Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kolay mı arkadaş transfer yapamıyosun oyuncu buluyorsun istikrar yakalıyor kulüpten kontrat imzalamadan kaçıyor falan filan. 3. lige bile düştüm 2 sene orada oynadım 1000 maç oldu takımın başında. ama baya zevkli daha yeni yeni mali durum düzeliyor
Mesaj tarihi:
Yeni malatyasporla cıktıgım macerada 3. ligde beklenti 14. olmam yonundeydi. onun yerine 20 puan farkla ligi lider tamamlayıp 2. lige cıkmayı basardım sadece 3 tane free transfer ve 1 tane loan oyuncuyla. Simdi de ligden dusmesin denen takımımı 4uncu macında 3. galibiyetine tasıyarak ligden dusmemekten fazlasını elde edebilir miyim acaba dedirtti oyuncularım :P
Mesaj tarihi:
forgiver said:

AthleT said:

khalad said:

2037 yılına geldim karşıyaka ile 2 uefa kupası 3 şampiyonluk 2 kere çeyrek final gördüm şl de .

yuh.
istikrar budur : )

tesadüf

aepmfsd
Mesaj tarihi:
Portsmouth'la FMC de başladım başlamaz olaydım. Ligi düşme şeysinin bi tık üstünde bitirdim. 2 sezona başlamadan hazırlıklarda baya iyi di takım lig başladı 4 maç sora çöküşe geçti arada taktiği değiştiriyorum yine kar etmiyor. Antreman olayını asistanada bırakamıyorum ugrasmakta istemiyorum. 3. sezon'a kaldı lig atlama ümidim tabi kovulmazsam.
Mesaj tarihi:
tatil filan yok gayet oynuyorum sürekli şampiyonluk vs olmadığından oyun zevkli bir halde her zaman sıkıntım yok : ) 2038 e geldim finaller var artık finallerden sonra hedefim menajerlikte yaş ihlalinden oyun bitiyor mu acaba apkdnfgdag
Mesaj tarihi:
15 senedir oynamıyordum ben de menerjerlik Körfez Sporla başladım.
Bi kaç sorum olacak,
1- Bi squad member alcam herife teklif götürüyorum tamamdır abi bu uyar bana son bi evaluate ediyim falan diyo gelen giden yok.
2- Bu wage restrictionları nerden değiştiricem, kimseye kontrat öneremiyorum
3- Loan teklifi yolladım bi oyuncuya takımı kabul etti 25 gün oldu kendisinden haber yok, ne zaman gelcek bu adam
Mesaj tarihi:
1- başka takıma gitmiş olabilir yada budgetinda yer yoktur
2- değiştiremiyosun, wage budgetin arttikca artiyo
3- oyuncu kabul etmemiştir muhtemelen, yada başka takıma gitmiştir
Mesaj tarihi:
2028 deyim bende bu arada
lig her sene garanti 5-6 senedir
2 senedirde şampiler ligini kazanıyorum.
kral sol açığım 10 milyon maaş istedi son senesiydi veremeyince 50 milyona sattım
Mesaj tarihi:
Cons said:
1- başka takıma gitmiş olabilir yada budgetinda yer yoktur
2- değiştiremiyosun, wage budgetin arttikca artiyo

Lan camis niye yanlis ogretiyon adama!!1

Maas butcesini ve bonservise ayrilan butceleri Yonetim-Finans bolumunden ayarliyon oyunda, biri artarken digeri azaliyor iste.
  • Yeni Oluştur...