liberal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 pingler nasıl? ilk sayfadaki videolara kahkahalar attım %50 falan indirime girsin alıp ekip kuralım dağıtalım. zombi oyunu dediğin böyle olmalı ya karanlık falan. animasyonlar sicik ama teamplay olunca oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hikaye epikmiş işin ilginci bu tür hikayeleri yaşatcak oyunlarin rpg değil bu tür oyunlar olması yalnız steamden arma 2 ye bakinca şöyle bir not çikmasi Day Z Mod requires Arma II: Combined Operations which is made up of Arma II and Arma II: Operation Arrowhead haha adamlar niye baktğimizi anlamişlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bende onu gördüm, adamlar uyanık bakkal gibi yazı iliştirmişler mod hakkında ahahahaha Bi de bu ARMA motorunda askeri olarak ne ararsan var, tank-helikopter falan var mı modun en ileri safhalarında acep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 helikopterle zombi avladiklari bir video gormustum.. var galiba.. bu arada indirim gelecegine kesin gozuyle bakiyordum ama umutlarim azaldi.. 5., 4. derken su an top seller listesinin 1. sirasina oturdu hic daily veya flash sales'a girmedigi halde.. millet sapik gibi arma aliyor.. niye indirsin adam fiyatlari.. yine tabi bir sevap isleyebilirler o ayri =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ya bu modun yapımcıları o serverları nasıl stabil tutuyorlar peki kaç yüz bin karakter açılmış alla alla, yok mu destekçileri firma falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Modu yapan adam zaten Bohemia'da calisan biri, firma destek veriyordur. Serverlari isteyen adam acabiliyor. Bir tek karakterler ortak bir havuza kaydoluyor sanirim. Fakat serverlarin pek stabil oldugu da soylenemez. Helikopter, araba, tank gibi seyler var ama her serverda acik degil. Bir de calisir halde bulunmuyor sanirim; etrafta tamir etmek icin motor parcalari vs. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Baktım az bişey çok iyiymiş ya. Co-op güruhu olan, kurmak isteyen varsa dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Buna benzer bir MMO da çıkacakmış. The War Z diye. Zombie Survival yine. http://www.ign.com/articles/2012/07/19/the-war-z-a-new-zombie-survival-experience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 o modun yapımcıları bırak serveri ayakta tutmayı üstüne bir de minecraft serveri açtılar. http://forum.paticik.com/read.php?35,6264546,page=6#msg-6352771, http://forum.paticik.com/read.php?35,6264546,page=6#msg-6361544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Innuendo said: http://i.imgur.com/KTuai.jpg soyle hikayeler oyunu sattiriyor zaten. 1 haftadir oynuyorum bende, varsa oynayan bi ekip kuralim. çok hüzünlü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bekliyorum almak için sürekli izlemedeyim ya. uzun zaman sonra doğru düzgün bi oyun çıktı bana göre. indirime girsede alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 %40 indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dün geceden beri dayz oynuyorum bayağı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bende bugun alabilirsem geliyorum aranıza . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 http://steamcommunity.com/groups/dayzturk grup açtım haberleşelim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Alan oldu snrm bügün bi sürü. oynayalım bir ara patice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ARMA 2 yi steamdan atana diablo 3 te 10m gold + cs go beta key hadi biri alıversin. olmadı 18 dolarını pazartesi vereyim yahu steam id : catlikethiief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 forumlarına baktım da aynı tahmin ettiğim şeyden şikayetçi olmuş insanlar. pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 acaba nedir nedir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dayz pati yap grubu hacı bu akşam alıyorum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sam said: forumlarına baktım da aynı tahmin ettiğim şeyden şikayetçi olmuş insanlar. pas. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: acaba nedir nedir:D said: The PvP is what makes this game so intense and fun, but every playerkill should matter. It should give you reward (equipment), but on the other side deny you options (teamwork?), so you have to weight it against each other. Atm there is a minor group of people who like to kill players for the lulz and justify this with "In an postapocalyptic world i would kill your for food" WHEN ACTUALLY DID YOU KILL A SURVIVOR IN THIS GAME BECAUSE YOU WERE STARVING TO DEATH? (hilarious argument) The problem is, that this group pushed the normal paranoia of a dayz-player over the top, so now average players shoot people on sight cos they think anybody else would. If i get no reward for not killing you, why should i take the risk of you shooting me in the back? The only thing that stops some players from doing so is their moral and their empathy in the poor guy that just lost all his stuff without any reason. thread uzun lafın kısası skype'da konuşup beraber parti kurmadığın herkesi gördüğün anda öldürmemek aptallık. hype geçince hızlı patlar oyun muhtemelen. videolarda komedi buglar filan da var ama hadi o neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 e alpha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sam said: forumlarına baktım da aynı tahmin ettiğim şeyden şikayetçi olmuş insanlar. pas. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yukarıda yazdım. Supradyn said: e alpha? "hadi o neyse" dedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar