AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ucuz sinema replikleri. başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2037 yılına geldim karşıyaka ile 2 uefa kupası 3 şampiyonluk 2 kere çeyrek final gördüm şl de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 en az 3 cl alman lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2037 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yıl demiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi insan sıkılmadan bir FM oyununu 24 sezon aynı takımla nasıl oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 khalad said: 2037 yılına geldim karşıyaka ile 2 uefa kupası 3 şampiyonluk 2 kere çeyrek final gördüm şl de . yuh. istikrar budur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kolay mı arkadaş transfer yapamıyosun oyuncu buluyorsun istikrar yakalıyor kulüpten kontrat imzalamadan kaçıyor falan filan. 3. lige bile düştüm 2 sene orada oynadım 1000 maç oldu takımın başında. ama baya zevkli daha yeni yeni mali durum düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 klasik modda mı oynadın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben ilk kez 4. sezonuma gectim galiba. GS oynamayı sevdigimden onla oynuyorum drogba fmde de bir hayvan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aynen klasik modda ayrıntılı olanı ile uğraşamadım onda da 2020 yılına beşiktaş la gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 BEYLER http://i.imgur.com/RqlHLLQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 AthleT said: khalad said: 2037 yılına geldim karşıyaka ile 2 uefa kupası 3 şampiyonluk 2 kere çeyrek final gördüm şl de . yuh. istikrar budur : ) tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yeni malatyasporla cıktıgım macerada 3. ligde beklenti 14. olmam yonundeydi. onun yerine 20 puan farkla ligi lider tamamlayıp 2. lige cıkmayı basardım sadece 3 tane free transfer ve 1 tane loan oyuncuyla. Simdi de ligden dusmesin denen takımımı 4uncu macında 3. galibiyetine tasıyarak ligden dusmemekten fazlasını elde edebilir miyim acaba dedirtti oyuncularım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 forgiver said: AthleT said: khalad said: 2037 yılına geldim karşıyaka ile 2 uefa kupası 3 şampiyonluk 2 kere çeyrek final gördüm şl de . yuh. istikrar budur : ) tesadüf aepmfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 2037 ne yahu? O kadar seneyi, maci nasil yapabildin ki? Asistana veya tatile mi birakiyosun nasil oluyor bu? Ben doksanlarda CM ile baslamisimdir, ama onca yilda 3 sezon ustuste bitirememisimdir bu oyunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Portsmouth'la FMC de başladım başlamaz olaydım. Ligi düşme şeysinin bi tık üstünde bitirdim. 2 sezona başlamadan hazırlıklarda baya iyi di takım lig başladı 4 maç sora çöküşe geçti arada taktiği değiştiriyorum yine kar etmiyor. Antreman olayını asistanada bırakamıyorum ugrasmakta istemiyorum. 3. sezon'a kaldı lig atlama ümidim tabi kovulmazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tatil filan yok gayet oynuyorum sürekli şampiyonluk vs olmadığından oyun zevkli bir halde her zaman sıkıntım yok : ) 2038 e geldim finaller var artık finallerden sonra hedefim menajerlikte yaş ihlalinden oyun bitiyor mu acaba apkdnfgdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 15 senedir oynamıyordum ben de menerjerlik Körfez Sporla başladım. Bi kaç sorum olacak, 1- Bi squad member alcam herife teklif götürüyorum tamamdır abi bu uyar bana son bi evaluate ediyim falan diyo gelen giden yok. 2- Bu wage restrictionları nerden değiştiricem, kimseye kontrat öneremiyorum 3- Loan teklifi yolladım bi oyuncuya takımı kabul etti 25 gün oldu kendisinden haber yok, ne zaman gelcek bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 1- başka takıma gitmiş olabilir yada budgetinda yer yoktur 2- değiştiremiyosun, wage budgetin arttikca artiyo 3- oyuncu kabul etmemiştir muhtemelen, yada başka takıma gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 2028 deyim bende bu arada lig her sene garanti 5-6 senedir 2 senedirde şampiler ligini kazanıyorum. kral sol açığım 10 milyon maaş istedi son senesiydi veremeyince 50 milyona sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Peki gelirleri arttırmanın adam satmaktan başka yolu var mı ? Kıçıkırık bi scout bile alamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cons said: 1- başka takıma gitmiş olabilir yada budgetinda yer yoktur 2- değiştiremiyosun, wage budgetin arttikca artiyo Lan camis niye yanlis ogretiyon adama!!1 Maas butcesini ve bonservise ayrilan butceleri Yonetim-Finans bolumunden ayarliyon oyunda, biri artarken digeri azaliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 la şeyi soruyo mesela adam 2 milyon istiyo ama sen en fazla 1.5 önerebiliyosun, ama klüpte 2 var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar