Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 gene gidipte 2d classic'te oynıycam sanırım. onun yeri ayrı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 DnR 62.99 ön sipariş 22 ekim çıkış.. çok iyi Mop ile bunu beraber solıcem. 1 aya sıkılırım zaten moptan direk fm akarım.. oyun alırken dnr'a bakmayı ıhmal etmeyin. viral yapıyormuşum gibi hisettim bir an.. dafadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 d&r'dan alınca tr oynamak zorunlu olacak mı ? oyun steamworks bir de değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sana sadece fener acik olucak, sike yapip sampiyon olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şaka gibi abi hala şu oyuna para vermeyi düşünüyosunuz. oynamayı düşünmenize değinmiyorum bile , üstüne bi de para vermek -.- data patch ile 2012 oynasanız ne kadar fark edicek acaba bi onu düşünün bence para vermeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 insanların zevklerini yargılamak sana mı kaldı ahahah istersem yola saçarım paramı camdan kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 tunch said: şaka gibi abi hala şu oyuna para vermeyi düşünüyosunuz. oynamayı düşünmenize değinmiyorum bile , üstüne bi de para vermek -.- data patch ile 2012 oynasanız ne kadar fark edicek acaba bi onu düşünün bence para vermeden önce söz lan sana da alıcam bir tane tamam üzülme bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 nordlydian said: söz lan sana da alıcam bir tane tamam üzülme bu kadar.. oh be senelerdir bedava fm oynamak için rant yapıyodum burda , sonunda biri çığlıklarımı duydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 aldım önsiparişle d&r'dan. aquila said: sana sadece fener acik olucak, sike yapip sampiyon olursun.tek fener varsa niye şike yapayım lan ?!?!?!?! basarım continue'ye oh şampiyon. tunch said: şaka gibi abi hala şu oyuna para vermeyi düşünüyosunuz. oynamayı düşünmenize değinmiyorum bile , üstüne bi de para vermek -.- data patch ile 2012 oynasanız ne kadar fark edicek acaba bi onu düşünün bence para vermeden önceçok az farkedecek, ama nüanslar oyunu oynanabilir kılıyor. kaldı ki ben bu oyunu en az 50-100 saat oynuyorum senede. e 70 tl verdiğimde çok gelmiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 2 kasım resmi çıkış tarihi, eğer ön şipariş ile aldıysanız 2 hafta önceden oynama şansına sahip olacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 CM bu sene de çıkmıyor de mi? Meydan boş kaldı, umarım geçen seneden sırf verileri güncelleyip sürmezler piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kontinyu tuşunun yeri değişicelmiş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DarKRideR said: 2 kasım resmi çıkış tarihi, eğer ön şipariş ile aldıysanız 2 hafta önceden oynama şansına sahip olacaksınız :) Bu erken cıkışları bir türlü anlıyamıyorum. Ben şimdi alırsam,17 gün sonra başlıycam oynamaya. Peki 25 ekim'de alan insan,oynuyamıycakmı.2 kasımımı bekliycek. Benimde şikayetim şuydu back forward tuşu. Bir oyuncuya bakarken statlarına bakarsın oynadıgı kulüpler neler ona bakarsın. Eskiden back dedinmi oyuncudan cıkardı komple Son fm'de tek tek sayfaymış gibi algılıyor bu baktıklarına bas babam bas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ya beta sürümüne girişmiş o aslında, tüm oyunu erkenden oynayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 oyunun D&R fiyatı ne kadar? ona göre karşılaştırıp steam ya da D&R seçecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DnR 62,99. Bu arada Vatan'da şuan 52 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Oheh, Steam 45 dolar. 80 tl ediyo. Vatan'dan alınır bi ara o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 pff sabah dr'den almıştım ben, bileydim vatan'dan alırdım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 nedense steam +5 dolares koydu bu versiyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 şimdi bu oyunu ben steam'den almak istiyorum. http://www.playstore.com/#!/oyun/football-manager-2013 buradan alsam steam'de aktif olurmu ? şuanki döviz kuruyla steam 82 ttnet 72 satıyor. Not koymuşlar ama güvenemedim başka bir açıklama yok said: NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. Internet bağlantısı gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 grrenmangamingde vouchercodla 58 lira oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 steam ? evet steam miş geriye tek bir soru kalıyor güvenlirmi bu siteye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 greenman gayet sağlam site. ben skyrim gw2 xcom aldım hiç bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 şey ama bu siteden alırsak türkçe dil seçeneği olurmu onu bilmiyorum sormak lazım belkide request attım greenmane cevap gelince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yaw ben Vatan'dan aldıydım. Emmiler bugün telefonuma Serial göndermişler. Başka sağdan soldan alıpta keyi eline ulaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar