Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 wiiiru powa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 25 bölüm diablo gibi aynı dancını temizlese daha iyiydi ya bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kötü yensin diye istedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 böyle olacağı belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sövdüm sonunda. bölümün kötülüğünü örtmek için memeleri açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 öf bu ne be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 DEUS-EXU MACHINATSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 o kadar kotuydu ki butun bolum guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://i.imgur.com/YR3AD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yirmiuc bolum sevginin gucuyle exploit yaptiktan sonra ilk kez teknik olarak da hakkaten olurlu bir konsepti ele alip bu kadar kotu yapmis olmalari da bir basari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bu bölüm kız kardeş de yoktu zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bayağı güldüm bu bölüme ya ahahahhahaha. 40 yıl düşünüp taşınsalar daha kötü bir final yapamazlardı sanırım. Admin account login yaptığı yerde yarıldım hatta. Şimdi bir de irl döver ırz düşmanı herifi, sonra da biter işte. Gerçi pain absorb level3 ün altında irl de zarar veriyo diyolardı Kirito level0 da parçaladı, ölmüş veya komaya girmiş filan da olabilir ama yine de bi irl dayağı haketti adam ya:P Bi insan ne kadar ırz düşmanı olabilir ya. Ama şu world seed ne iş? Bi sezon daha mı gelicek yoksa? Neyse bu sefer hiç kasmadan direkt admin yapsınlar da "Kirito-kun o kadar special ki newbie kılıçla epic kılıçlı admini pataklıyo" geyiğinden kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kızı vermezlerse virtual reality'de vakit geçirirler. o olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bittimi simdi dizi ona gore başlıyıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 baslama bence, vaktine yazik fdsjkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Son 3-4 bölüm sapıttı diye seriye vakit kaybı demek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ilk 10 12 bolum u cooooook iyi. sonrası ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ShadowFury said: Bayağı güldüm bu bölüme ya ahahahhahaha. 40 yıl düşünüp taşınsalar daha kötü bir final yapamazlardı sanırım. Admin account login yaptığı yerde yarıldım hatta. Şimdi bir de irl döver ırz düşmanı herifi, sonra da biter işte. Gerçi pain absorb level3 ün altında irl de zarar veriyo diyolardı Kirito level0 da parçaladı, ölmüş veya komaya girmiş filan da olabilir ama yine de bi irl dayağı haketti adam ya:P Bi insan ne kadar ırz düşmanı olabilir ya. Ama şu world seed ne iş? Bi sezon daha mı gelicek yoksa? Neyse bu sefer hiç kasmadan direkt admin yapsınlar da "Kirito-kun o kadar special ki newbie kılıçla epic kılıçlı admini pataklıyo" geyiğinden kurtulalım. Kaede demişti sanırım 3 şey die gerilerde var ama bakmaya üşendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ilk 10 bolumu 6/10 falan. 10 13 arasi sims oynuyorlar zaten. 14 sonrasinda da sacma sapan bi' seye donuyor seri. sunda izledigim 20kusur bolum, narutoda 10 15 filler izlemis kadar mutsuz etti beni acikcasi fjdskjfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 14 sonrası aşırı tırt, ama ilk sezonun ilk birkaç bölümü mükemmeldi bence, bayağı ümitliydim bundan. İlk 8-9 bölüm filan. Kirito-kun is more special than you modunu abarttıklarından itibaren aşırı derecede vasat, Alfheim Online zaten komple vasat. Gerçi hala çok seviyorum. Sadece en başlarında "so good that it's epic" bişeyler bekliyodum, SAO nun sonlarına doğru "so bad that it's good" a döndü, ama hala seviyorum işte:P Tabi her sezon bir tane so bad that it's good animesi izlemezsem o sezon eksik kalıyo benim için, o yüzden seviyo da olabilirim:) wastyrx said: ShadowFury said: Bayağı güldüm bu bölüme ya ahahahhahaha. 40 yıl düşünüp taşınsalar daha kötü bir final yapamazlardı sanırım. Admin account login yaptığı yerde yarıldım hatta. Şimdi bir de irl döver ırz düşmanı herifi, sonra da biter işte. Gerçi pain absorb level3 ün altında irl de zarar veriyo diyolardı Kirito level0 da parçaladı, ölmüş veya komaya girmiş filan da olabilir ama yine de bi irl dayağı haketti adam ya:P Bi insan ne kadar ırz düşmanı olabilir ya. Ama şu world seed ne iş? Bi sezon daha mı gelicek yoksa? Neyse bu sefer hiç kasmadan direkt admin yapsınlar da "Kirito-kun o kadar special ki newbie kılıçla epic kılıçlı admini pataklıyo" geyiğinden kurtulalım. Kaede demişti sanırım 3 şey die gerilerde var ama bakmaya üşendim şimdi. http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_Art_Online#Setting 2 tane daha varmış Gun Gale Online ve UnderWorld diye. Anime onlardan devam eder mi acaba? Setting The light novel series spans several virtual MMORPGs, not exclusively the eponymous world of Sword Art Online. Sword Art Online The first virtual game world, as well as the setting of the first arc of the story. The world takes the form of a giant floating castle called Aincrad, with 100 floors in it. Each floor has a medieval-themed setting and a dungeon with a boss, which has to be defeated before players can advance to the next higher floor. Like most RPGs, it implements a level based system. Alfheim Online The setting for the second arc of the story. All players in the game have wings and are capable of flight. It is a large world, divided into separate 'homelands' for each of its fairy races. In Alfheim's center is a very large tree called Yggdrasil, the World Tree, and the goal of the game is to reach the top. It implements a skill based system with players increasing their stats by developing both their combat and non-combat skills, in a fashion similar to the The Elder Scrolls game series. Aincrad, the castle of the first game, is later accessible to ALO players as well. Gun Gale Online The setting for the third arc of the story. It is a virtual game world with a main focus on guns, although melee weapons like lightsabers and knives also exist. UnderWorld The setting for the fourth arc of the story. According to Kirito, it is graphically the most realistic of all VRMMOs to date. The flow of time in UW is much faster than the real world's just like Accel World. Even so, it seems that even Kirito was misled as to the actual rate of UW's time flow, so it is still unknown. However, in the "There is but one ultimate way" side story, the rate is said to be 1000 times faster than that of the real world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 çatır çatır satıyor dvd/bd leri. ilerde gene 2 cour animesi çıkar ggo ve uw arcları üstüne ama yani gittikçe daha da kötüleşiyor ggo da esas kızı sanırım drama cdsinde miyuki sawashiro seslendiriyor. belki ordan kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yeni oyunda oyun içi takılsalardı işte dungeon falan yapsalardı izleseydik. Bağladır tüm konuyu asunaya, yalan oldu bütün dünya, ırklar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 nesini beğenmediniz arkadaş, içimin yağları eriye eriye izledim. 24 willpower override yapacağına ciem override işte, gene GATSla mı yenseydi yani ne istendi anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar