Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 27milyon sterline mal olan açılış olimpiyat ruhuna aykırı gerçi ama baya güzeldi. birde 92 de okla yakılan meşaleden sonrası gelmedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Trt cok leş ya digiturkte. Eurosport kapali parali mi oldu ne sacma şey yokmu tvde alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yabancı dil sorun değilse şu benim verdiğim link baya iyi, kalitesi de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 of bisiklet yarışını mükemmel veriyorlar ya, sanki sen de sürüyormuşsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Okla yakılan meşale en seksisi zaten. Bir de Muhammed Ali var çok iyi. Ben 4'ünde erkekler 6'sında kadınlar boks maçlarını izlemeye gidiyorum. Kadınlarınki çeyrek final sanırım. Bizim Türk kız kalifiye olamamış ama umuyorum ki İrlandalıyı izleyebileceğims. Çok heyecanlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Access Restrictions The London 2012 Olympic Games video content on the European Broadcasting Union (EBU) streaming video portal may only be viewed in certain EBU territories as noted below: Albania, Algeria, Armenian Republic, Austria, Azerbaijani Republic, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark (Faroes, Greenland), Egypt, Estonia, Finland, France (Andorra, French Guyana, French Polynesia, Guadeloupe, La Reunion, Martinique, Mayotte, New Caledonia, St. Pierre and Miquelon, Terres Australes Françaises, Wallis and Futuna), Georgia, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Jordan, Latvia, Lebanon, Libya, Lithuania, Luxembourg, Malta, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Monaco, Morocco, Netherlands, Netherlands Antilles (Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Sint Eustatius, Saba), Aruba, Norway, Spitsbergen, Poland, Portugal, Republic of Belarus, Republic of Kazakhstan, Republic of Kyrgyzstan, Republic of Moldova, Republic of Tajikistan, Republic of Uzbekistan, Romania, Russia, San Marino, Serbia and Montenegro, Slovakia, Slovenia, Spain, Andorra, Sweden, Switzerland, Liechtenstein, Tunisia, Turkey, Turkmenistan, Ukraine and the United Kingdom. As we cannot confirm that you are accessing this service from within these territories we regret that you will be unable to view the content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ahmedinejad said: yabancı dil sorun değilse şu benim verdiğim link baya iyi, kalitesi de iyi. Tvden izliyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 E Türkiye var listede işte.. BBC aşmış bu arada adamlar bütün müsabakaları live veriyor. Süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Sotto said: BBC'den izleyebiliyorsanız süper... Diskalifiye çok pis oldu yalnız..Tae-Hwan Park 20 kusur kanal vardı BBC'nin olimpiyatlar için. İngilteredeyken 2 gün önce görüp oha demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aynen şu an direk websitesinden bile (İngiltere'de olmak lazım) bütün sporlar canlı var. Bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Çinliler jimnastikte ağır eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 TRT'nin sitesinde de aynı olay var, yayınlanan bütün ülkelerde internet üzerinden bütün yarışmaları izleyebiliyorsunuz. şu link olması gerek, http://londraolimpiyat.trtspor.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 acilmiyo kanallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Tivibu'da 6 kanalla yayın yapıyor TRT. Üyelik gerekmiyor izlemek için. Şu anda bisiklet yol yarışında anlatım faciası yaşanıyor yalnız. Eurosport 16.15'te yayına girecek, o zamana kadar mute tavsiye ediyorum. http://www.tivibu.com.tr/olimpiyat.tvb#TabOlympics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 tivibu da eurosport için üyeliğiniz yok falan diyor? niye öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ya eurosportun internet yayını falan yok mu türkçe anlatımlı? Trt cidden çekilir çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 tv'den adam gibi olimpiyatları izleyememek ne acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 radagast62 said: Tivibu'da 6 kanalla yayın yapıyor TRT. Üyelik gerekmiyor izlemek için. Şu anda bisiklet yol yarışında anlatım faciası yaşanıyor yalnız. Eurosport 16.15'te yayına girecek, o zamana kadar mute tavsiye ediyorum. http://www.tivibu.com.tr/olimpiyat.tvb#TabOlympics ahah ben de mute sekilde trt'den seyrediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 eurosportta kürek var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Kaspar said: Ya eurosportun internet yayını falan yok mu türkçe anlatımlı? Trt cidden çekilir çile değil. kablotvde var türkçe anlatımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 İnternet üzerinden Türkçe anlatımla Eurosport izlemenin iki yolu var. Biri Tivibu Maxi Plus paketi, diğeri Eurosport Player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 radagast62 said: İnternet üzerinden Türkçe anlatımla Eurosport izlemenin iki yolu var. Biri Tivibu Maxi Plus paketi, diğeri Eurosport Player. ikiside paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bu arada bizim kızlar Angola'ya karşı oynuyor şu an (basketbol), ilk çeyrek ezer gibiydik de sonra baya toparladılar, şu an fark 10 sayı civarı sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 umarım yenerler, arkadaş var teknik ekipte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Olmasa tutmican yani Milli takımı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar