Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://kotaku.com/5932418/dayz-is-officially-being-turned-into-a-standalone-game?utm_campaign=socialflow_kotaku_twitter&utm_source=kotaku_twitter&utm_medium=socialflow
Mesaj tarihi:
ben almadım ama alanlar için:

Those already playing, don't worry: because development is taking place alongside support, "anyone who is playing the mod now will be able to continue to do so".
Mesaj tarihi:
Ya serverları kapatmazlar veya büyük hatalarda destek verirler elbet, ama bu şekilde kalacak gelişmeyecekse yine boşuna almış oldu millet ARMAları, ayrı oyun haline getircez diyorlar sonuçta.

Ben OFP'yi ve devamı ARMA'yı eskiden beri sevdiğim için bana dert değil zaten vardı, ama tonla adam bu mod için aldı ARMA'yı, geliştirmeyeceklerse şu haliyle pek bir kıymeti yok.
Mesaj tarihi:
oha ya. harbi boşu boşuna arma 2 ye para verdirdiler.

heralde WorldZ mi ne olan mmofps çıkınca aynı konseptte onlarda tma oyun yapalım bari dediler ama cidden şunu steam indiriminden önce söleselerdi :D
Mesaj tarihi:
Oski said:

ben almadım ama alanlar için:

Those already playing, don't worry: because development is taking place alongside support, "anyone who is playing the mod now will be able to continue to do so".

ağlamasınlar diye yazmışlar bariz ahaha, koskoca standalone versiyon olacak satacakları bi de modu geliştirmeye devam edecekler, tabii lulz
  • Yeni Oluştur...