BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bi map builder koysalar su oyuna omurluk oynanir ama iste EA'in kafasi basmaz oyle seylere sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyun berbat bu arada şu anki haliyle. almayın. sesler bozuk, animasyonlar sapıtıyor, mermiler gitmiyor falan falan. bozuk yani. betadan kötü halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bile bile lades dedim amk, sırf akk kıçıma kaçmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 allah razı olsun bende çok arada kaldıydım. param cebimde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 teknik sorunları geçtim, star conflict + csgo hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 2 saattir falan oynuyorum 1) serverlarda rubberband var 2) maplerde sesler bozuk 3) mermilerin ya gidiş hızında bir problem var veya rubberband etkisinden dolayı gitmiyor falan falan 4) infantry'den çok vehicle var, her yer vehicle her yer engineer 5) hiçbir hata vermeden load ekranı çıkıyor ve oyun kapanıyor 6) performans hala kötü 7) vehicle olmayan map o kadar kötü dizayn edilmiş ki oynanmıyor 8) 6 map oynadım, hepsi kötüydü hepsi kötüydü 9) naval combat is a must gibi bir şey olmuş, ekledim oynayacaksınız köpekler moduna girmişler, o da zerre zevk vermedi 10) objeler genel olarak bozuk, tankla tennis filesini tutan sopayı bükemiyorum, çalılara takılıyorsun lav'la, buggy ile 10 cm kalınlığındaki ağaçlar tarafından blocklanıyorum falan falan. 2 ayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ne oyunu beğeniyonuz ne yemeği beğeniyonuz ne yöneticileri beğeniyonuz ne dini beğeniyonuz ne karıyı kızı beğeniyonuz, nedir lan bu nesilin sorunu? sonra intiharlar arttı psikozlar arttı, artar tabii ak bi boku da beğenin şükür deyin idare edin lan tatminsiz ibneler. edit; bingildak tek sana değil genel, no ofans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 foruma allah razı olsun çok iyi yapmışlar demeye geldim. allah dice ve EA'ı başımızdan eksik etmesin. paylaşım fuck yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 alla alla bıngıldağın saydıkları bu live videolarda gözükmüyor ama ? http://www.youtube.com/watch?v=3PFzA4NdLJ8&feature=c4-overview&list=UUXN76fKLJUFeMK12fAN5Gug http://www.youtube.com/watch?v=4CWxp5TOEw0&feature=c4-overview&list=UUXN76fKLJUFeMK12fAN5Gug http://www.youtube.com/watch?v=MlqNlQANJeI&feature=c4-overview&list=UUXN76fKLJUFeMK12fAN5Gug http://www.youtube.com/watch?v=PUyVKzfldew&feature=c4-overview&list=UUXN76fKLJUFeMK12fAN5Gug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyun güzel oynayın. aksiyon bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ne oyunu beğeniyonuz ne yemeği beğeniyonuz ne yöneticileri beğeniyonuz ne dini beğeniyonuz ne karıyı kızı beğeniyonuz, nedir lan bu nesilin sorunu? sonra intiharlar arttı psikozlar arttı, artar tabii ak bi boku da beğenin şükür deyin idare edin lan tatminsiz ibneler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 valla bf3 releasei infantry adına çok daha eğlenceliydi, bf4 releaseteki mapler bariz vehicle warfarecılar için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 YA benim merak ettiğim şu audio option da WAR TAPES nedir aga HAHA Subwoofer tepelere çıkıo asflkasjfa anlayamadım diğer 3 mod hep aynı ama bi WAR Tapes değişik Anlayan varmi olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 war tapes benim logitech g35'le resmen oyunun içindeymiş hissi yaratıyodu bf3 ve bc2 de galiba surround kulaklıklar için o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 infantry istiyosaniz conquest oynamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aynen betada hep domination girmiştim sıfır araç diye. yeterince mod var. custom serverler de çoğalınca her ihtiyaca göre bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 domination güzel modda, spawn olayı çok boktan alakasız yerlenden çıkıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ben large conquest`i bırakayım ya, resmen oyundan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 deploy yaptıktan sonra siyah ekranta takılma sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yunusemre said: Aral haftasonunu yalan edecek heralde :/ http://i.imgur.com/X0GXCxU.png oo yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 üyeye yer açmak için admin kickledi diyo bu ne iş oluyo. bu ranked olanlar adminin istediği gibi at koşturduğu mapler mi? official'a mı girmek lazım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 clan serveri filansa, clan uyelerinin onceligi oluyor. veya uyelikle calisan serversa filan reserved spot vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 random crash veya server çökmesinde maçdaki statlar gidiyor mu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 gidiyormuş diye duydum ben o oyun içindekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar