Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 arma2 combined operations alıyorsunuz steam üzerinden 29.99$ su anda. o kadar zengin degilim diyen benim gibi gururlular arasina katılmak icin steam: grimnax :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 benim aim kayboldu ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 serverdan servera deişir ayarlar kimisinde crosshair yok onlardan birine denk gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 oke saol.boyle oynamak asırı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 4 kişi olduk bölünerek çoğalıyoruz yakında pmc olarak hizmet vericez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://kotaku.com/5932418/dayz-is-officially-being-turned-into-a-standalone-game?utm_campaign=socialflow_kotaku_twitter&utm_source=kotaku_twitter&utm_medium=socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ahahahha millete hiç bir zaman oynamayacakları ARMAları çaktılar, şimdi de yeni motorlan yapacaz buraya kadarmış çekiyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben almadım ama alanlar için: Those already playing, don't worry: because development is taking place alongside support, "anyone who is playing the mod now will be able to continue to do so". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ya serverları kapatmazlar veya büyük hatalarda destek verirler elbet, ama bu şekilde kalacak gelişmeyecekse yine boşuna almış oldu millet ARMAları, ayrı oyun haline getircez diyorlar sonuçta. Ben OFP'yi ve devamı ARMA'yı eskiden beri sevdiğim için bana dert değil zaten vardı, ama tonla adam bu mod için aldı ARMA'yı, geliştirmeyeceklerse şu haliyle pek bir kıymeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 satılık arma 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 oha ya. harbi boşu boşuna arma 2 ye para verdirdiler. heralde WorldZ mi ne olan mmofps çıkınca aynı konseptte onlarda tma oyun yapalım bari dediler ama cidden şunu steam indiriminden önce söleselerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 o zaman arma 2 combined ops best seller olmazdı proG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Oski said: ben almadım ama alanlar için: Those already playing, don't worry: because development is taking place alongside support, "anyone who is playing the mod now will be able to continue to do so". ağlamasınlar diye yazmışlar bariz ahaha, koskoca standalone versiyon olacak satacakları bi de modu geliştirmeye devam edecekler, tabii lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 şu topicin gazına gelip iyiki almamışım abi ki steamde böyle paticik gazına gelip aldığım 250 dolarlık oyun var meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 fakirler dertli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberone_01 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 beyler durum nedir pek anlamış değilim.son haberler ne oyunmu kapanıyormuş.the warz çıkıcakmış ama o dayz ekibinin oyunu değil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oyun duruoda bize bu beta daha bin tane şey gelcek vs diyip aldırdıkları şeyi bıraktık bu hailyle yeni 0dan oyun yapcaz diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bence oyun bu haliylede çok iyi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 iyide bu haber yeni bişey değil ki bayadır var bu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 MMO gibiymis baya zevkli gozukuyor ama sahsen standalone'u bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Arkadaslar simdi steam üzerinden satın aldım indiriyorum, bir sonraki asamada Dayzmods link icerisindeki adımları mı takip etmem gerekiyor sizde boyle mi yaptınız? Biraz karısık gibi geldi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 six launcherı indir herşeyi kendisi yapıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ok indirme isleminden sonra sadece onu indirip kuruyorum oyleyse tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 trollük olcak biraz ama 2x cs go preorder karşılığında steam üzerinden takaslayabiliriz elimde 1 adet arma 2 co var şu anda. 3 dolarınız cebinizde kalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar