BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu arada eklesmek isteyen varsa ign Vitaefinis ama BF serisinde en son 2'yi oynadigim icin baya bi noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 benide ekleyebilirsiniz; shalafiraistlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şu mantle driver ne zaman gelecekmiş. merak ettim fark olacak mı acaba. edit: aralıkta gelecekmiş. biraz daha erken geleydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 açılmıyo lan oyun, windowed olarak geliyo, loading ekranı var, sesler gelmeye başlıyor, alt+enter yapıyorum siyah ekran öyle kalıyo sonra crash falan yiyorum ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 nvidia patladı sanki son peçle benimde aynı şekilde windowed a geçiyor ama load ediyor orada sıkıntı yok. mapler arası loadlarda does not respond diyip patlıyor falan. bakalım beta sonuna kadar optimize edebilecekler mi. ayrıca win 7'de oyun çok sorunlu, win 8'de çok daha iyi çalışıyor daha onu da düzeltmeleri gerekiyor falan falan. ben almayacağım gibi beta sonu ama belli olmaz bakarsın bir peçle alayını düzeltirler. en azından "ya yakında düzelir" umuduyla almayacağım sonuçta ea bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Abi deniyolar iste patchlerle bi onu bi bunu. Oyun ciktiginda mis gibi olur sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben şu anda 7970 ile oldukça sıkıntısız oynuyorum, bi map değişirken bazen not respondingle atıyor oyunda o da sıkıntı yaratmıyor pek. bi kere de levolution ayağına büyük bina yıkılırken baya kill'im puan'ım gitti iyi sövmüştüm. Oyunu alacağım muhtemelen, fiyat yüksek baya, bi de premium fln'da iyi para ama özellikle aktif oynayan bi ekip olduğunda oldukça gideri var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ana oyunu abime aldırdım geçen hafta. premiumu da ben alırım temiz. sadece bi kere single oynuyor o da 7-10 saatte biter gider =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 stopped working diyip diyip duruyor deli etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 olim su isimlerinizi yazın benide alın squadınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Xaenin dr3amfury valygarx Berkinster akuila LathspLL MrLevie Xynocide psgokhan Sein0 Bunlar benim betada yakaladığım kerizler Xaenin hariç, o iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yeaaa niye oyle diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yazışcaanıza girinsenize be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 demin oldu bu sdf http://www.youtube.com/watch?v=0x1YZhfMbls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben kendi hesabıma yüklemedim betayı. boşa iki kere eklemeyeyim oyun çıkınca katılırım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oynamayın vazgeçtim bugün bir cinslik var kapadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bende de alt tabdan sonra full screene geri donememe sorunu basladi patchten sonra. nvidia. hatta cok zorlayinca directx hatasi verip kapaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Xaenin said: Xaenin dr3amfury valygarx Berkinster akuila LathspLL MrLevie Xynocide psgokhan Sein0 Bunlar benim betada yakaladığım kerizler Xaenin hariç, o iyi. ekliom o liboşları o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben de ekledim bu listedeki herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Xaenin said: Xaenin dr3amfury valygarx Berkinster akuila LathspLL MrLevie Xynocide psgokhan Sein0 Bunlar benim betada yakaladığım kerizler Xaenin hariç, o iyi. ben keriz miyim yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi oyun süper hızlı arcade'e dönmemiş mi ben mi öyle hissediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 map kucuk oldugundan muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 patchten sonra oyun hızlandı diyorlar ben bir fark hissedemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kazmator yorumlardan oturu kusura bakmayin, hani olmaz da iste yabanci bi izleyen olursa bombos oturmamis olayim diye konusuyorum oyle :p http://www.youtube.com/watch?v=SCMuNjpleZs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 C bayrağının yıkımdan sonraki hâlini fixlemeleri lazım ya. ota boka spacebar yapmak zorunda kalmamalı insan ayrıca fixlenmesi gereken bir şey de araçların arada sırada sara krizi geçirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar