NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Rahatsızlığın varsa geçmiş olsun hanımefendi tıp çok gelişti sıkma canını. Yok erkeğim diyorsan mümkün değil diye birşey yok. Vardı hamile kalan bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 komiksin tamam neutrogena ama yeter, daha anlayacağın bi dille kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=w8r5TTBMl4g#t=157s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dün bf1943 demosunu indirip oyanadım biraz acayip güzel geldi. gerçi benim mallığım tabi daha önce oynamadığım için farketmemişim oyunuda , anlamadığım bu bf1043 yeni mi eskimi? satın alım dıyorum ama önce size bi sorayım dedim.(sadece ps3 temi oynanıyor bu arada?pc ıcın olsa daha leziz olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sadece ps3 o ve ecksbawks tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 e peki ne oynuyor millet şimdi ben cok begendim oyunu devamı falan varsa ondan alip baslayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bad company 2, bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 660ti ultra kaldırır mı bunu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ash'e sor,onda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ultra zor mid tier kart oldu artık o, high akar ama herhalde. bf3 grafik motorunun %50sini kullanıyosa bf4 90 mı kullancak ne öyle bi demeç vardı. gpular ölecek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben hd6850 ile high oynuyorum yani ultra oynatır bence,kartın artık mid tier sayılması bir şey değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 eğer dedikleri doğruysa 6850 ile 10 fps flaan oynarsın high bf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 benim 560 ti ne alemde olur peki ? 3'ü ultra kaldırmıştı, 4'ü high kaldırır mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hw sitelerinin benchlerinin düşmesi lazım ya, oyun nasıl görmeden sallama tahminler hep. bence sp her şekil high ultra oynatır çoğu ortalama kart amme mp nasıl olacak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Xenocide said: razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=bydGoAdvmZo ahasdfsdgfdhdfb ahahah tekrar tekrar izliyorum askfaslkfas yeni gördüm çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 şu 2142 çok güzeldi ya ama en çabuk patlayanı o oldu nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cantug said: Xenocide said: razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=bydGoAdvmZo ahasdfsdgfdhdfb ahahah tekrar tekrar izliyorum askfaslkfas yeni gördüm çok iyi ya haha ben bunu sessiz izlemiştim olayı sesmiş meğer haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Silphatos said: eğer dedikleri doğruysa 6850 ile 10 fps flaan oynarsın high bf4 ben başlığın bf4 olduğunu görmedim,bf3 hakkında konuşuyordum. o konuda haklı olabilirsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Silphatos said: ultra zor mid tier kart oldu artık o, high akar ama herhalde. bf3 grafik motorunun %50sini kullanıyosa bf4 90 mı kullancak ne öyle bi demeç vardı. gpular ölecek yani kalbimi kırdın. kalbimi. kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 4850 var ulan bende, kalp falan kalmadı kalpsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ön siparişe açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 alanı s.ksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=bydGoAdvmZo ahasdfsdgfdhdfb AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 haha video cok iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ea oyunu alırken westwoodu nasıl yok ettiklerini origin i alıp nasıl uo yu piç ettiklerini bioware i, simcity i, old republic i düşünün. adamlar yetenekli developerları alıp işlevsizleştiriyor son 5 yılda kaç tane fallout gibi, divine divinity gibi, uo gibi oyun çıktı yok işte çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar