toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kac kac bitti final. skoru oluyodu bu tekvandonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Boz Baykuşlar @bozbaykuslar Olimpiyat Şampiyonu Servet Tazegül'ün İstanbul BBSK sporcusu olduğunu biliyor muydunuz? Mevzularda arkamız sağlam, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 6-5 bitti, son kısımda İranlılar itiraz ettiler bizimki kaçak dövüştü diye ama kabul edilmedi itiraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ASLANIM BE! GOZUNE GOZUNE VURSAYMIS! IYICE DOVDUMU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 amua bile godu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 helal servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 japonya amerika bayan futbol maçı var. tekrar yayını ama olsun eurosportta. türk futbolundan fersah fersah ilerde. Sırf Hope Solo için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 said: servet tazegül üst üste 2 avrupa şampiyonası, 1 dünya şampiyonası ve 1 olimpiyatı yenilgisiz tamamladı..branşının süperstarı olmak bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Tebrikler.. Biride turkiyede dogsun, ya bulgaristan ya almanya ya da dogmasin doganlar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 mani said: japonya amerika bayan futbol maçı var. tekrar yayını ama olsun eurosportta. türk futbolundan fersah fersah ilerde. Sırf Hope Solo için izlenir.Dün gece izledim bende. Türk futbolunu geçtim bence Real Madrid - Barcelona maçından fln fersah fersah daha zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bugun 22:55 kadınlar 1500 finali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 oy Nur Tatar fena dövdü Amerikalıyı, yarı finale çıktı, 19 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Nur Tatar finalde.. Güreşi 1 bronzla kapatıp tekvandoda coşmakta ayrı güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Tekvando Ata sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 harbiden ya kapıcı tekmesindeki maharetimizden dolayı tekvandoya bir yatkınlık var sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Abicim kız maçtan çıkar çıkmaz, daha nefesini toplamadan, nabız bilmemkaçken, adrenalin şelale olmuş kanda dolaşırken dayarsan o mikrofonu suratına, saçmalar tabi. Aileme de öpücüklüyorum falan... Helal olsun ama, çok sağlam dövüştü. Finalde başarılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Avusturalyalıyı da dövdü.. 6-0 . Finalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 tekvando çok dandik bir spora benziyor, bi de 5-0'ken 10 saniye kala halen iş bitmemiş gibi bağırıyolardı KO falan mı var bunda da ne olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 street fighter turnuvası mı olm bu ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 6 puanlik hareket varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 tekvando finalini izleyince harbiden boktan spormuş dedim ama Servet'in şu maçını izledim youtube'dan. http://www.youtube.com/watch?v=j4phQUOObwQ güzel gibi. Ama olimpiyat madalya maçı falan olunca böyle oluyor galiba. bayık geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 donerli tekme uzerine kurulmus spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 mani said: tekvando finalini izleyince harbiden boktan spormuş dedim ama Servet'in şu maçını izledim youtube'dan. http://www.youtube.com/watch?v=j4phQUOObwQ güzel gibi. Ama olimpiyat madalya maçı falan olunca böyle oluyor galiba. bayık geçiyor. baya mart kedisi sesi çıkartıyo bunlar dövüşürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bizim türk kızlar bu aksam koşuyor dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ilk defa seyrettim Servet`i de, bu ne bitmez enerji ya, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar