Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

cetintasın dedigi ile "jordan gelmis gecmis en iyi guardlardan biri degil cunku 38 yasında washingtona geri dondugunde mvp olamadı" arasında bir fark yok.

kısaca yorumu haksız

hayır screwy, michael jordan her zaman gelmiş geçmiş en büyük basketbolculardan birisi olacak. Aynı şekilde Naim'de, Halil Mutlu'da gelmiş geçmiş en büyük haltercilerden olarak anılacaklar ve bilinecekler. Phelps'de en büyük yüzücülerden birisi olarak anılacak, tıpkı Mark Spitz ve benzerleri gibi. Fakat şu an halterde sikletinde en iyi kim dediğimizde cevap farklı olacak. Ya da üst üste geçilen Phelps'in hala en iyisi olduğunu söylemek de aynı şekilde bana göre yanlış. Söylediğim şeyi tartışmak için yazmadım-yazmıyorum ama ya tartışmaya niyetiniz var ya da anlamakta zorluk çekiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya 2 periyot izledim şu maçı, hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre kadın basketbolu seyrettim de

şuan canım öyle bir yanıyor ki, gidip yatsam bile kesmez. Bu ne rezalet ya, twitter'dan haberlerden vs. öyle bir görürdüm ki sanki bizim oyuncular başlı başına rüya takım falan, onu geçtim yani rezalet.

Hayır bizim takımı geçtim, ABD'deki oyuncularda çok kötü. Ya yarın deseler kadın basketbolunu yasaklıyoruz dağılın zerre üzülmem üstüne çıkar kutlama yaparım şunu izledikten sonra. Bütün maçları böyleyse kadınların lütfen yapmasınlar ya. Voleybola, tenise dönsünler gelmesinler buraya,

Bizim takım apayrı bir olay. Sokakta umursamazca oynadığımızda bile mental açıdan bunlara fark takardık herhalde. Sokaktan "sen basket oynamayı biliyon mu?" diye sorup sorup toplamışlar sanırım. işin garibi bunlar elemelerden geldi buraya. Bunlar bu şekilde maç kazanıyorlarsa diğer ülkelerin halleri ve benim gibiler ne durumdadır tahmin bile edemiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bizim takım apayrı bir olay. Sokakta umursamazca oynadığımızda bile mental açıdan bunlara fark takardık herhalde. Sokaktan "sen basket oynamayı biliyon mu?" diye sorup sorup toplamışlar sanırım. işin garibi bunlar elemelerden geldi buraya. Bunlar bu şekilde maç kazanıyorlarsa diğer ülkelerin halleri ve benim gibiler ne durumdadır tahmin bile edemiyorum :(

ahah bu da yüz yıllık geyik. sonra biri çıkıp, abi kızın biri vardı resmen elimize verdi öyle gözüktüğü gibi değilmiş der konu kapanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika güzel oyun döndürdü bi ara.

Bizim kadın basketbol takımı çok fazla uluslararası turnuvaya katılamadı. Ama katıldığı turnuvalara baktığınızda okadar az turnuva içinde kendini geliştirdi. Ben zevk alıyorum kadın basketbolundan.

Herşeyi geçin Amerikalı kadın basketçilerin kolu bizim erkeklerde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

"Milli yüzücü Derya Büyükuncu, Londra'da 200 metre sırtüstünde 35 yüzücü arasında sondan üçüncü olarak elendi. Oyunlara en fazla katılan Türk sporcu unvanını alan Büyükuncu tarihe geçti." (Ntvmsnbc)

Ben bu adam konusunda emin değilim ya. Hakikaten büyük sporcu mu yoksa Türkiye'nin yetersizlikleri mi. Tamam elbette olimpiyatlar için alt bir baraj gerekiyor ama yine de..
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya. palavranın önde gideni. bilimsel olarak kanıtlanmış birşey yok ortada. "bilimsel olarak kanıtlamaya çalışıyoruz bık bık" diyip duruyorlar ama nafile. denge bilekliği vardı bi ara. Ronaldo falan kullanıyordu. koca götlü, göbekli tipler gidip satın aldı sonra. Bi dava falan açıldı yalan reklam yapmadan dolayı kaybettiler davayı. Sonra bu bileklik bi boka yaramıyor diye sitelerinde açıklama yapmak zorunda kalmışlardı lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...