dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bölüm değilmiş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BabacumMostors said: yok o elindeki bütün bilgiyi döktü bile eheh off-topic 720p torrent indirmek istesem 300 mb diyor ama bu siteden mesela downloadmanager ile inidirirsem 120 mb fln tutuyor iki part 720p olsun 150 mb geçmesin desem nerden bulurum ki başka? iş yerinde torrent açamıyorum ondan sorun :P bölüm de çok iyiydi son 4 bölüme heyecan fırtınasıyla giriyoruz http://www.animetake.com/ Indirecegim zaman buradan bakiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 animehere haricinde site açılmıyormuş burada :/ eve artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Akito said: tentacle ahaha 18:00 dakikada da kardeş gibi yetiştik ama aslında kuzenim deseymiş "arda bey?" vakası olacakmış. off asdlfasdf Oraları kiritoya anlatmıyodu ya, internal monologue du onlar. Arda bey? vakası çıkmaz yani^^ Anlıycaksa ancak Asuna nın adından anlıycak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Olmayan Japon sapikligi da yok bunda. 4 bolum kaldi ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 21 o sahnede aegis of uruk ilk bölümü geldi aklıma lol http://www.youtube.com/watch?v=BD4Lc2m8tZ0 ahah tam bir işe başlarken sunucu downtime girmesi de ne sinirdir, bir de "gm'ler yusuflayıp hotfixlediler" kısmına çok güldüm, reckoning lord kazzak hesabı lmao http://www.youtube.com/watch?v=6xhgvouRprw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 22 Hiç item yok en zor zindana giriyon hem de tek başına.Asunaaaa diye bağırsan da bi bok olmaz.LFM TREE QUEST;LFG TREE quest diye adam toplasana lan.Gerçek hayata döndüler meh dedim atladım sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kapı devamlı açık kalıyo ilk kattakiler de trash kıvamında. tonla adam toplasa gayet iyi ilerlerlerdi. eşya olayı da cidden yukarda yazıldığı gibi büyük bi eksiklik. herifte dodgelanamayan kılıç var bizimki hala başta verilenle takılıyo lol. oyun olduğu gerçeğini, geçen oyundaki başarısının nerdlüğüne bağlı olduğunu kavradığı iyi oldu. bi dahaki bölümde umarım bi şeyler farmlar da öyle girer. oyun kısmına da fazla kaptırınca dramı yüzümüze yüzümüze vuruyolar. genel anlamda iyi bölümdü. MAMAA diye başlaması hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ailecek gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ne dram döndürdüle arkadaş..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yamete oni-chan. matte, yada... Salak karı ya. Sinirimi bozdu gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ÖZÜR DİLERİM SUGUHA ÇOK KARİZMAYIM 2 DÜNYADA DA BANA AŞIK OLDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 iki bolum sonra dis fircasi bekliyorum, hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 endingde ciddi ciddi crawling bekledim bu akdar ucuz dramdan sonra http://www.youtube.com/watch?v=6X5MeX1uef4 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/422/798/794.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mortis said: ÖZÜR DİLERİM SUGUHA ÇOK KARİZMAYIM 2 DÜNYADA DA BANA AŞIK OLDUN ahahasdf doğru lan sanırsam bu dizi yrrk gibi bitecek, zaten esas oğlanlık mertebesinin sınırları zorlana zorlana ayçiçeği oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Fly said: iki bolum sonra dis fircasi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Dungeonı sololamaya çalıştığı sahne bayağı gazdı, ilk başları da güzeldi ama brocon semi-imouto ve forced draması feci halde bayıyo ya. Katılıyorum, bu animeyi bu noktadan sonra anca diş fırçası kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 10 Bolumde baydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sırf mmo tropeları yüzünden ittirifoktan bir diziyi izlerseniz öyle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 başları iyi gibiydi.. de o son birayı içmeyecektik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ya kirito'nun dikbaşlılığına alıştık zaten, ekşın gene gayet iyiydi. kuzen de rahatladı diye o kısım da kapanır artık, mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben hala memnunum ya sao'dan her hafta izledikten sonra yetmedi biraz daha diyesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hemen bir çırpıda bitirdim animeyi ohh içim rahatladı açıkcası sao evreni daha güzeldi şimdi ki evren biraz tırt ayrıca tentacle falan echi ensestler falan noluyoz reyting çabaları mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şimdiki evrende hiç diyaloğa girmeden ağaca yardırdığı için oyunu tanıyamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar