bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 boş server niye göçsün abi zaten? ekran kartı için bekleyin daha optimizasyon gelir. 10-15% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şimdiden saat belirleyin akşama pati serverine akalım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sp oynarsak silah fln açılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Premium user'lara acilen stat reseti eklemeleri lazım, rezil kepaze gibi statlar ortada :D Bu arada serverlara que olmayı açmışlar hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Şu anda bir çalışma felan mı yapıyorlar acaba, girdiğim her server 5dk içinde çöktü. Kaç gündür oynuyorum hiç yaşamadım bukadar ardı ardına crash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 crashfield 4 oldu iyicene. zaten reflexlerim ölmüş iki adam vurunca da server çöküo :) yaw herbişeyi parayla unlock etme satsınlar gene alacam lan parasıyla değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 unlocklar çok hızlı zaten ya 2 günde ben bütün supportu açtım, casual adam 2 haftada 2-3 classı tamamen açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bf3'le statlarımı karşılaştırdıydım geçen gün ilk 15 saat için, bf3'te 4 kat daha fazla adam öldürmüşüm. Ya kötüledim ya mapleri çözemedim yada infantry bf4'te zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 pati serverın adres ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 lannn yine sunucu çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 D@rkwish said: bf3'le statlarımı karşılaştırdıydım geçen gün ilk 15 saat için, bf3'te 4 kat daha fazla adam öldürmüşüm. Ya kötüledim ya mapleri çözemedim yada infantry bf4'te zor :D oyun çıkınca günde 15 saat oynayan elemanlara en başta yetişmek zor oluyor ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 moriQ said: lannn yine sunucu çöktü aynen niye 64 kisilik 1 adet turk conquest serveri var qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 artar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Adres ?? DamienThorne said: pati serverın adres ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 boosterlı puanlar gene yalan oldu tam yapmadan neden release abi batsın dice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 utanmadan bi de we have identified diye yazmışlar anasayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 BF3 releasede 5-20 kişi takılıyorduk bir ts serverında, var mı bf4 için böyle bir girişim? Baya zevkliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 aslında girmek lazım o işede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yine ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bağzı serverlar çok dandik saat başı çöküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 türk sunucuları dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sniper oyniyim dedim de biraz, amma salakmış lan ilk tüfeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Susturucu takan var mı? BF3'te deli gibi iş görüyordu ben onsuz oynamazdım engineer silahlarımda ama şimdi kullanırken pek iyiymiş gibi gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 serverların dandikliğinden değil dice tarafı patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar