Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]


kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Şu ana kadar elenen sporcularımız(fazlası vardır,eksiği yoktur)

Atıcılık: İsmail Keleş, Yusuf Dikeç,Çiğdem Özyaman
Okçuluk:Begül Löklüoğlu
Judo: Sezer Huysuz
Masa Tenisi:Melek Hu, Bora Vang
Badminton:Neslihan Yiğit
Halter:Bediha Tunadağı,Bünyamin Sezer,Sibel Şimşek,Erol Bilgin,Mete Binay,Hurşit Atak,Aylin Daşdelen,Nurdan Karagöz
Yüzme:Hazal Sarıkaya,Dilara Buse Günaydın,Kemal Arda Gürdal,
Boks: Selçuk Eker
Bisiklet:Kemal Küçükbay, Ahmet Akdilek,Miraç Kal
Jimnastik:Göksu Üçtaş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım babadan kalma yöntemlerle halen bu işi götürmeye çalıştığımız için oluyor. Nedense millet olarak bir bilimselliğe, akla mantığa direnişimiz var. Çoğu sporcu adam akıllı psikolojik destek almıyordur. Çoğu sporcunun profesyonel menajerleri yok, onları her yönden eğiten bir ekip yok. Bu sporcuların kafası rahat olmalı her açıdan başarı elde edebilmeleri için. Her zaman türk gazı işe yaramıyor. Hele hele bireysel yarışmalarda hiç yaramıyor. O rekabet arenasına giren adamın kafasında maddi sıkıntılar, ailevi sıkıntılar, toplum baskısı, antrenör baskısı falan olmamalı.

Hani doping skandalı falan olur ciddi anlamda bir nesil kaybedersin bu yüzden düşüşü anlarım ama bu düşüş öyle birşey değil. Sorun sporcularımızda değil kesinlikle. Ben inanıyorum hepsi kendi başarılarıyla buralara geldi. Adam akıllı ekiplerle çalışsalar, biraz bilimsellikle yaklaşılsa eğitimlerine başarılar gelecek en önemlisi nesil yetiştirilecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet 1 tane sporcu antreman yapsın diye tesis kuruyor, o tesislerde hem olimpiyat şampiyonu o "1" kişiyi yetiştiriyor hemde onunla birlikte çocukları da eğitmeye başlıyor. Rol-model eğitim ile bir jenerasyon sonra o tesisten o tek kişiden başka şampiyonlarda çıkıyor.

Bizde daha toplu antreman yapılabilecek uluslarası standartlarda tesisler bile yok, olimpiyat şampiyonu yetiştirmek için değil "doğal yetenek olursa alırız birşeyler" için spor yapılıyor. Destek verilmiyor bak sadece yapılıyor.

Medyanın suçu büyük, olimpiyatlardan olimpiyatlara bahsettikleri ve o zaman bile minik sutunlar ayırdıkları sporlardan başarısız olununca tam sayfa "HAYAL KIRIKLIĞI" başlığı atılıyor. Bu adamlarla bu kadar ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

adamlar katılmayı başarmış. elenmeleri umrumda değil şahsen. bunun sonunu akp'ye bağlıcak o kesin de sporcuları alet etmeyin bari. git bakanı falan eleştir.


akpye bağalyan trt spikeri "başbakanımız sayesinde bu kadar sporcu gidiyor bakın 2008de çok az gitmişti" diyen gerizekalı spiker sanki 2008de başkası başbakandı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...