Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Litvanya - Nijerya macinda 3. ceyrek ortasindayiz Lt 38 - Nj 30 skora bak ehuae. bayan basketbolundan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Şimdi bişey sorucam. Tam hatırlayamadım eskiden takip ederdimde. Avrupa Şampiyonalarında Dünya Şampiyonalarında hatırladığım kadarıyla Silkme - Koparma - Toplam ayrı ayrı madalyalar veriliyordu. Olimpiyat halterde sadece Toplam madalyasımı veriliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 baya oldu o degiseli sadece toplam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 BiTcH_oFBaT said: böyle bir şey olmuş geç mi kaldım öğrenmekten ama cidden facia yani durum. Herkes neden zamanın geri alındığını anlamamış. Yazık kıza yani cidden. oha ya. çok üzüldüm "TRT Spor" said: Amatör Ruhun Sisteme Yenik Düştüğü An! Güney Koreli eskrimci Shin A Lam, dün 1 saniyeliğine de olsa Olimpiyat finalindeydi. 1 saniye diyoruz çünkü hakemler sayacın sıfırlanmasına rağmen mücadelenin bitmediğine kanaat getirdi ve süre tekrar 1 saniyeye ayarlandı. Alman rakibi, Britta Heidemann son bir hamle yaptı ve puanı alarak finale çıkan taraf oldu. Shin olan biteni anlamaya çalışırken koçu hemen itiraz etti. İtirazın işleme konması için Güney Koreli’nin pisti terk etmemesi gerekiyordu. Pisti terk etmek, yenilgiyi kabul etmek anlamına geliyordu. 25 yaşındaki Shin yaklaşık 45 dakika pistte oturdu. Birazdan başlayacak üçüncülük ve final maçlarına aldırmadan oturdu. Seyiriciler de bir süre Shin’in hakkının yendiğini düşündü ve alkışlarla ona moral verdi. Güney Koreliyi kalkmaya ikna etmek isteyen bir yetkiliyi seyirciler ıslık yağmuruna tuttu. Shin göz yaşlarına yenik düştü. O biliyordu ki az önce son Olimpiyat şampiyonunu devirmişti. Şimdi böyle olmaması gerekirdi. Sonradan anlaşıldı ki Güney Kore’nin itiraz edebilmesi için para yatırması gerekiyordu. Kapitalizm, olimpiyat ruhunu da esir almıştı. Seyirciler iyice sinirlenmeye başladı. Ancak bir süre sonra Shin’in koçu geldi ve sporcusunu ikna ederek gözyaşları içinde pistten ayrıldılar. Belki Olimpiyat takviminin final kısmına ismini yazdıramadı ama amatör ruhuyla birçok sporseverin kalbine ismini yazdırmayı başardı. podyumdan inmemesi gerekiyormuş sanırım ya ondan bahsetmemişler hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 İtirazın işleme konması için Güney Koreli’nin pisti terk etmemesi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 pazar 100metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sonunda madalya geliyo.. 3. yüz şu an 112-110-105 şeklinde en yakın rakip 79 du sanırım . Sibel Şimşek 0 çekmezse Bronz gelicek büyük olasılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 allah kahretmesin o çi,nli haltercinin koltuk altı kıllarını eydi yaaa birde kız olcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Hentbol severler için Sırbistan-Hırvatistan maçı sağlam. İki ezeli rakip:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 skype ta 10 dkdır onu konuşuoruz iğrenç bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bu halterci kadınları izlerken çok merak ettim bende.toplumda nasıl barınıyorlar.yeraltında yaşasalar iyi öyle kadın mı olur ya.bu kaslı maslı az sakalı olsa mahmut olacak kadınlar için ayrı bi cinsiyet yaratılması lzm. onun harici bu yüzmeleri izlerken herkes bitirdikten sonra hala son 100 metreyi yüzmeye calısan nubları görünce cok üzülüyorum ya.utancımdan ekrana bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dün 120 falan kaldıran kadınlar vardı. bizi tutsa yerden yere vurur yeminle. bu arada bizim takımın antrenörler çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Öyle deme birçok insan için orada yarışabilmek bile önemli. Azımsanacak birşey değil. Atletizm'de de oluyor ama bana sorsan ben gidip sonuncu olmaya razıyım sdsfd. Ha tabii o adamların işi bu ve belli bir noktaya hiç ulaşamayacaklar ama yarışmak bile güzeldir eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kıllı karı yine kaldıramadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 seen lee allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 öfff pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bulgar haltercinin adı da direk Milka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sibel 4 oldu. bizim teknik kadro o kadar kötü ki şampiyonu sonuncu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gene mi gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Red said: bu halterci kadınları izlerken çok merak ettim bende.toplumda nasıl barınıyorlar.yeraltında yaşasalar iyi öyle kadın mı olur ya.bu kaslı maslı az sakalı olsa mahmut olacak kadınlar için ayrı bi cinsiyet yaratılması lzm. onun harici bu yüzmeleri izlerken herkes bitirdikten sonra hala son 100 metreyi yüzmeye calısan nubları görünce cok üzülüyorum ya.utancımdan ekrana bakamıyorum olimpiyat kırosu ya asfjhasfljahsklfhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bu akşam kadınlar futbolda Britanya - Brezilya var, hangi kanal vericek bunu? Vermezse nasıl izleriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sharapova yı dövüyor ingiliz kız. güzel maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 valla hayatımda ilk defa izledim olimpiyat bi atletizim izlerdim.bu sene yüzme halter malter izledim baya.masa tenisi bile izledim bizimkiler japonun birini bora diye koymuşlar sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 onun birde kız tarafı vardı adını ne yapmışlardı ya unuttum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 masa tenisi zaten Çin vs Çin olarak gidiyor ya kim oynarsa oynasın. Masa Tenisi mutlak galibi Çin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar