bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 beni bayıyor ya her türlü shooter, 1 ay gideri var onun dışında eş dost gel demedikçe girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 göt kadar maplerdeki vehicle sayısını azalttıkları zaman 10 numara oyun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ciddi bir fps oyuncusu olarak bf3 aşkımda uzun sürdü aslında ama ne zaman arma oynamaya başladım diğer bütün shooterlar değerini kaybetti ya. istediğim şeyi hiçbiri vermiyor arma ve modları dışında. mafettin beni arma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tamam aldım, gece yarısı kalp kırmaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 reampage said: ben aldım ilk bakışta bf3 gibi gelsede sanki hava koşulları daha gerçekçi bu sefer ya, hele o dalgalı ada mı mapin adını bilmiyorum epey başarılı yağmur vs şimşekler. Birde adam vurma bu sefer daha gerçekçi gibi bilemedim. Ama yine 1 saat oynadıgım zaman başım ağrıyor, alışamadım Demin bi bf3 videolarıma baktımda hatırladığım gibi g36c uzun menzilde bile çatır çatır işe yarıyordu susturucu + holo ile.(benim setup oydu) Şimdi carbinelar baya cacık medium'da bile zor kullanması. Çok tepiyorlar. Ayrıca ROF'lar sağlam nerflenmiş sanırım özellikle G36C'de. Netcode'un leşliğinden dolayı emin olamıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: betadan dahada optimize ettilerse alsam mı ya? 40 fps ile oynuyodum betada en son mediumda falan. ama gaza getirilmem lazım. çünkü aynı oyuna 100 tl veresim yok hiç. biraz övsenize oyunu bf3'e göre falan çok canım sıkılıyo çünkü Abi ben de böyle düşünüyordum ama BF3 kendi klasmanının en kusursuz oyunuydu zaten, bunun da eksiği yok fazlası var yani. Hava muhalefeti, naval warfare, class perkler, commander, squad field upgrade, yeni silahlar, yeni upgradeler, yeni araçlar, çok fazla customization option, yeni mapler falan filan. E bir kaç ay sonra BF3 mapleri de gelecek zaten, Gulf of Oman'da triggered event sandstorm olacakmış mesela, Caspian Border'da ortadaki kule yıkılacak duvarlar kırılacak yeni routelar açılacak, Metro'da tavan çökecek yeni girişler açılacak. Yani oyuna baktığım zaman açıkçası evet 3'den çok bir farkı yok yukarıda yazdıklarım dışında, ama durup da "lan keşke şunu da koysalarmış" dediğim olmadı daha. Eksiksiz bir oyunun üstüne eklemeler yapmışlar yani, yine skypeda çığlık atarak oynanıyor bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 DICE: Battlefield 4 netcode is top priority, working on a fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Enginar tüfekleri feci ya, ilk burstten sonra tekrar tutturmak imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: an-94 var değil mi? AK12 var, çok benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 BioHazarD said: DICE: Battlefield 4 netcode is top priority, working on a fix şu olay gerçekten çok ama çok kötü ya enrage oluyorum şu yaşımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Darkviş close-to-mid ACE52 CQB , mid-to-long AK5C veya AKU kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya Fenerhbaçe MNG şubesine yakın bir pati var mı paketimi alabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bright said: Darkviş close-to-mid ACE52 CQB , mid-to-long AK5C veya AKU kullan ACE52 kullanıyorum aynen de fena bozuldum g36c'min nerflenmesine :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sirf m4 sevdigimden carbine kastim, m4te sadece burst varmis. dafuq arkadas ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: an-94 var değil mi? İlk dlcde gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 BioHazarD said: sirf m4 sevdigimden carbine kastim, m4te sadece burst varmis. dafuq arkadas ya. nasıl sadece burst? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 full auto yok, sadece tek ve burst var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 single silahi değil mi abi zaten? ben singleplayer oynarken m4 kullandım hep inanılmaz one shot çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 singleda fazla ilerlemedim, multide actim ben. m4a1mis anladigim kadariyla benim istedigim versiyonu, duz m4te burst varmis sadece. edit: hardcoreda bi burstte alir muhtemelen zaten de pek deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 m4 fena tepiyo :D Ben P90'ı sevdim aslında yakın mesafede affetmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aralgame ölümüne nefret ediyorum senden, yokol ya. Ne dicem bilemiyorum, o kadar kötü iş yapıyorlar ki, şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lan ne şerrefsiz bu insanlar ya, yanında tank yanıyo adam bi repairlemiyor, aptal aptal ateş ediyor makineliden veya atlayıp law atmaya kasıyor. Ulan mal takım kazanınca çok daha fazla puan alacan hey allaam. Taa anasının hamından helilere makineli sıkıp tankın yerini belli ediyor, ama belki görür diye dibimizde markladığım adama sıkamıyor, sinir oldum iyice ya ve hepsi nerdeyse böyle istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Chemical said: Aralgame ölümüne nefret ediyorum senden, yokol ya. Ne dicem bilemiyorum, o kadar kötü iş yapıyorlar ki, şaka gibi ya. gelmedi mi hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 geldim beyler korkabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 paketi alması için arkadaşı yolladım kargo şirketine söyledim almaya gelicek biri diye, şirket vermedi şimdi de, aral bilgisayarı arayın oradan izin alın vs moduna girdi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar