Certhas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 64 bite nasıl geçiyorsunuz? // buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kermit said: 2 gündür sıkıntısız oyuyodum. bugünde bıngıldak ve xaeninle saatlerce oynadık. ama artık oynayamıyorum çünkü bazen loading ekranında bile kilitleniyor. oyuna girebilsem bile 20 30 sn sonra kitlenip kalıyor. sıcaklıklar normal driver güncel falan ama yok yani. 660 ti ekran kartıda bu arada bir tane bouncing bomba atan zımbırtı oyundan bir dakika içinde atılmanıza sebep oluyor. kullanımda ise oyuna girmeden battlelogdan girip çıkartın equipden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Oyunu oynuyorsun oynuyorsun random bir zamanda (ani dönüş yaparken mesela...) Çat kilitleniyor oyun Mal gibi kalıyor öyle task managerden sonlandırıyorum mecbur. Ya bi yapamadılar şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben oyun sonlarına doğru baya bildiğimiz koşmuyorum kasmasın PC de oyundan atmasın diye. Doğarken Shift basılı tutuyordum falan yapmıyorum artık bu tür hareketler. Baya değiştirdi beni bu crash tripleri, sakin bir adam oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bakalım bugün kü 10-11 arası maintance tan sonra düzelicek mi crashlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dün anır anıra eğlenerek oynadık ama oyunun release'i cidden fail ötesi oldu. server, optimizasyon, crashler, rubberband kabak tadı verdi. bugün 7. gün. hala çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 aente said: kermit said: 2 gündür sıkıntısız oyuyodum. bugünde bıngıldak ve xaeninle saatlerce oynadık. ama artık oynayamıyorum çünkü bazen loading ekranında bile kilitleniyor. oyuna girebilsem bile 20 30 sn sonra kitlenip kalıyor. sıcaklıklar normal driver güncel falan ama yok yani. 660 ti ekran kartıda bu arada bir tane bouncing bomba atan zımbırtı oyundan bir dakika içinde atılmanıza sebep oluyor. kullanımda ise oyuna girmeden battlelogdan girip çıkartın equipden. Evet, assault'ta M320 LVG oynuyorsanız, 1 atış yaptıktan sonra crash veriyor bilginiz olsun. Eğer bu varsa assaultunuzda battlelog'tan çıkartın silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Editor said: Oyunu oynuyorsun oynuyorsun random bir zamanda (ani dönüş yaparken mesela...) Çat kilitleniyor oyun Mal gibi kalıyor öyle task managerden sonlandırıyorum mecbur. Ya bi yapamadılar şunu ya oyundan dolayı crash yemedim hiç. sistemde başka sıkıntı olmasın? server uçuyor genelde oyundan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyunda abi sorun herkeste göçüyor oyun. sistemle alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hata buymuş =) "Gelen haberlere göre Battlefield 4'ün multiplayer modlarında QBU88'e susturucu takıldıktan sonra tek bir ateş edildikten sonra sunucudaki bütün herkeste oyunun sesi kısılıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Şu anda battlelog'a bağlanabilen var mı? Hata verip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben giremiyorum çünkü işyerinde güvenli internet var ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 12 ye kadar bakımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 aente said: kermit said: 2 gündür sıkıntısız oyuyodum. bugünde bıngıldak ve xaeninle saatlerce oynadık. ama artık oynayamıyorum çünkü bazen loading ekranında bile kilitleniyor. oyuna girebilsem bile 20 30 sn sonra kitlenip kalıyor. sıcaklıklar normal driver güncel falan ama yok yani. 660 ti ekran kartıda bu arada bir tane bouncing bomba atan zımbırtı oyundan bir dakika içinde atılmanıza sebep oluyor. kullanımda ise oyuna girmeden battlelogdan girip çıkartın equipden. khazadum said: aente said: kermit said: 2 gündür sıkıntısız oyuyodum. bugünde bıngıldak ve xaeninle saatlerce oynadık. ama artık oynayamıyorum çünkü bazen loading ekranında bile kilitleniyor. oyuna girebilsem bile 20 30 sn sonra kitlenip kalıyor. sıcaklıklar normal driver güncel falan ama yok yani. 660 ti ekran kartıda bu arada bir tane bouncing bomba atan zımbırtı oyundan bir dakika içinde atılmanıza sebep oluyor. kullanımda ise oyuna girmeden battlelogdan girip çıkartın equipden. Evet, assault'ta M320 LVG oynuyorsanız, 1 atış yaptıktan sonra crash veriyor bilginiz olsun. Eğer bu varsa assaultunuzda battlelog'tan çıkartın silahı. yok bu bende de oluyor. tek bir ateş yada bomba atmadan kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kermitin ki çok enteresan oldu, 2-3 saat oynadık hiç sorunsuz. yani normal olağan göçmelerin dışında sorunsuz. ondan sonra adam bir düştü bir daha giremedi loadlarda falan takılıyor. ısınma falan da yok yani süper anlamsız bir durum. at yüküyle para verip şunları yaşamak son derece rahatsız edici yani bir de aaa ürün olmasa neyse diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sereglin said: oldu mu? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ati'ye gelin gençler. boşverin nvidia'yı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 df said: ati'ye gelin gençler. boşverin nvidia'yı =) Bizim sorun AMD kullananlarda zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 silahlara aksesuar önerileriniz alalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bf3te en son hb + grip şekline dönmüştü assault için aek için hb denedim, kontrol edilebilir bi recoil değil gibi geldi. 900 rof ile de teker teker yollamaya gerek yok mermileri muzzle break + angled grip aek için mesela bence iyi oldu. daha uzun mesafede isabetli oynamak istersem scar-h dönüyorum. medium rangede aug ak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 suBzer0 said: tamam halk ekmek bayisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sdf yedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar