Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 şu anime tam bi zevksizlik turrnusolu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 çok iyi ya, şunu nasıl farkedemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 quantum iletisimini cozmuslerdir, lagsiz lagsiz takiliyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ahah harbi ya, ben de farkedememişim onu lol. ED: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aaa ben yeni gördüm la yeni sezonun düştüğünü :) izleyem bari n'apam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 SAO2 EP2 Daha hala ana konuya girmemeleri sinir bozdu ama savaş sahneleri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 2. ana karakter de tanıtıldı. bi soraki bolumle beraber ggo tum hızıyla baslasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Sinon iyi ya http://i.imgur.com/8aGiutp.png ahem taktiksel zekasi ustun, atak formasyonu falan verdi. minigun la kapismasida baya iyiydi. ALO tarafinda ufak capli bi tentacle rape sahnesi vardi euhue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 2 oyunu oynayan istisnasiz herkes ruh hastasi veya hesabina oynandigini soylemedi daha garyto SAVAS ALANINDA CIDDIYETE DAVET EDIYORUM... kizi arizali hadi de, digerlerine ne oluyor yahu donen dramayla iki gram empati kuramadim gankleyemedim diye bu kadar aglayan adam gormedim omrumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Sinon'u öyle bir gazladılarki sanırsın spe. op veteran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 knox said: ALO tarafinda ufak capli bi tentacle rape sahnesi vardi euhue. abi çok tatlıydı o ya http://i.imgur.com/eHg5AeB.png http://i.imgur.com/4Dl6Tbu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 2: that's definitely him http://www.youtube.com/watch?v=jwYf76fRfPc gehen gehen *savaş alanında gülüyor* ya behemosu-san, iki elinle bir minini doğrultamadın ya. http://www.imfdb.org/images/thumb/8/8d/T2GoodOlArney-2.jpg/600px-T2GoodOlArney-2.jpg güven dedin güvendik. http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/2f/08/8c/2f088c4649e2422e519ddfdeeaa54cff.jpg yojimboluğun namına yakışmadı. hayıflandırdın. süper bölümdü, knox neden "seyrettin mi" diye sordu anladım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ya bu anime aşırı kötü ama izlemek zorunda hissediyorum kendimi neden lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Çünkü düzgün kısımları iyi, tırt kısımları da o kadar kötü ki iyi. Her türlü güzel yani ^^ Ayrıca bu bölüm de bayağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 My mind is telling me moe, but muh body, muh body's telling me action... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ha bunun kendi topici vardı doğru ya 3. bölümü hiç sevmedim her şey çok abartılı, çok batıyo ve 3 bölüm geçti hala setup bitmedi hadi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 good game online'da jedi devri başlıyor işte artık. 3 bu kız da o çocuğu sallayıp kirito'ya sulanırsa yuh artık. umarım öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Adam Yeşilçam kötüsü çıktı, öldürdüklerine kırmızı çarpı atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Sam said: 3 bu kız da o çocuğu sallayıp kirito'ya sulanırsa yuh artık. umarım öyle olmaz. o eleman %90 olecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Desu gun çıkmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 oda olabilir eleman zeki doktor aileden geliyor vs vs ama bence olecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ikisi de olabilir ama ilki olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 voice actin bazen baya kötü oluyo, hani genelde gidiyoda arada bu ne lan dedirtiyo. one piece ne kadar en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 3. evet bir japon klasigi 'childhood trauma' dramasi. soygun sahnesini baya zorlamislar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bana şunun cevabını verin ona göre başlayacağım.Şu an üçüncü sezonu falan heralde . İlk sezon kadar iyi mi ilerliyor , ilk sezon harikaydı on bölümde kestiler saçma sapan bir settinge geçtiler bıraktım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar