Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 o garip bir realtimedı, böyle uçmalı kaçmalı matriximsi filan. oynamıştım bir miktar ps3te, yorozuya meets matrix gibiydi ehu. steame çıktığını görünce şaşırdım, ps3tekine bir ara geri döneyim de ne zamana bakalım. bu arada alicization project reveal süper oldu bu bölüm, sao’nun en iyi temel konusu olabilir. çok güzel gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 başıma iş gelmeyecekse alt. gun gale'de daha iyi vakit geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 en iyi o zaten seri olarak da benim dediğim ana konu olaraktı. düz isekai işinin ötesine geçebilmiş yazar konu olarak bunda ai meselesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Bu seri harika gidiyor. Şöyle bir şans vereyim dedim 6 bölüm çat diye bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Ben de bu sezonu bayağı beğendim de genelde SAO sezonları kötü başlamıyor zaten, sonradan boka sarıyor, o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Sword Art Online: Fatal Bullet – 17% (PS4) – 17% (X1) amazon'da indirimdeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 güzel bölüm yapmışlar irl saçmalıklarını çok göstermediler. sonu da böyle iy olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 abow noldu burada böyle yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 https://www.google.com/amp/s/www.oneangrygamer.net/2019/01/sao-will-become-more-politically-correct-due-to-western-reactions-says-kawahara/75563/amp/ Hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 pffft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 politically correct neymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 (düzenlendi) humble'a gelmiş fatal bullet https://www.humblebundle.com/games/bandai-namco-bundle-3 Nisan 2, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 son sezonun ortalarında kopmuştum bir yerde de bir oturuşta bitirdim, süper olmuş son sezon konu olarak gerçekten de. en iyi konuydu serideki, sonlara doğru biraz garipleşti gerçi ama olsun. bir de o bitiş çok heyecanlı olmuş, merakta kaldım şimdi lol. bütün dlc'leri de almışken oynayayım. yalnız fatal bullet'taki char customization mmo'lara taş çıkartır, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/1009290/SWORD_ART_ONLINE_Alicization_Lycoris bamco 92 tl'den 249'a çekmeseymiş fiyatı keşke Temmuz 10, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 maalesef gene geri gitmişler, zorla kirito oynatıyormuş. onu öğrenince wishlistten çıkardım. akıl tutulması resmen custom chardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 4. Sezon ciktimi bunda, en son kiritonun yavuklusunun annelik maceralarini bitirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 güzel sürpriz oldu, ilk sezonu sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar