok saçma. 2012 falan oynayın ya da oynamayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 banada öyle geliyor bende milanı yendim asdaf işin garibi milan altımda 13. ben 12. birinci catania 2. cagliari fln... Yeni fm gariban dostu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Liebe said: içeride dışarıda milanı yeniyorum, geliip sivasa karabüke yeniliyorum küme düşücem ligte resmen ya :S abi sorma ya, ben kaç defa rage'e girip alt f4 çektim. Bildiğin 10 yaşındaki FM'ciler gibi yenildikçe alt f4 çekmekten utanmaya başladım ... BEN BU TAKIMA DAHA NE YAPAYIM? 1-10-0-0 bile denedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Garip garip şeyler var evet. Bir şey sorucağım team formation kısmı çok zor artıyor awkard idi şimdi competent mi ne oldu lig ortasına geldik hala aynı hikaye...Trainingde hatamı yapıyorum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 zor olması daha güzel, kolay olmasın zaten şu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Yahu zorsa zor problem değil bir önceki oyunda bu kadar sürmüyordu biraz fazla geldi acaba dedim hata mı yeni sistem mi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 2012 çok kolay diye eleştiriyodu mlilet bunada zor diyo. adamlar yaranamıyo kimseyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 : ) ninjalar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dengesizliğin kolay,zor ile alakası yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 CoCa123 said: zor olması daha güzel, kolay olmasın zaten şu oyun abi oyun zor değil, imkansız bildiğin, daha bir oyunumda işler yolunda gitmedi, iyi takım gariban takım 3. lig takımı falan farketmiyor, ve ne denesem kar etmiyor. küstüm oynamıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi tamam zor olsun da lig sonuncusu takıma 30 tane şut çekip 0-0 berabere kalmak nedir :S full kadro çıktım elazığ maçına şimdi kendi evimde yok abi gol mol önemli pozisyon bile göstermeden bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 son 9 maç istatistikleri; ilk üç maçı 1-0 kazandım 0-0 2-1 kazandım son dört maçın dördünde de 1-0 yenildim.ilginç ilginç şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hala 30 şut çekip 0da 1 kendi kalemize gol atıp 1-0 yeniliyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dur ben bi oyunu alıyım da, şampiyonluk sslerini koyarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 10 kişi bastırıyordum, kornerde benim adam kafa attı geriye doğru koşmayı bıraktı arkasından gelen rakip topu aldı gol attı = rage quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar