Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 6850 ile betada oynuyodum ben mediumda 40la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi beta çok kötüydü. bf3'te de öyleydi. low'da da 30 fps high'da da 30 alıyodum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 6870 mediumda 70 fps, high'da 45 ultra'da 30 ile oynatıyor. Benim kendi ayarlarım mesh ve texture filtering ultra kalan herşey low veya kapalı :) 60fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 df said: 7970'de mi olmuyo ben mi şanslıyım bilemiyorum. benim için oyundaki en önemli sorun aldığım puanların yarısı işlemiyor. oyun düzgün bitiyo yeni oyun başlıyo çökmeden vs ama biten oyundaki puanlar gelmeyebiliyor bazen. 6 levelim hala. 10 u rahat geçerdim düzgün olsa. ribbonlari ve oyun sonu gelen odulleri vs saymiyor aptal oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 o çözünürlük sliderı var asıl olay orda onu yüzde 200 yapınca sapıtıyor fps 5-10 felan kart 6950 onun dışında highda 40-50 fps aa kapalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 BF4 settings tool, kullanın kullandırın. Bf3te de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 guvenilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Brightmist'in üzerinden bi servera girdim tdm şaka gibi al sniperı takıl, TDM ile kasmak hızlı olabilir beyler. 27.5k total exp aldım boost açık değildi :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Red said: arkadaşlar boktan kartlarla oynayanların performansları nelerdir. 5770 mesela. aa falan kapalı high oynatıyor mu bf3 gibi. sen gelme ulan sdf lowda falan oynarsın belki ama şu an ortalık karışık yamalar gelsin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben boost açmayı bi bulamadım ya. 4 tane 1 saatlik %25 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 oyunda esc e bas menu gelsin sağ altta booster yeri var tıkla seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Oyun başlayınca esc'ye bas sağ altta bir işaret var ona tıkla seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 onları biz mi açıyoduk ya, ben pack i açınca kendi kendilerine aktive oluyorlar sanıyodum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 MNG kargo geber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 senin oyun hala mı gelmedi yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sene 2013 neden kutulu oyun aliyonuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu arada benim stutter aşırı fpsdenmiş sanırım. monitörden sonra sıfır sorun. sıfır takılma butun ayarlar high, AA falan kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ne kadar indiriyor oyun toplamda şimdi alsam bu haftasonu oynıyabilirmiyim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 8mbitle 9 saat falan sürdü. bu arada topak şişmiş yenisi açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Esh said: sene 2013 neden kutulu oyun aliyonuz olm. 90 tlydi kampanya + bedava dlc + adil kullanım belasından kaçındım. Riske değdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 hey maşşallah neyse remote desktop indiririz artık. önümüzdeki haftaya anca oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?40,7280024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar