bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi assaultta çok güzel zaten riflelar ben support'a gittim şimdi takım olarak oynarken engineer'a gidiyorumç support'a gitmemdeki motif mortardı, çok güzel görünmüştü ilk başlarda sonra nefret ettim çok işlevsiz buldum. vehiclelara falan 8 vuruyor. yoksa lmg seven biri değilim zaten. rpk yine bir nebze rifle'a yakın. engineer'da işte bir recon, 2 engineer oluyoruz toplu oynarken tank/heli falan gelince motor olup stratejik yerleri kaybetmiyoruz. yoksa pwdlereden lmg'lerden daha çok nefret ediyorum. carbine geldi ama onunda bütün olayı hip fire. hip firedan ziyade ben stabil med range istiyorum. 100 çatışmaya giriyorsan 80'i mid abi zaten eğer recon değilsen veya sabit durmuyorsan. assaultlar çok iyi işte de anti-vehicle sıfırsın. 3 assault objective capliyorsun 1 tane tank geliyor belini kırıyor çok kötü. ve aşırı vehicle var maplerde. supportla bile c4 falan yetmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Edriel said: şimdi bu heavy barrel acurrutyi artırıyor ama stability i düşürüyor diyor ya LMG ye takarsam recoil iyice coşucak mı ? accuruty artıyorsa recoil nası düşüyor mind fck :S Accuracy- burst/single fire stability - full auto kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 işte bunu ben şimdi öğrendim mesela asdhasudhasd ben accuracy autoyu de etkiliyor sandım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 stability spray n pray kafası eskiden silahlara 90% aynıydı yapılacak upgrade şimdi önce silahı default kullanıp eksiği neyse ona göre upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lan ben baska bişimi oynuyorum ne anlatıonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bingildak said: abi assaultta çok güzel zaten riflelar ben support'a gittim şimdi takım olarak oynarken engineer'a gidiyorumç support'a gitmemdeki motif mortardı, çok güzel görünmüştü ilk başlarda sonra nefret ettim çok işlevsiz buldum. vehiclelara falan 8 vuruyor. yoksa lmg seven biri değilim zaten. rpk yine bir nebze rifle'a yakın. engineer'da işte bir recon, 2 engineer oluyoruz toplu oynarken tank/heli falan gelince motor olup stratejik yerleri kaybetmiyoruz. yoksa pwdlereden lmg'lerden daha çok nefret ediyorum. carbine geldi ama onunda bütün olayı hip fire. hip firedan ziyade ben stabil med range istiyorum. 100 çatışmaya giriyorsan 80'i mid abi zaten eğer recon değilsen veya sabit durmuyorsan. assaultlar çok iyi işte de anti-vehicle sıfırsın. 3 assault objective capliyorsun 1 tane tank geliyor belini kırıyor çok kötü. ve aşırı vehicle var maplerde. supportla bile c4 falan yetmiyor yani. aşşa yukarı aynı kafadayız bende son 2 gündür support oynuyorum yeni açtım mortarı LMG ler baya iyi ya medium range te basıp basıp çekip manual burst yaparak ağlatıyorsun http://www.youtube.com/watch?v=lxxKgXWf0q0 şunu bir incele m294 campaign sonunda açılıyor bunu kullanıyorum çok memnunum. Tanklara bende uyuzum ya şu railroad lı mapte rush falan oynarken mesala direk oyunu domine ediyorlar ve kolay inmiyorlar. Ya 2-3 stingerla spam yapıcak ya da arkasına geçip rpg sallıycan oda geçebilirsen -.- Linklediğim LMG yi dene ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alın la http://symthic.com/bf4-accuracy-plot-comparison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 aha bu vardı doğru allah razı olsun iyi hatırlattın bunun ile atachmentları karşılaştırabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Second Assault DLC'si ile Caspian Border, Operation Metro, Operation Firestorm ve Gulf of Oman geliyormuş yeni gördüm. Gief Grand Bazaar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 64 bite çevirme falan diyordu birileri nasıl oluyormuş o iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 moriQ said: 64 bite çevirme falan diyordu birileri nasıl oluyormuş o iş ? origin clienttan sağ click/game properties/64bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Biz müyendizler napak peki, tüfek desen zaten bişeye benzemiyor, tankların başında tüpgaz kuyruğu gibi kuyruk var, benim müyendizim neye binecek ha neyee sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu lag problemi sizde olmuyor mu? hangi sunucuya girersem gireyim hayvanlar gibi tekliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bende deli gibi fps drop var unplayable. bazen lagda oluyo ama daha çok hardware kaynaklı gibi, yada loss var, çünkü ping hep sabit. fps sürekli düşüyo 60 tan 10 a vs... çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 driver güncelleyin güncel değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya bak yine sunucu gitti eyw Certhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 driver değiştir. bende 5–6 fps dalgalanma var anca baya stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hayda tam anti air e alisiodum gitti server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Son sürücü yüklü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi bende fps sorunu yok fix 60'da geziyor ama pingin 3-4 olduğu tr sunucularda bile lagdan oynanmıyor. sürekli 1sn falan geri atıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 DamienThorne said: Son sürücü yüklü ya :( gpu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 razzRaziel said: abi bende fps sorunu yok fix 60'da geziyor ama pingin 3-4 olduğu tr sunucularda bile lagdan oynanmıyor. sürekli 1sn falan geri atıyor oyun. package loss gibi dediğin şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://symthic.com/bf4-compare?LSAT_vs_M249 LSAT daha mı iyi anlamadım edit : pardon daha hızlı ve 2 kat ammo alıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Gpu GTX 670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Certhas said: servera gelin oynayalım iki tane squad dm paticik serverı var. birini conquest yapın bari ama large olmasın. Gelen olursa yapayım serverı conquest small. Şu an sq dm ama paticik ahalisi ne isterse onu yaparız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar